Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


dah balek dah aku,

Shop Till We Drop *dah bese denga da ayat nie :P*

ahha aku baru je balek dpd jenjalan nie. aku pendekkan cite jela. mls mao cite pnjg2. tghary tady pegy Alamanda. siyes aku ckp, kat sane takde pape. TAKDE PAPE , NOTHING ! haha. tadela. act bnyk kedai. aku je yg mls nk msok. tgok2 jea. coz ta beminat pon. hahaha. act g sane tujuan utame, ayah soh beli beg skola. jalan punye jalan punye jalan punye jalan punye jalan, tak jumpe pon kedai beg. ngahaha. act ade la due tige buah kedai tapi ta masok pon. tgok dri luar je. dri jaoh tgok pon aku da ta minat. hahaha memilih je aku :P then tadela beli beg. tujuan kedue aku pulak mao beli mag epop maaaa. kat Alamanda dah due buah kedai buku aku ulang alik carik epop tajumpe dehhh ! hey dolll, kaw kemane menghilang haaaa ??! adessss. dah kuciwa tajumpe mag epop, pi carik kamus. wah rajen aku en carik kamus. haha deyyy ! kamus korea ngeng ! korang pike aku nie jenis hape nk bace kamus ???! hahahaha. ngeh kicik je kamus tu rm26. dpt jugak aku blaja bhase korea jap tady. aku tade nk beli kamus tu deh. wat bazir jep bak kate ibu. kalo ibu aku tade tady, dah lame aku beli. HAHAHAHA xD

pastu pegy pulak Jusco S2. ngahhh. kat citu jela aku bli beg skola. pencil case pon beli kat citu jugak. taon dpan aku dtg skola dgn simple simple jea. warne pencil case ngn beg skola pon tak match. camne nye tak simple. hahaha. afta siap beli smue tuh, aku pegy Popular crik epop. takde maaaaa ! then pegy MPH. ade ! due plak tuh ! tapi bhase cine maaaa ! satu buku tu cover depan dea gmba Heavens Postman deyyyy ! tepekik telolong aku kat MPH tu ! semue pndg je weyyy ! haha tipu jea. jgn cayelah. takan aku nk wat cmtu. gilo apo ? :P eyt cover tu en, Kimmy pelok heroin cite tuh sape ntah name dea lupe. deyyyy Kimmy ! curangkah kawww ?! hahaha bwekkk :P taknak la aku beli. then ayah singgah Speedy. aku plak dok merayau g kedai buku yg laen. tatao plak name kedai tu. yg psti, kicik je kedai tu :) then jumpe plak epop yg laen. bhase cine jugak ! apakah ??? :P pastu tnye la sorang akk spoting nie. hahaha bule dikatekan pekerja la jugak.

aku : akk, mag epop bhase mlayu nye ade ta ? *siap tunjuk lagy mag epop tu*
akk spoting : takde dah dek. dah sold out dah smue. bru kuar due hari dah habes jual dah kengkadang.
aku : oooooooo *cadang nk letak balek bku tu*
akk spoting : besenye kalo yg bhase mlayu nye kuar sbulan skaly. tapi kalo yg cine nye kuar sminggu skaly.
aku : ooooooooo...
akk spoting : adek beli bku tu tgok gmba jela dek.
aku : geezz *care org korea :P* hahaha.


last2 aku beli jugak mag epop tu. act tade ape yg pnting pon. aku nk yg nie jep :
ngehhh sory lah gmba nye agak ta lawa. MIAN HAMNIDA ! *blaja dpd kamus korea tady :P* tapi tgok secare live, pergh aku ckp ! PERGH ! hahaha xD depan blakang kiri kanan tengah luar smue psl mereka. ngeng ! nak pengsan aku ! xD aaaaaaaaaaaaaaaaaa~ nk smbong tgok You're Beautiful. pnjg pulak entry aku nie :P

Jaejoong oppa :)

No comments: