Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


tesengihsengih

Hi, My Sweetheart \(^0^)/



hahaha sory lah tajuk tak ade kaitan pon ntok entry kali nie.
anda semue ! tenguk nie :


haha act bajet je ep7 tu.
act tyme update status tu pon aku bru tgok,
Hi, My Sweetheart ep6 6/7 [eng sub] . *wah detail gituh :P*
ngehh tgok lah status tu, "Posted 2 hours ago" . hahaha xD
aku excited sgt tgok cite nie smpai ta seda pon,
yg ep7 belom di upload lagy kat youtube n mysoju.
^$@#$%^%#$ doe ! @#$%^&*^&^%$ aku ckp ! HAHAH xP
2 jam aku puas carik ep 7 punye tapi TAKDE !
then bukak la profile org yg uploadkan vid neh en. bce neh :




gahhh !
"Drama airs once a week. Sunday nights TAIWAN TIME"
.
aiyaarrkkkkkkk ! frustrated gela aku tyme bce bende alah tu !
maknenye smlm lah kan ? tapi tatao lah waktu taiwan bile en.
cesssss ! bengang jea aku bace bendalah tu weyyy !
tah bile aku nk habes tgok drama nie ntah !
tak lame lagy nk skola lak tuh ! cehhhh ! *saje emo lebey :P*
haha aja ! fighting dora ! :D


tapi, aku ttp crik ep7 tu kat google ooh !
last2 jumpe wey afta 2 jam carik ! gahh rajen gela aku xP
first bukak tu rase cam 'hmm..bule ke nie..hmm' .
knape rase cmtu ? sbb vid nyeh tak kuar !
then tetibe dea soh install etu, install inie.
aku pon ekodd jela arahannye. hope takde virus lah aih. amin !
name website tu VIKII. rase cam penah nmpk name tuh.
yup ! mmg penah nmpk. nmpk kat mysoju lah deyy ! :D




ngehhh. tesengihsengih aku bile dpt tgok ep7 nye doe !
*sbb tu lah name tajok entry nie 'tesengihsengih' xP*
tapi rasenye dpt tgok smpai ep7 je kudd. ep8 tatao lah bile kuar.
ish kalo tade cite dah nk tgok. buring doe !
haha oi cek dora ! you're beautiful tu kaw nk cmpak mane ?
dah ep10 dah. tgok la bendalah tu naty haih xP
dah dah. aku nk layan cite nie jap. chowww~~




Jaejoong oppa :)

No comments: