Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


aiyaaaa~~

ngeee~ aku kat umah sremban nie.
mlm nie abg aku tade kat umah coz dea dok umah kwn dea.
aku pon amek kesempatan la dok tido bilek dea. hoho.
slalunye aku tido bilek ibu ayah aku.
hahahhh nk perasan kecik lagy :P
haha bukan laaaaaaaaaaaaaaaa.
act kat umah semban nie ade gak satu bilek ntok aku.
tapi bilek tu penuh dek komputer ayah aku je manjang.
nk tarok katil pon mane muat adeyyyy ! heheeee.
so, nie first tyme aku try tido bilek abg aku kat sremban.
bilek abg aku nie agak hujong dpd ruang tamu plus,
agak bersebelahan dgn dapur yg gelap gelite.
uuuuu seram je rase bhaii =__="

so sblom ibu aku nk pi tido bilek dea,
dea pi la jenguk anak dara dea yg sorang nie. haha aku la tu :P
mcm2 la yg dea tanye. aisehhh.
aku yg dah siap sedie niarap kat katil dgn pintu dah berkunci,
plus lampu pon da betutop, tetibe ibu ketok pintu.
aku pon bgon teros bukak lampu then bukak pintu.

ibu : nanti jgn lupe kunci pintu nie.
aku : yee.
ibu : dora nk tutop lmpu ke tak ?
aku : tutop laaa.
ibu : kang tido kul bpe nie ?
aku : ntah tatao agy.
ibu : tatao lagy, tatao lagy. ape yg kaw buat tengah2 mlm nie ?
aku : aish ibu ney. 0n9 laaa.

then ibu teros msok, tengok ape yg aku bukak kat laptop nie.

ibu : kaw on9 jgn tengok bende tak elok. ibu buat gulai kang.
aku : HAHAHA. apeape jela ibu xP
ibu : gelak lak kaw. jgn tido lmbt sgt.
aku : yeeeee.

aku pon teros tutop pintu. then ibu ketok pintu lagy.

ibu : dora tutop lampu tak ?
aku : tutop la ibuu. aihh.
ibu : kang ade pape kang, tepon ibu.
aku : yelaaa. hah ??? HAHAHA mcm la dora nie kat overseas, bu. bilek sbelah2 je ponn. aihhh. xP
ibu : hahahaha yela. org risaw. first time dora tido bilek abg kat semban nie sensorang.
aku : yela buuuu.


then baru la ibu aku pegy msok bilek dea.
hahaha klaka plak rase haih xD

dah meyh. nk tgok you're beautiful. byebye :)

Jaejoong oppa :)

2 comments:

FATIN said...

anak mak rupe nyee kwn aku sorang nieh !

:P

' ye ye , nanti dora miskol ibu kalau nmpk hantu :P '

Dora Kimmy said...

haha mrepek je kaw nie ten xP