Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


jodoh aku la weh ! :D

ngeeeee~ kalian kalian semue ! haha ayat keling dah :P neh aku ade sumtink mao tunjok kat korang. heeee.



haha tetibe dpt Choi kaw biha ! ngehahaha ! :D




yay dpt Kimmy bnyk ! tu pon lepas berhempas pulas buat kuiz2 nie sume. ngehahaha ! :P

Jaejoong oppa :)

tag dpd azham.

a. Write five (5) intereting facts about the person who gaves you this award


- nak wat rambot cam Jaejoong :P
- baeeeekkkk kuddd
- suke blogging kuddd
- suke usha blog kitorang kuddd
- tu jela kuddd xD


b. Jot down ten (10) intereting facts about yourself and your hobbies..

- aaaaaa rase nak kawen ngn Kim Kimmy Jaejoong a.k.a HERO !
- suke berangan jaoh pi Korea :P
- suke borak2 ngn biha n aien psl korea :D
- suke on9 je keje tapi skang da kureng :P
- gahahaha Advisor SME kuddd. HAHA :P
- bnyk download lagu korea jep ;)
- kaki shopping jea xD
- suke nengok tv ooh :)
- nak beli smue album lame plus baru DBSK ! :D
- ngeeeee nak Hero surang jea :D


c. Pick your ten (10) deserving recipients and the describe them

- SESAPE NAK TAG NIE, CILOK JELA WOI ! :)


Jaejoong oppa :)

HAHA,

sory la act tatao nak tarok tajuk peh kat entry tu.
hee, aku dpt on9 nie tu pon silentkan komp nie haa.
abg aku sedap je tido kat katil sbelah.
aduy kalo dea bgon, abeh dea kebas komp neh.
tido lah yea abg abg abg kuuuuuu.
hahahahaha xD

yeah smlm mmg bosan yg amat.
sekejap je aku on9 smlm, abg aku da kebas komp.
melalak aku dlm tnds (pndai la aku cover :P).
pastu teros g ruang tamu, aku usai usai smue cd hindustan.
dpd ptg smpai la ke mlm aku tgok hindustan.
boring doe ! boring ! kaw mane tawu :P
aku cadang skang nie mawu nengok you're beautiful,
tapi aku tepakse silentkan komp nie kan, kang abg aku tejage plaks.
adoy tatao nak wat ape skunk =,= .


Jaejoong oppa :)

ngaaaaaa~~

aku dlm perjalanan nk tgok you're beautiful nie.
tady try curik2 tgok gune komp ayah.
hampeh tade speaker !
#$^*#%^*&^%$$%^&*
haha kan da kene.
hamek kaw :P
nie on9 gune komp abg.
dea g kenduri kat ats. rajen betoi :P

Jaejoong oppa :)

yeay !

fuh mlm nie dpt la on9 lame siket !
esok ade kenduri kat umah pak cik whatever tu.
haha ta engat name lah :P
so, mlm nie ade inai2 tu sume,
then ayah aku tlong pasang2kan set karoke tu.
abg aku, err tatao la dea watpe kat atas tu.
aku plak, dok on9 nie, maleh nk ikot. hoho~
Sehati Berdansa, Kau & Aku, aku tinggalkan jep.
len kali la nengok erp.
nak nengok movieeeeee.
ngeeeeeeeee~~

Jaejoong oppa :)

tgok Music Bank je keje

ey ey, aku frust nonggeng tao tadapat tgok MAMA aritu.
haha tapi aku skang nie memujuk hati dgn slalu bukak channel 303.
stiyap kali bukak, slalu ade Music Bank, ooh lucky me.
haha tapi DBSK tade puwn.
slalu aku bukak, bnyk kuar unn SS501, SHINee, 2PM, SeeYa.
tu je yg aku engat.
pergh dpd tady aku memikirkan ape la name group yg lagy satu.
baru teringat smlm abg aku ade tanye name group yg tenga perform kat K-Chart.
nah baru teringat bebeh penyanyi derang yg kiut miut tuh.
aku tegude kat Hyun Jun dlm vid lagu Love Like This tuuu.
ngeeee muke dea aguks pelik tapi comel :) .
ey lagu Love Like This tu bnykkkk kali kuar kat K-Chart.
rase cam da lancar je lagu tu :P
HAHA tasangke aku mengatekan ini.
DBSK, aku ta curang tao dgn korang :P
and SHINee tu, nak tgok derang nyanyi lagu Ring Ding Dong,
coz Laila kate klakar derang nyanyi.
tapi apekan daye, derang kalah ngn SS501 neh hoho~
aaaaa pnjg pulak entry kali nie :P

Jaejoong oppa :)

tutor bm ?

ahahaa biha sama aien suda merapik maaa.
ey korang manager, aku tutor bm je ?
ceh mane aci. hoho.
takpe takpe.
seperti yg biha kate, aku layan Hero sorang jea.
harharhar.
tapi kalo korang berbaek hati kadd aku,
aku bule jadi tutor bm ntok DBSK, FT Island, SHINee plus SuJu kalo mao ;)
ngeeeee~



aku jadi advisor punn bule jugak.
tapi advisor lebey kepade DBSK. hee :P

Jaejoong oppa :)

you're beautiful

gahahaa aku mao tgok you're beautiful !
biha, aku akan kejar kaw !
HAHA mcm la bule :P

Jaejoong oppa :)

aaaaaa rindu !

woah !
lame dah aku ta on9 !
dlm 5 hari kudd.
pergh abg aku yg gune stiap ari, jam, minit, saat, satu2nye komp yg ade kat umah.
err..act bukanla satu2nye. komp ayah ade jugak tapi mesti ayah ta kasi gune.
melainkan aku curik2 gune. HAHA :P
& lucky me, abg aku kuar g mane ntah tady.
mintak izin die gune komp nie kejap.
thank god dea kasi :) .
ngeeee~

aaaaaaa banyak gile nk cite beb ! :D
tapi aku pendekkan jela.
aritu aku, ibu n abg g midvalley.
blaablaablaa jalanjalanjalan....
then dpt beli baju baru plus, aku beli album DBSK lah !
haha lesap duet aku tapi takpe lah :P
ey dpt free poster DBSK weh. big size punyeee !
(cett biha, bile mawu kasi aku poster kaw tu ? heee :P)
urgh bnyk aku da mis nie.
aku check blog biha tdy pergh bnyk gela entry !
satu ari unn ta abeh bace kudd.
erk naty2 kalo aku ade lebey mase aku bace erk ;)
blog DBSK uwn da bnyk entry mis.
tape2 japgi aku bace !
bab DBSK nie aku rajen siket :P
heee, jgn mara biha xD

oh yea, next week da mule tucen rasenye.
tasaba ! :D
rindu kengkwan gela babeng ! :)

P / S : oyt korang, nak ikowt g Genting ta ? jum biha jum ! xD

Jaejoong oppa :)

hoho~

hey aku on9 !
weee~ on9 gune komp ayah pulak kali nie ;)
tapi on kejap je. sory tadapat nak bls komen korang kat cbox okae :)
aku on9 sesaje je. nak tgok korang da maju ke ta.
HAHA. k mawu usha blog org laen. chow ! :)

Jaejoong oppa :)

lalala~

ouh harinie mawu pergy KL. mawu jempot abg. pastu maybe ade singgah mane2 kot. esok plak nk tinggal kat umah seremban smpai rabu coz ayah ade kursus kat PD 3 ari. sooooo, ngeee~ amek peluang lah mawo ajak ibu jalan2. hee. & ni maknenye aku ta on9 ntok beberape hari lah. weeeee~ chow ! :D

Jaejoong oppa :)

harharhar

ngeee~ tajadi weh tido bilek abg.
tetibe ibu masok bilek. adess tekazutt aku.
nak gugor jantong aku denga bunyi pintu tady.
gahhhh ! menakotkan :P
haha. ibu ajak masok tido.
tyme tu aku tgh usha blog biha lak uh.
ibu aku ye ye bace blog kaw, biha ! haha :P
maybe ibu pike aku layan bende ta senonoh.
astagfirullahalazim :P
yeye ibu ta mara aku tido lmbat !
ibu snyom plak tuh afta bace blog biha !
haha biha, blog kaw membawe rahmat !
agagagaga xD
Jaejoong oppa :)

ahhh tidaakkk !

adoy ibu da tutop pintu bilek maaaa !
smpai aty ibu. takpe takpe.
mlm nie dora tido bilek abg !
aku bengang, aku uwn teros tutop pintu bilek abg !
gahaaaaaa ! jgn tekazuut yaaa ibu ! :P

Jaejoong oppa :)

huaaaa ! :(


‘Jaejoong cried backstage. Cassiopeia entered the resting room and kept on crying, Micky cried, Junsu was telling Micky not to cry. When they left,their manager was not w/ them.There wasn’t any BODY.Nor bodyguards.Not even a proper transportation.They went off in a van’

’ Chunface was about to burst in tears, when they were walking down the stage yoochun was hiding his face in his hands. Junsu is/was on the phn, they (fans thr) assume he’s trying 2 call the other boys b/c he said something lk ‘we shld call them’

‘yoochun’s mama was there with the three boys and she was crying because micky looks heartbroken’


oukae yg nie sedih gela babi oukae ?! aku mao nanges maaa :(


JAECHUNSU FIGHTING !
ALWAYS KEEP THE FAITH ! :(


Jaejoong oppa :)

ngeee dpt jugak award :D




Group DBSK's Micky Yoochun, YoungWoong Jaejoong and Xiah Junsu dpt The Best Asia Star Award mase 'Mnet Asian Music Awards' (2009 MAMA) tady woah.

& nie Jaejoong ckp :

"We are more happy because it was an award give to us by our fans across Asia. We would like to thank all our domestic and overseas fans who are watching this. I would like to tell two people who might be watching this that I love them."

pergh sedey maa ayat last dea. ngeeee~
congrats yaww :)



Jaejoong oppa :)

gahhh !

currently listening to : lily allen - fuck you (agagaga *gelak gelagela !)

ngeeee~ lagu kat atas etu bukanlah cerite terhangat sgt pon. act tady dlm beberape jam, aku on ym ngn sys amni. borak2 psl DBSK, FT Island, SNSD..banyak lagy lah. kami sharing2 foto Hero. ngeee~ caer hatiku :D . then tetibe biha call ! dea soh bukak channel V. adess aku try la bukak tapi ayah aku ta subscribe ooh. aku call la biha balek. menjerit2 aku bengang ! haha. jeles ouh jeles. then teros pi kat pc, pi ngadu kat sys amni. wahahaah ! sys amni pon bengang ouh ! HAHA, kita serupaaaa. nie yg rase nk pi umah ika nie, tompang tgok tv. agagaga. bule dak ika ? tu pon kalo tv kaw ade channel V. haha x) . geheeee :D .

Jaejoong oppa :)

adesss

chehh betol lah ape yg biha kate. "DBSK nak berpecah" isk. aku bukak official blog DBSK tady. & bnyk crite psl derang. skang nie yg tinggal cume Hero Jaejoong, Micky Yoochun & Xiah Junsu. uwaaaaa ! mane pegy U-know Yunho ngn Max Changmin ? ouh & mlm nie derang ade kuar kat MAMA (sperti yg biha ckp :P) tapi just mereka bertige jea. kenape erk ? tapi aku bace lagi official blog tuh, Jaejoong yg nk dikeluarkan dpd DBSK & nk masokkan Choi Siwon (Super Junior) dlm group DBSK. ouh why ? adess pening dah kepale aku. mane satu yg betol nie ? ke aku yg silap bace ? HAHA x) . dah dah. korang rajen, bace jela kat bwh nie. jap jap :


[ click the image to enlarge ]
( ngeee~ aku just amek latar blakang psl Joongie jeep :D )







DBSK fighting !
ALWAYS KEEP THE FAITH ! :)



Jaejoong oppa :)

nak tengok lah rasenye :)

hee, tady tenguk cite Easy Fortune Happy Life kat 8tv. pastu en, pastu en, tetibe ade kuar iklan cite Boys Over Flower. gaahhh ! aku nak tenguk lah. kengkwan sume ckp best. aku plak takde kesempatan nk tenguk kat 303 arituh. adey. so, amek peluang lah nk tenguk kat 8tv. ngeee~



Jaejoong oppa :)

dah maju dah haha

ngeee~ tady on facebook jap. pastu nmpk la satu album nie kat profile cegu ramlan *ooh biha ! :D* pastu tgok la kan sape yg ade kasi komen plus sape yg di tag. pergh ramai jugak cegu2 tms yg di tag. tasangke cegu2 tms nie smuenye maju maju belaka kan ? HAHA x) .




Jaejoong oppa :)

hoho~

lame jugaks aku on9 arinie. ta silap aku sejak pukol 11 pagy tady. hahahh. melepaskan geram lah weh. ngeee~ hepy je arinih. ibu ta marah uwn aku on9. plus ibu aku ta engat pon psl aku nk kene study tuh. ngeng ! hee. and btw, penat aku edit blog nie. dlm lebey kurang 3 jam carik skin blog DBSK, edit plak nk kat due jam. haha. lame pon coz tady ibu aku bwk balek kfc. anak2 murid nye yg dpt 5a tu blanje :) . baek anak2 murid ibu :P . hah slamber je aku bwk masok kfc kat dlm bilek abg aku. pergh kalo dea tawu, ngamok dea seyh. hoho~ abg, jgn marah naa :D . eh && sbb tu aku lmbt siap edit blog. nak taip2 plus tekan2 mouse gune tangan kiri. hah pandai kan ? haha. & skrang blog aku da siap edit da. burok pon burok la, simple pon simple la, asalkan skin DBSK. ngeee~


Jaejoong oppa :)

:D

ngeee~ aku tengah on9 nie. tapi gune komp kat dlm bilek abg. aku maen pasang2 je wayar tenet tuh. tasangke dpt pulak connect. hehe. kalo aku tao lah bule connect, aku bangon awal2 suboh tady. haha. yaww dpt lah on9 bebeh :D

Jaejoong oppa :)

buku biru

nah buku biru ? buku rekod lah. ngeee~ tady dpt buku rekod. hm aguks mengecewakan tapi aku bangge dgn diri sndiri *blushing :D . kenape ? haaa. aku dpt no 8 dlm kelas = 8/33 org murid. && kedudukan aku dlm tingkatan 2, dpt no 11 = 11/171 org murid. kalo aku dpt no 10 dlm tingkatan, pergh dpt top 10 tuuu ! haha. tapi takpelah. da jodoh aku dengan no 11 kan, nk wat cmne. alhamdulillah lah kan ? :) hoho~ hm yg dpt no 1 dlm tingkatan pon budak kelas aku gak. Shamini namenye. congrats yaww :) . ohhh and aku kasitao ibu mase balek dpd skola tady & ibu kate en en en en en en en en,
"okae lah tu. taon depan dora kene pertingkatkan lagi taw" .
aku pon senyom jeee. ngeee~~ :) yaaaw, esok aku ponteng skola. yeh ! mls mao pegy skola wok :D .
Jaejoong oppa :)

his voice HAHA~

Click the play button now yaww or ill kill you ! x)



Biha aku sygggg kaw ! :D

Jaejoong oppa :)

minah kepoh

yeah aku minah kepoh. so ? korang mcm la ta kepoh. pergh. haha. okae da lari dpd crite sebenar. nah act tade ape nk post just mao hiaskan blog aku nie ngn gmba2 Hero. omg he's the hottest guy in the earth yaww *died :P* . korang mao tengok ? silekan MELIHAT. tasuke tgok ? silekan BLAHH. hoho~~






















































































komp korang stuck dek gmba gmba Hero ? then just close your window lah weh :P





Jaejoong oppa :)