Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


tag from macik tyra :P

1. Apakah hubungan awak dan dia? (sesiapa pun boleh)
- skandal :P

2. 5 impression terhadap dia
-comel
-putey
-hensem
-pandai KOWT
-pendek / tinggi (haha)

3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak
-senyum :)

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak
-bilek kaw no bape ? *amin. HAHA.

5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan
-muahhhhhhhhh dye !

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak akan
-ntah ar wok

7. Kalau dia kekasih awak. awak akan:-
-syg dye smpi maty then idop balek. HAHA.

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana:-
-im not perfect :(

9. Overall impression ttg dia:-
-muah muah ! haha.

10. The most desirable thing to do to her/him:-
-nk couple ngn kaw ah weh !

11. Apakah awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?
-hmm....

12. The character/(s) of you for yourself?
-life.love.friendship :)

13. On contrary, the character you hate about you
-pomaleh *malas. same cam tyra :P

14. The most ideal person you want to be with:-
-besties ONLY :)

15. For people who like you.. tell sumthing about them:-
-kasi sbb knape aku perlu gtaw kaw :D

16. Ten people you tag:
- dyla
- aten
- nazyrah
- sesape
- yg
- bace
- tag
- neh,
- cilok
- je :P

17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
-ntah

18. Is no.3 female or male?
-laki la nguks. aku bukan LES ! haha.

19. If no.7 and 10 have a relationship.
-relationship ngn sape weh ? ayat tegantong arr. ape daa ayat bm. haha.

20. Mcmmane dgn no.5 dgn no.8?
-wth ?

21. No. 4 single kah?
-ntah. tnye ahh dye sendiri. ade beranI ?

22. No.1 belajar apa?
-form 2 ade, form 4 pon ade :P .

23. Say something about no.9:
-muah ! :D

terbaik wok :)

Akim - bengang

oke firstly aku nk say sory kpd tyra coz cilok lagu pakwe dye. *pakwe la sgt. haha. even aku ta suke sgt ngn akim, aku cilok je coz tajok lagu dye sesuwai ngn prasaan aku skang ney. haha. sory tyra.

oke act bukan ney yg aku nk cite. aku just nk cite sumtink yg tejadi kat tucen tady. pergghhh ! saket aty plus bodo plus lawak uwn ade. tapi tapi tapi, aku nk cite yg membuatkan aku bengang je tyme tucen tady. oke cerite bermule :) .

hm tady mase kat tucen, aku, tyra ngn aten saje je la maen himpit2. aten da gilaaaaa terhimpit ngn aku plus tyra. pastu si aten nie g ngadu kat ****. then **** soh aku jgn himpit aten. aku wat dek je la coz kitorang maen gurau2, skati la. pastu **** ckp agy kat aku
"wei ko jgn ahh himpit aten, aku tumbok ko kang !" .
wei kaw pehal haa minah ??! ta puas aty ngn aku ! aten sendiri ta marah, kaw lak nk sebok2. ade ke aku sebok hal kaw ha bodo ??! siyal ! huhu.


& satu lagy neh, aku ngn tyra sebok2 kaco eman. ckp psl KOMPAS aku yg dye patahkan tu. mmg ta bleh blah. stiap kali ternmpak dye, mesti sebok cite psl kompas. skali uh, **** kate eman merajok, ADE AKU KESAH ? haha. oke bukan etu. & skali lagy **** panggil, dye ckp
"aku tawu la kaw nk usha eman, tapi tayah ahh smpi cmtu" .
&%##$%#*&(^%$#@ woi minah ???!!!!!!!!!!!!! kaw pehal ha ? aku ta hengen la kat si eman tu ! tawu la kaw jeles en. tayah la nk tudoh2 aku plak. lagy tmbah saket aty aku. bodo ! bodo ! bodo ! siyal ! siyal ! siyal ! perghhh !

tension je aku tyme tu. aku da nak nanges da tyme uh tapi cover2. eman kaco agy uwn aku ta layan dye. tade sape yg pasan aku nk nanges. cume aten je tanye "kaw mara aku ke ?" . tak aten. aku ta mara kaw. cume tade mood. minah siyal due org tuh bodo ! huaaaaaa ! sory kat tyra & aten coz aku ta cite bende neh. aku ta dpt cite. kalo aku cite tyme tu jugak, mesti aku da melelehhh. huhu. betol, mase tucen tady aku badmood sket. ta caye tanye aten ! :P .

kpd **** & **** , sory la kalo ape yg aku post nie menyakitkan aty korang. tapi korang da buat aty aku saket dulu.
im sooooooooo soryyyyyyyy.

terbaik wok :)

huh +.+"

huh. oke. hari ni aku nk post mengenai taman aku. hary nie. kerajaan telah mengarahkan pekerja-pekerjanye ntok bwat tar di taman aku. *agaknye la. hm bende neh agak melecehkan. tady aku & ibu baru balek dpd skula. kreta ibu aku terpakse parking di blakang umah. kelihatan kreta ika pon same parking kat blakang. hm disebabkan tade kunci pintu umah blakang, aku & ibu tepakse la berjalan atas tar yg masey lembek & basah tu. kesian lagy kat ibu sbb pki kasut tinggi. tapi naseb baek ta melekat kat kasot. mintak dijaohkan ohh ! & semuge ptg naty kering la tar kat jalan nie. aku nk gi tucen wey ! huaaaaa ! HAHA. :D




kat depan umah aku nie ta abes ratekan plak tuh.
ngokngek betol pacek-pacek yg sedang bekerja ney.



okeh kalian. sengaje aku tunjok gmba ney. aku nk out. nk makan, mandy & pegy tucen :) .

sory kalo ayat aguks skema :P .

terbaik wok :)

Obiet - merindukanmu



omg ! ni favourite aku ! even bnyk pitching lari dan menyorok bile mamat mude nie nyanyi, aku tatap sukaaaaaaaaaaaaaaaa weyh ! shut up, listen, and love it oke ?! :D

terbaik wok :)

Patton - kasih tak sampai



okeh sume. entry kali nie ntok lagu sbenarnye oleh Padi-Kasih Tak Sampai ataw bule dikatekan jugak lagu Aril-Kasih Tak Sampai. dengar dan hayatiiiiiiiiiii :D .

terbaik wok :)

Obiet - jangan kau lepas


gila lah weh ! sore sedap ! stage bapak besar ! kalah af7 punye stage minggu 1-9. HAHA. hm korang mesti ta kenal sape mamat mude neh. haha. act aku sendiri ta kenal. tapi aku tejumpe kat utube ! kat indonesia pon ade wat competition cam neh. ingtkan kat Malaysia je . wok, ade lagy video nk post. enjoyyyyyyyyyyyyyy ! :D

terbaik wok :)

100 post

oyes ! ini entry aku yg ke-100 ! cam ta caye je ! haha. act bnyk entry nk post neyh excited sgt. tunggu okeh ? ;) .

terbaik wok :)

17 hour & a half



oke semua. hari ni aku nk cerite psl smlm. seperti semue sedia tau, smlm ade skula ganti. bese je la skula nye. balek lak kul 12.20. hm aku balek je ayah aku jempot. then teros mkn kat Sri Perpatih. pastu g Klinik Baiduri check2 dan beli ubat batok, selsema & demam. akk yg kasi ubat tu kate en, ubat batok nie leh wat aku ngantok. aku dlm haty, "eleh,mcm betol je bule ngantok" . then smpi je umah, ayah aku soh mkn ubat2 tu. aku pon dgn terpakse dan kene pakse, mkn jugak ubat tu. hoho.


then teros la aku on9. on9 punye on9 punye on9, kul 3 tu aku da mule ngantok. aku ckp dlm haty, "wey dora, kaw pehal ngantok lak neyh ?" . haha. tyme tu tgah layan utube. tgok cite Sekar. hehe. ibu lak ade kat sbelah. ibu kat sbelah kate, "kalo ngantok, tutop tv, tutop laptop, tido" . aku dgn terlampau melampau lampau mengantok, teros OFF je laptop tanpe menekan butang TURN OFF. haha. aku tido pukol 3.30 ptg kat ats sofa ruang tamu. tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido puye tido punye tido, tgok2 da pukol 11.30 MLM ! haha. lame gile weyh. aku terjage pon sbb ayah aku soh masok tido kat bilek. & aku pon masok la bilek & teros bermimpi lagy. dan aku terjage pukol 9 pagi. 17 jam stengah aku tido weyh. haha.


haha weyh, taleh blah betol. lame siot ubat batok tu bg kesan. aku dgn berlagak ckp tade pape, tgok2 da terlebih mengantok da smlm. haha. ta makan, ta mandy, ta tgok tv, ta on9. huh ! seksa tapi lena ! HAHA. im done :) .

terbaik wok :)

Ashraf Sinclair,


weh sume ! tengok la video atas ney ! aku cilok kat sinetron Sekar yg terbaru yg kuar kat astro prima ganti crite Intan sbelom ney ! ni episod 64 taw ! jaoh aku merantau padehal kat tv baru kuar smpi episod 4. haha. wey, percayelah wey ! Ashraf Sinclair pon ade blakon dgn Naysilla Mirdad weyh ! cayalah. cam ta caye je aku. tabik ahh aku kat dye ! HAHA.

terbaik wok :)

Michael Jackson is dead, so what ?

hm bnyk antare follower aku yg post psl michael jackson neh. kat myspace uwn ade. naek muak lak aku bace. huhu. hey hello guys, so what kalo michael da mati ? tade faedah la ntok kite ingt kat dye. huhu. sory aku marah at korang. act aku uwn ta phm nape aku post entry psl bende neh. HAHA.


hey look what i've found ! click here !

terbaik wok :)

merindukanmu :)


oh yea. skrang aku da tuka lagu kat blog neh. kalo korang ta dpt dgr, tatao lah ape nk kate. huu. hm dlu lagu aku The Climb. tapi skang da tuka la. D'Masiv-Merindukanmu. lagu neh aku dgar skali je da teros jatoh cinte weyh ! ta mcm lagu the climb neh. due tige kali dgr, baru la jatoh cinte. haha. hm korang rajin2 la jengok blog aku spaye korang dpt dgr lagu ney dan jatoh cinte oke :) . haha.

terbaik wok :)

hari kantin,

hello. heri nie hari kantin. sgt memenatkan jage gerai pagy tady ohh. name gerai aku, ' Gerai Kita Terbaek Wok ! ' . haha. act aku yg kasi name tu. akk2 tu stuju je name tu. hee. hm gerai aku jual cendawan goreng & float ohh. first tu en, cendawan goreng nye ta jady aw. melekat2. tapi bile ade akk form 6 tu dtg, baru la jady. rangup gituh. haha. hm aku ta bwk fon. huhu. ruginye. aku ta bwk uwn sbb si tyra & aten punye tuut ta kasi. sengal betol. huhu. tapi tape. aku puas aty sgt sbb dpt jumpe KEM tady. stelah sekian lame dye pindah skola, dpt guks aku jumpe dye. oh kem, aku rindu kaw ! HAHA. oke stop it. hm aku just nk upload gmba tady yg ditangkap gune kamera mimi. thnx ye mimi :) . aku tawu kaw suke jumpe pingu tady :P .


diyana & saia :)

diyana & saia lagy :D




mimi dan saia :)




(dari kiri,turon ke depan) saia, teha, aten, mimi, tirah aina, ika, dyana, ziqah.




teha & saia :)


saia, teha, aten , tyra, dyana.



saia, mimi, kak qila, kak khaleeda.


ramainye. mls la nk tulis name. hehe.




poyo je kami :D





mimi, teha, saia, aten, tyra :)


act aku tawu ade lagy gmba. tapi naty aku masokkan :)




terbaik wok :)

boring ohh,


wootwoot. nothing to say. boring nye harinie. on9 sejak maghrib tady. masey ta off even tade pape yg penting uwn yg perlu di buwat di sini. myspace pon takde, facebook uwn same. tapi aku agak lega akhirnye jumpe layout yg aku nk ntok myspace uh. da lame dibiarkan putey sahaje background nye. hm ckp psl boring. aku just dgr lagu kat utube, edit gmbr. tadaaaaa ! kat ats tu la gmbr nye. act tu gmbr mase haircut lame. da lameeeee daaa gmbr tu. aku boring sgt. hw mmg ade. nota sains yg aku ta salin sbb ponteng kelas tady. hak2. act kitorang ade hal la. arinie kan rabu. so, perjumpaan kelab yg membusankan sbb kene wat persediaan ntok hari kantin yg akan menjelang besok. keje sains malas nk usek. tgok pon da due tige kali pike nk wat ke tak. huhu. astro plak buwat hal. ayah aku plak sengal. *sory ayah. act sejak smlm da aku ngadu kat ayh aku psl astro neh. tapi ayah aku masey ta amek tindakan pape. sedeyh neh. huaaaa ! nk tgok Sekar la mlm neh weh ! astro ! jgn bwat sengal bule tak haa bodo ??? huhu. boringnyeeee. so, post je la entry yg merepek nie :) .

terbaik wok :)

boyfieee =D

currently listening to : crazier - taylor swift .

omg ! i love you ! ;)

terbaik wok :)

intan, byebye :)



huaaaaaa ! satu lagy cerite indon yg mmg aku join sejak episod first smpai last. percaye tark, crite ney kuar at prima sejak taon lepas weyh ! lame nye cite neyh ade kat tv kite. hari ni weyh ! episod last hari ni ! esok plak cite baru ! tapi still si naysilla nie blakon. tapi dude tade ahh. huhu. aku menanti cerite sinetron cahaya. diorang nie blakon guks. tapi maseyh ta kuar tv agy. huhu. tunggu form 4 la maknenye nk tgok sinetron cahayanye. haha. hm korang blakon dlm cite ney mmg sweet gilaks la weyh ! aku ingt lagy pantun yg dude kasi kat nay dlm cite ney weyh. huhu.


orang di utara bilang , gunung itu indah.
aku diam.


orang di selatan bilang , laut itu indah.
aku diam.


orang di timur bilang , bintang itu indah.
aku diam.


orang di barat bilang , permata itu indah.
aku diam.


orang di utara , selatan , timur , dan barat diam bila aku bilang ,
INTAN YANG INDAH :)


btw, byebye intan :) .


terbaik wok :)

zack is back, omg !



okeh, harinie aku nk post ttg mlm smlm.
yes-yes ! favourite cerite aku ! nie season 2 punye. korang kene tgok season 1 punye baru la phm ttg cite neyh :) . aku dpd taon lepas agy layan cite nie babes ! setiap hary ahad, pukol 10 mlm, 8 tv ! wey korang ! korang layan ta cite neyh ? cite nie best gilaaa babi babi babi babi babi la weyhhh ! korang taleh blah betol dpd tv tu kalo tgok cite neyh ! sbb ? sbb cite ney best la nguks. nak aku ulang brape kali ?? 2 ?? 3 ?? 5 ?? 10 ?? aku sanggop la weyh ! haha.

mlm smlm, pade pukol 11.30 mlm, kembalinye Zack Afron(Naz) yg telah mati akibat dibunoh, kembali untok membantu Eza(Cheryl) menangani misteri kematian2 yg bermula dpd penculikan Alicia(sape ntah name minah cine ito) . wah ! skema gilaa ayat weh ! taleh blah betol ! haha. wey aku nk nanges bile tgok zack kembali weyh. huaaaaaa ! best gilaaaa ! korang tanak tgok ? tape ! bia aku je layan cite neyh sorang2 ! kasi feeling lebeyh siket ! hehe ;) .

terbaik wok :)

father's day :)

Photobucket


well hello girls. hary nie aku tawu father's day en ? tapi skang baru aku post bendalah nie. sebab ? sebab, aku baru je wish ayah aku tady. haha. tgah hary tady tade kesempatan sbb ayah aku tido lah. tady baru je dye bangon. & aku tunggu for a few hours, baru aku wish ayah aku. haha. due tige kali aku piker sbelom masok bilek ayah aku, & wish him happy father's day. oyeh. berjaye jugak wish. haha. sengal betol la aku. hm aku just wish tapi ta bagi adiah uwn sbb tade ongkos. HAHA. ayah, happy father's day :) .


terbaik wok :)

wira malam bisikan naga

haha. tajok macam adventure plus seramm gila. tapi ade lak part lawak nyee. bule lak cicakman masok interfrem dlm cite neyh weh. cicakman dtg malaysia, bak kate adam. haha. approve la myspace, bak kate cicakman kpd wira malam iaitu adam. mereka bertemu di sebuah bangunan tingkat atas sekali. bule pulak mereka dudok mcm kat warong kopi sambil melihat pemandangan KLCC yg menarik hati. sempat lagy adam bertanye mengenai keadaan di Metrofulus. && adam bertanya mengenai Prof Klon. Cicakman plak layan je si adam nie. haha. cam bodo je. bodo. bodo. bodo. HAHA.

terbaik wok :)

walaweyhh =D

weyh. tgok la video atas ney. bangge betol ade budak SKKP kene interview. name budak tu Khairul Afiq bin Mohd Norizam. wey budak nie adek aida la ! aida ! adek kaw kene interview weyh ! walopon dye bukan adek aku, tapi aku rase bangge plak. haha. budak SKKP semue ! mesti korang kenal budak nie en en en ?

terbaik wok :)

wootwoot :)

hello rakan :)

hm tady aku baru sahaja balik dpd KLIA. tady hantar abg balik kuching balek. huaaaa. sedey aku tinggal sorang kat rumah , AGAIN. huhu. but sokay. aku hepi jugak bile tengok abg naik flight bersame RAKAN PEREMPUAN nye. 3 girls & 1 guy. haha. ibu aku kate , " bertuah punye anak " . haha. ape la abg. punye ramai kwn , ngn pompuan guks abg nk kwn. takpela. jgn skandal suda la ye. hehe. oh yea. satu lagy aku hepi sbb first tyme jumpe kak hannah secare langsung. takde ulangan wok. haha. kak hannah nmpk chubby la kalo secare langsong. hehe. eh malu2 plak bile salam ibu dora. haha. dengar nasehat ibu dora tady aww aww aww. haha. im done :) .

terbaik wok :)

tagged lagy

First Tag

Format Tag ini adalah seperti berikut !

1)[printscreen] *current* wallpaper -- jz a simple press of fn+prt sc

2)REASONS why do u like/adore/cherish d dindingkertas ???

3)tag 10 people




Kenapa memilih dindingkertas ini?
♥ aku sayang Lucas =D

Mereka yang bersalah di tag::
♥ sesape
♥ yang
♥ nak
♥ buat
♥ bende
♥ alah
♥ nie
♥ AMBEK SAHAJA KALO ANDA BORING ! :)


Second Tag

RULES:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. SONG FILE DEPENDS ON YOU :)
5. Tag 10 friends.
6. Everyone tagged has to do the same thing.
7. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
you say aku - cinta laura

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
if i were a boy - beyonce

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
deeper conversation - yuna

HOW DO YOU FEEL TODAY?
pergi - aizat

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
the climb - miley cyrus

WHAT'S YOUR MOTTO?
'eventough you're not perfect, there will always be another room for you to change'
( sory ni bukan lagu =P )

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
irreplaceable - beyonce

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
big girls dont cry - fergie

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
this is me - demi lovato

WHAT IS 2 + 2?
1234 - plain white t's

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
with me - sum 41

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
holiday - greenday

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
sexyback - justin timberlake

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
im yours - jason mraz

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
jai ho - pussycat dolls

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
7 things - miley cyrus

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
thinking of you - katy perry

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
bye bye - mariah carey

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
sexy , naughty , bitchy - tata young

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
just dance - lady gaga

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
me love - sean kingston

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
untitled - simple plan

Senarai yang di tag balik.
♥ sesape
♥ yang
♥ berjiwa
♥ musik
♥ dan
♥ photography
♥ weyh, cilok jea bende ni ! aku ta mara :)

terbaik wok :)

ditagged

Apa perasaan anda sekarang?

mixed


Saya nak makan..?

baru lepas mkan la. kenyang :)

Saya tak suka ..?

toad & kambeng
*ini manusie oke

Impian saya?

nk kawen ngn Lucas & Aril :)))

Haiwan yg saya tak suka?

spider. w-euwww =D

Saya harapkan?

straights A's taon depan. AMIN !

Jika boleh putarkan masa?

nak beburak ngn Amin. huhu.

Saya pada 10 tahun akan datang?

kawen dgn Lucas & Aril.
*due org ? HAHA

Handphone saya adalah sebuah?

sony ericsson :)

Saya pernah bercinta sebanyak?

mls nak pike.

Saya suka pada?

Lucas & Aril. ariLucas !!

Kawan² saya?

memahami. ta mcm minah due eko tuh. tpi kengkadang menyakitkn aty gak kwn2 aku neh. hehe.

Pernah dikhianati?

bnyk kali weyh !

Apa yg anda hendak lakukan terhadap org yg mengkhianati anda?

bwat ta layan jea. abes cerite :D

Senaraikan 6 org utk di tag:

- sesape

- yang

- bace

- bende


- alah

- nie :)

terbaik wok :)

oOh cegu :(

oh cegu aznah dan teacher hayati,

kenapa ? kenapa ? kenapa ? why ? why ? why ?
kenape lah tyme kitorang baru abes cuti ney cegu suroh kami semue buwat ujian lisan tuh. da komplot eyh ? cegu aznah nak esok. teacher nak ? *err. ta ingat plak. hm kalo bwat ujian lisan bhase melayu tuh okey lagy. ineh bhase inggeris ????? omg teacher. kitorang ney da la cukop2 mkan je bhase inggeris uh. saje nk kasi tension ehh ?! teacher, sampai haty teacher suro saye, aten & tyra berkumpulan dngan minah due org yg suci sgt tuh *suci la sangat. kenape teacher ? why ? why ? why ?

tell me why ,
you're so hard to forget ,
don't remind me ,
i'm not over it .

A Little Too Not Over You - David Archuleta


oh teacher, adakah teacher paham keadaan kami bertige ini, oOohhh !

oh LUCAS , tolong aku dlm ujian lisan bhase inggeris !!
oh ARIL , tolong aku dlm ujian lisan bhase melayu ohhhhh !!

terbaik wok :)

award from biha. HAHA

BIHA ,
thanx for the special award.
HAHA =D .





i love you fucking damn muchiiiiioooooo LUCAS ! omg ! muaxxxx !

terbaik wok :)

you belong with me, Lucas :)


You're on the phone with your girlfriend, she's upset
She's going off about something that you said
'Cause she doesn't get your humor like I do

I'm in the room, it's a typical Tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesn't like
And she'll never know your story like I do

But she wears short skirts, I wear T-shirts
She's Cheer Captain and I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see?
You, you belong with me, you belong with me

Walking the streets with you and your worn-out jeans
I can't help thinking this is how it ought to be
Laughing on a park bench, thinking to myself
Hey, isn't this easy?

And you've got a smile that could light up this whole town
I haven't seen it in a while since she brought you down
You say you're fine, I know you better than that
Hey, what ya doing with a girl like that?

She wears high heels, I wear sneakers
She's Cheer Captain and I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see?
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time how could you not know?
Baby, you belong with me, you belong with me

Oh, I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're 'bout to cry
And I know your favorite songs and you tell me 'bout your dreams
Think I know where you belong, think I know it's with me

Can't you see that I'm the one who understands you?
Been here all along, so why can't you see?
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time, how could you not know?
Baby, you belong with me, you belong with me

You belong with me
Have you ever thought just maybe
You belong with me?
You belong with me

OH LUCAS , YOU BELONG WITH ME !

terbaik wok :)

Lucas Till, oh my !

akhernya ! aku jumpe guks hero hannah montana the movie uh !

omg lucas ! you are so fucking damn damn damn sweet plus handsome!!!

muax2 ! lucky you lucas ! =D

























awok, aku curang ngn kaw skali-skale takpe en en en ? =D


terbaik wok :)

another tagged

Copy award di bawah untuk diletakkan di blog anda

1st Award



Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini

1. kak najwa :)

2. isteri alex turner

3. form 3

4. suke Manu

5. ade myspace ?

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sndiri sebelum memilih

1. sayang ARIL wok =D

2. surf tenet

3. photography

4. music

5. shopping

6. watch movies

7. myspace page ku

8. bloggie diari ku

9. facebook buku ku

10. novel keamanan ku

Anda perlu memilih 10 penerima award...

1. tatao

2. sume

3. da

4. kene

5. tag

6. kot

*sape yang beminat amik je lah

2nd Award



RULES:
1. put this badge on your awesome blog.
2. award this badge to 10 blogger whom you think are inspirational and friendly.
3. make sure you put the 'recipients' name here, along with their links.
4. let them know about this.

sape yang beminat sila ambil !!

especially

SESAPE YG BERMINAT. AHAHA !

3rd Tag

1. how old are you?
- 13 taon lebey. naty masok 14 la blan lapan naty

2. are u single?
- NO ! da betunang ngn aril ! =D

3. at what age do you think you’ll get married?
- kalo ade jodoh, ta kemane =P

4. Do you think you'll be marrying the person you are with now?
- aril ker ? nanty la. dye busy uh. HAHA.

5. If not, who do you want to marry?
- talk to the hand please =D

6. Who will be your bridesmaid & bestman?
- best friend saia lah :D

7. do you want a garden/beach or traditional wedding?
- tige2 nak, bule ? HAHA.

8. Where do you plan to go on honeymoon?
- Korea / LA. tu pon kalo tade penyakit BABI =D

9. How many guests do you think you'll invite?
- lagy ramai, lagy meriah :D

10. Will that include your exes?
- ntah =P

11. How many layers of cake do you want?
- 5 bule ?

12. When do you want to get married, morning or evening?
- morning lah pandai

13. name the song/tune you’d like to play at your wedding?
- selamat pengantin baru ?? HAHA.

14. do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?
- kaw rase yg best ape ?

15. Champagne or red wine?
-aer sirap plus oren plus aiskrem soda bule ?

16. honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
- depends kpd husband nyeeeeee =P

17. money or household item?
- both lah. HAHA.

18. how many kids would you like to have?
- sebanyak mane yang mampu . ngehehe (ayat kak najwa)

19. will you record your honeymoon in cd?
- musty best en ? nak2 !!

20. I want to know their wedding planning
- ta phm ahh weh. tegantong keh ?


terbaik wok :)

grrr !

weyh aku bengang betol tady. jeles uwn ade. hm jmaat haritu abg aku ade competition ape ntah en. ayah aku anta dye. tpi bile balek, aku & ibu plak yg jempot dye kat Alson Klana(sory kalo slah eja). rupe2nye dye pegy pertndingan shuffle. shuffler2 sume ade at citu. tyme jempot dye, tgok2 rmi dak laki pki baju HR. baru aku phm dye masok prtndingan shuffle la tuh. aku asek teringin nk tnye je yg dye jumpe aril ta kat citu en, tpi mls plak. & you know what, tady baru dye ckp,

" abg jumpe aril hari jumaat haritu " .

hah aku ape agy. menjerit ahh wok. bnyk aku tnye dye. ta ingt plak ape aku tnye. tpi dye ckp dye tade capture dgn aril. arghhh ! bengang plak rase. haha. jeles weyh ! =D

terbaik wok :)

shopping again

tady sbelom balek pilah dpd seremban, abg aku tepingin nk beli baju kat Jusco. so, kami semue survey2 satu mall carik baju abg. rupe2nye baju tu kat dlm jusco sahaja. sementare abg nk byr baju dye, aku & ibu pegy ke bahagian baju perempuan. aku amek baju kat bwah ney haa. best wok jln2 tady. hm lepas beli brang dapor en, ibu kate nk teros balek. hua ! ta dpt nk g mph. tyme tu da naek lif aw. abg aku pulak tetibe kuar dpd lif tu. dye kate nk beli topup. aku plak nk ikot. lif da nk tutop ney. ' pintu lif akan ditutop ' . hah cmtu la lif tu ckp tpi dlm bhase inggeris la. hehe. aku menggagahkan diri tekan lif tu supaye dibuke. ayh aku mesti da mengamok tyme tuh. saba je la. haha. aku kuar je lif, aku jerit. " abang, tnggu ! " . haha bajet. mcm dlm tv je. keh2.last2, abg soh masok kedai Popular. arghh. kat popular ape ade ? aku ta bese at citu. last2, ta beli pape. hampagas betol ! haha. tp best guks sbb dpt beli baju lagy :) .


terbaik wok :)

haircut :)

nmpak jerawat en ? haha.
seperti yg ibu janjikan, aku buwat haircut baru. tyme turn aku ntok gunteng rambot, aku mintak la cine tu potong pendek. aku ckp,

" kasi rambot ney masok ke dlm ekh " .

cine tu ckp,

" oh, kalo mcm tu susa la. rambot u nie kene blow dlu. rambot u nie kan penah bwat rebonding " .

aku bengang jea denga cine uh ckp. aku teros ckp,

" tak la. ni rambot REAL punye. ta penah bwat rebonding pon " .

cine uh tekejot,

" oh sorry ea. nmpak mcm bwat rebonding " .

eh sedap2 jea cine nie ckp cmtuh. haha. sory siket ekh. ta maen arr rambot palsu bwat rebonding segale. mcm sorang minah tu. haha.

terbaik wok :)

well hello, midvalley !


weyhweyh.
well semalam hari yg happy+excited+penat. aku pegy midvalley dgn kak lang & kak long BERTIGA ! kitorang naek ktm dpd seremban, turon midvalley teros. ibu aku kasi aku pegy. ayh n abg pegy johor. ibu pulak pegy jumpe kwan mase g umrah dlu. thats y diorang ta ikot. first aku mmg excited gilaa sbb nie second tyme pegy midvalley. sedey kan ? haha. kitorang betolak naek ktm kul 9 lebey cmtu. smpi sane kul 11. aku rase cam bebas jea bile da smpi midvalley tu. then teros berator nk beli tiket wayang. aku cadang nk tengok syurge cinte aw. tapi ta dpt tgok sbb syurge cinte kul 3 suku. kak lang & kak long plak nk cepat. so, terpakse tgok hannah montana the movie pukol 1.30. weyh kitorang berator nk mendapatkan tiket wayang tu sejam tao ! kene berator panjang menjela. huh. naseb baek ta full lagy sit for hannah montana tuh. kak lang kate kalo full, dye sepak2 org kat kaunter tuh. HAHA.

hm da dpt tiket wayang, aku & kak lang pegy shopping lah. kak long ta join sbb ade janji dgn kwan dye at citu. so, aku & kak lang jea jln2 satu mall tuh. its the time for window shopping ! bnyk kedai kitorang usha. mane yg minat, baru lah beli. bnyk kedai kitorang masok. first kedai kitorang masok, kedai Momoe. then kedai Zara, The Body Shop, Esprit, F.O.S, Padini, Miss Whatever(yg aten ckp uh), Tropicana Life, PDI. hah kat PDI nie aku ade beli baju. sbb tyme tuh kat kedai nie ade sale lah. hoho. hm kak lang kate, PDI nie adek kpd kedai Padini. betol ker ? aku tataw uwn pasal bende uh. haha. hm kitorang terpakse rush sbb mase tak mengizinkin.



tyme da pukol 1 kitorang pegy food court sbb kak lang kate nk mkn mkanan korea. hahahh. aku pon okay saje ! aku suke ! nk try mkanan korea. aku pileh mkanan Jja Jang Myun. haha. makanan nie cam laksa la jugak tapi kuah dye mcm kicap. sedap jugak tapi ta abes mkn sbb naty nk mkn popcorn agy en. naty kembong plak perot. haha.








then da tibe mase ntok tgok wayang. tempat dudok aku ngn kak lang en, sebelah nye semua kosong ! mcm tempat ntok kitorang berdue je. haha. kerusi dye en, kalah kt jusco. mcm kerusi VVVVVIP pon ade. empuk+lembut gilaaa ! tapi screen wayang dye ta sebesar mane pon. besar lagy kat jusco. haha. terbalek pulak weyh. keh2. wey aku tgok hannah montana nie, first tu cam bese2 je la. da lame2 tgok, BEST GILAAA ! sedey pon ade ! nanges aku tengok cite tuh. tapi cover2 ahh. naty org len ckp aku gila plaks nanges tetibe. haha. korang semua mesti tgok weyh. ta rugi tgok cite nie. hm mase miley nyanyi lagu the climb uh uwn aku nanges. rindu plaks kat blog neh. haha. eh hero yg kiss ngn miley tu hensem ! dlm cite uh dye jadi Travis. tapi tatao lak nme sbenar dye. tape. naty aku usha kat tenet. hoho. then abes la cerite.



hm lpas tu teros pegy Jusco sbb nk g tnds. after dat, survey2 la dlm jusco tu. cadang nk carik present ntok birthday tyra yg akan menjelang naty. hehe. hm dont worry tyra. first tu jumpe bnykkkkkkkk sgt barang2 MorGirl. tapi sume nye mahal. tatao lah nk kasi ape en. last2, jumpe jgak. aku da beli adiah kaw da :) . hope kaw sukaa naty :) . hm kat citu bnyk teddy yg cumil2 ! sempat guks kitorang bergambar. hoho.



then kitorang shopping agy. aku beli slipar. terbang duet agy. tapi aku beli slipar pon bersebab tyme uh. sandal yg Monobo wane grey uh saket bila aku pakai. slipar tu 'mencengkam'. haha. betol saket. aku terpakse beli kasot laen sbb da rase cam taleh jalan. hm then pegy MPH nk usha buku yg ade. cadang nk beli buku Dunia Jam 10. tapi rase mls plak. buku yg laen blom abes bace agy. huhu. so, kuar dpd mph tu. lepas tu usha jam. kak lang aku nk beli jam plak. tapi ta jd sbb malas nk 'cucok'(keluarkan duet lah). haha. then pegy kedai Elle, Goggles, SkinFood, Women's Secrets(haha). act bnyk lagy kedai kitorang masok tapi ta ingat plaks name kedai uh :) . hm then kak lang dpt msg dpd kak long, soh balek. tgok jam, rupe2nye da pukol 5. act kitorang da cadang da nk makan kat Secret Recipe tapi tade rezeki en, nk bwat cane.



so, kitorang cari jln kuar. puseng punye puseng, jln punye jln, kitorang sesat plaks. haha. besar sgt midvalley tuh. finnaly jumpe guks jln kuar g ktm. pastu beli tiket train, tunggu lah train smpi. kitorang punye tiket, pukol 5.30 ptg baru smpi train. tetibe delayed pukol 5.50 plak. ^$%&#$^$#^&*@$^. bungoks betol. hm smpi jea train, try nk masok tapi sesak. TERLAMPAU SESAK ! ta dpt kitorang masok. terpakse tunggu train lagy satu. #^&@#$*#$&@%*. huh bengang betol. da la tyme uh rmi org. tmpt dudok full plak tuh. ish. hm then smpi la train. aku & kak lang terpakse berhimpit-himpit nk masok bende alah uh. kitorang naek train pukol 6.10 ptg. smpi kat ktm seremban pukol 7.30 mlm. hoho.

mlm tu kaki aku saket sgt2. nk berjalan pon menggigil-gigil. tapi sebelom tido ibu tolong urutkan smbil sapu minyak ijau. & kaki pon rase more better la :) . & ibu pon ade janji nk bwk aku bwat haircut baru hari jumaat ney. thnx ibu sbb kasi dora keluar smlm :) . it's the memoriable day ever ! :) .

p/s : wey sory aku cerite at sini mcm org ta penah kuar umah je. haha.
hm later aku upload gmba okie. jgn lupe tgok aw naty :) .




terbaik wok :)