Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


check SAHAJA.

hello semue. hm tady baru je abes tucen. teros aku online. act tatao ape nk buat. kalo ajk tyra online uwn, tade wat pape yg best. hm then bukak la photobucket. edit theme album. da lame ta edit. buring jea rase tengok yg lame :) . lepas tu tetibe teringat kat facebook. bukak la kejap. cadang nk upload photo. sbb tu jea yg aku tawu buwat kat facebook tu. HAHA. then tetibe nmpk satu bende alah neyh yg betules ' 6 friend requests ' . omg. haha. mcm ta caye je ade yg add. muahaha. aku cam org gilaa je dpt friend request. haha. aku excited sbb first time dpt friend request di facebook. kalo kat myspace or friendster tu da biase da. hm then aku bukak la. rase2nye semue dak tms. haha.

  • Azza Azmy
  • Tyra Suke Pink
  • Lisa Bouvier
  • Najwa Khairuddin
  • Awg Anuar
  • Siva Balan

ineh antare org yg add. haha. aku excited cam org gilaa yg dah mabuk, mabukk, dan mabukkkkk. haha. aku pening daa nie. keh3. mengong jea aku. hm aku approve arr diorang. pastu baru lah upload gmbar & blablabla. blog uwn ade edit siket tapi ta bnyk yg berubah uwn.

hm act aku nie maseyh merangkak dalam perjalanan untok menjadi seorang ' master ' dlm facebook. *ceehh. HAHA. bajet jea aku. hm sesape yg pndai facebook buleh tolong ajakan ? tinggalkan komen anda di ruangan COMMENT okeyh. kalo tade, aku pasrah jea la. hahaha.

p/s : tyra, aku da approve kaw okeyh dear ? :)

terbaik wok :)

No comments: