Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


boring ohh,


wootwoot. nothing to say. boring nye harinie. on9 sejak maghrib tady. masey ta off even tade pape yg penting uwn yg perlu di buwat di sini. myspace pon takde, facebook uwn same. tapi aku agak lega akhirnye jumpe layout yg aku nk ntok myspace uh. da lame dibiarkan putey sahaje background nye. hm ckp psl boring. aku just dgr lagu kat utube, edit gmbr. tadaaaaa ! kat ats tu la gmbr nye. act tu gmbr mase haircut lame. da lameeeee daaa gmbr tu. aku boring sgt. hw mmg ade. nota sains yg aku ta salin sbb ponteng kelas tady. hak2. act kitorang ade hal la. arinie kan rabu. so, perjumpaan kelab yg membusankan sbb kene wat persediaan ntok hari kantin yg akan menjelang besok. keje sains malas nk usek. tgok pon da due tige kali pike nk wat ke tak. huhu. astro plak buwat hal. ayah aku plak sengal. *sory ayah. act sejak smlm da aku ngadu kat ayh aku psl astro neh. tapi ayah aku masey ta amek tindakan pape. sedeyh neh. huaaaa ! nk tgok Sekar la mlm neh weh ! astro ! jgn bwat sengal bule tak haa bodo ??? huhu. boringnyeeee. so, post je la entry yg merepek nie :) .

terbaik wok :)

No comments: