Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


17 hour & a half



oke semua. hari ni aku nk cerite psl smlm. seperti semue sedia tau, smlm ade skula ganti. bese je la skula nye. balek lak kul 12.20. hm aku balek je ayah aku jempot. then teros mkn kat Sri Perpatih. pastu g Klinik Baiduri check2 dan beli ubat batok, selsema & demam. akk yg kasi ubat tu kate en, ubat batok nie leh wat aku ngantok. aku dlm haty, "eleh,mcm betol je bule ngantok" . then smpi je umah, ayah aku soh mkn ubat2 tu. aku pon dgn terpakse dan kene pakse, mkn jugak ubat tu. hoho.


then teros la aku on9. on9 punye on9 punye on9, kul 3 tu aku da mule ngantok. aku ckp dlm haty, "wey dora, kaw pehal ngantok lak neyh ?" . haha. tyme tu tgah layan utube. tgok cite Sekar. hehe. ibu lak ade kat sbelah. ibu kat sbelah kate, "kalo ngantok, tutop tv, tutop laptop, tido" . aku dgn terlampau melampau lampau mengantok, teros OFF je laptop tanpe menekan butang TURN OFF. haha. aku tido pukol 3.30 ptg kat ats sofa ruang tamu. tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido punye tido puye tido punye tido, tgok2 da pukol 11.30 MLM ! haha. lame gile weyh. aku terjage pon sbb ayah aku soh masok tido kat bilek. & aku pon masok la bilek & teros bermimpi lagy. dan aku terjage pukol 9 pagi. 17 jam stengah aku tido weyh. haha.


haha weyh, taleh blah betol. lame siot ubat batok tu bg kesan. aku dgn berlagak ckp tade pape, tgok2 da terlebih mengantok da smlm. haha. ta makan, ta mandy, ta tgok tv, ta on9. huh ! seksa tapi lena ! HAHA. im done :) .

terbaik wok :)

No comments: