Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


kpop lovers site only !

okay im too happy about what im gonna post right now. hehehh. maleh nk berspeaking aih :P ngehh jumpe satu blog nie bhaii ! bukak bukak jea, OMG ! hahahh nak pengsan aku. haha apejela. jgn caye ngn aku nie. haha yep kalo korang ta caye ngn aku, korang menyesal weh ! MENYESAL ! hahaha :P entry kali nie khas untok KPOP LOVERS SAHAJA ! :)

1) DBSK
2) A.N.JELL / UR Beautiful
3) FT Island
4) SS501
5) UKISS
6) SHINEE

7) 2PM
8) BIG BANG
9) MBLAQ
10) BEAST
11) SNSD
12) KARA
13) Wonder Girls
14) f(x)
15) SUJU

erk act ade BEG tapi tah mane hilang pon tatao. hehe. spatotnye aku tarok satu jela kan kat blog aku. tapi aku suke sgt, abeh semue aku bedal tarok kat blog nie. haha. korang nk g web nye ? g check kat "KPOP LOVERS SITE ONLY !" kat side sbelah kanan blog aku okie ? korang da g website tu, jgn lupe tarok bende yg same mcm nie kat blog korang jugak tao ? hehehh choww :)

Jaejoong oppa :)

No comments: