Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


L Lawliet

Kenichi Matsuyama !


kaw tao ta yg kaw cute bile senyom ? :D


kaw tao ta yg kaw nie sweet ? :P


kaw tao ta yg muke kaw nie menakotkan tapi sgt cumel ? omg aku sukeeeeeeeeee tgok dea blakon jd Light dlm Death Note bebeh ! korang tapenah tgok ? try la tgok sygg oi ! best ouke ! Death Note 1,2,3 smue aku da tgok ! mmg best doe ! Death Note 1 & 2 aku tgok kat tv. Death Note 3 The Movie aku tgok kat mysoju. aiyaaarkkkkk~~ aku suka sama dea ! xD apa yg aku suke ? dah listkan kat bwh ! :D


aku suke bile kaw excited dpt naek train ! xP


aku suke bile first time tgok kaw naek bsikal ! xD dlm crite nie kaw acting as pendiam, cool, handsome, genius, tapi kali nie kaw naek basikal ! HAHAHA xD


aku suke tgok kaw yg suke mencangkong ! xD


aku suke tgok kaw sorokkan tgn kat dlm poket kaw ! :D


aku suke tgok kaw yg suke pegang bende dgn jari ibu & jari telunjuk SAHAJA ! :D


aku suke tgok kaw berdiri terbongkok2 ! xD


aku suke tgok kaw cube ntok berdiri tegak sbb kaw mmg jenis tak berdiri tegak dlm crite ney ! :D


aku suke tgok kaw jln terbongkok cmtu ! aiyarkkkkk~~
Light dah matiy maaa dlm crite ney. sobs sobs ! :(


gosh korang mesti tgok la crite ney weh ! best tao ! aku ucapkan tahniah la kat sesape yg dah abeh tgok cite ney. sape org tu ? AKU LA ! hahaha. mrepek :P dah dah. apeape pon, aku suke tgok kaw blakon Kenichi Matsuyama / Matsuyama Kenichi / Light / L / L Lawliet ! :)


Jaejoong oppa :)

2 comments:

desparrow^^ said...

haha. tenganga aku tgk gamba L ouh!
ahh~ aku lom tgk L change the world lg,
dush2!

Dora Kimmy said...

ngeh !
cepat tgok !
best tawu ! :D