Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


emmbeleqqq

haha bukan emmbeleqqq n bukan emmbekkkk.
haha korang jgn melalot ke situ deyhhh.
maksod aku MBLAQ maaaaa. gahhhh !
semuenye comel ! tapi sorang je aku tasuke n tatao name dea.
dea ckp dlm vid neh kene pnggil dea 'FUR'.
hahahaa bengong ! xP



omo ! nak Cheondung ! Mir ! SeungHo !
& sorang lagy tu pelik sgt dlm vid atas tuh !
omo ! dea pelik tapi cute klaka doeeee !
ahh name dea Joon Goon :P
eyt korang nie betol betol artis ke ?
prangai cam freako smacam jea. hakhak.
eyy aku bukan antis diorang awwww. manedeee.
fitnah je kaw nieeeeee. haha. aku suke deorang laaa xD
oh yeah , oh yeah , oh yeah , yeah , yeah !
haha biha ! join aku nyanyi jum ! xD
aritu kaw tulis kat blog, aku ta join kaw nyanyi.
sbb ? sbb aku tatao kaw nyanyi lagu ape pon mase tu. haha :P
jum jum nyanyiiiii xD

P / S : aku masey dlm proses nak kenal MBLAQ dgn baek :)
P / SS : entry nie aku re-edit balek :D

Jaejoong oppa :)

No comments: