Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Akim - bengang

oke firstly aku nk say sory kpd tyra coz cilok lagu pakwe dye. *pakwe la sgt. haha. even aku ta suke sgt ngn akim, aku cilok je coz tajok lagu dye sesuwai ngn prasaan aku skang ney. haha. sory tyra.

oke act bukan ney yg aku nk cite. aku just nk cite sumtink yg tejadi kat tucen tady. pergghhh ! saket aty plus bodo plus lawak uwn ade. tapi tapi tapi, aku nk cite yg membuatkan aku bengang je tyme tucen tady. oke cerite bermule :) .

hm tady mase kat tucen, aku, tyra ngn aten saje je la maen himpit2. aten da gilaaaaa terhimpit ngn aku plus tyra. pastu si aten nie g ngadu kat ****. then **** soh aku jgn himpit aten. aku wat dek je la coz kitorang maen gurau2, skati la. pastu **** ckp agy kat aku
"wei ko jgn ahh himpit aten, aku tumbok ko kang !" .
wei kaw pehal haa minah ??! ta puas aty ngn aku ! aten sendiri ta marah, kaw lak nk sebok2. ade ke aku sebok hal kaw ha bodo ??! siyal ! huhu.


& satu lagy neh, aku ngn tyra sebok2 kaco eman. ckp psl KOMPAS aku yg dye patahkan tu. mmg ta bleh blah. stiap kali ternmpak dye, mesti sebok cite psl kompas. skali uh, **** kate eman merajok, ADE AKU KESAH ? haha. oke bukan etu. & skali lagy **** panggil, dye ckp
"aku tawu la kaw nk usha eman, tapi tayah ahh smpi cmtu" .
&%##$%#*&(^%$#@ woi minah ???!!!!!!!!!!!!! kaw pehal ha ? aku ta hengen la kat si eman tu ! tawu la kaw jeles en. tayah la nk tudoh2 aku plak. lagy tmbah saket aty aku. bodo ! bodo ! bodo ! siyal ! siyal ! siyal ! perghhh !

tension je aku tyme tu. aku da nak nanges da tyme uh tapi cover2. eman kaco agy uwn aku ta layan dye. tade sape yg pasan aku nk nanges. cume aten je tanye "kaw mara aku ke ?" . tak aten. aku ta mara kaw. cume tade mood. minah siyal due org tuh bodo ! huaaaaaa ! sory kat tyra & aten coz aku ta cite bende neh. aku ta dpt cite. kalo aku cite tyme tu jugak, mesti aku da melelehhh. huhu. betol, mase tucen tady aku badmood sket. ta caye tanye aten ! :P .

kpd **** & **** , sory la kalo ape yg aku post nie menyakitkan aty korang. tapi korang da buat aty aku saket dulu.
im sooooooooo soryyyyyyyy.

terbaik wok :)

No comments: