Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Beast & Beauty

okae topik hot harinie. ade due, Beast & Beauty. tebalik pulak namenye. entry kali nie sememangnye untuk umur 18 taon ke bawah SAHAJA. sesape yg atas 18 taon tu dinasihatkan jangan bace entry nie. siyesly JGN BACE ! aku dah kasi warning nii. lantak pi lah kaw aihh.

Beast

ENTRY YG AKU BUAT SEBELOM NIE SEMEMANGNYE SENIOR COPYCAT DAH KASI NASIHAT BANGANG.
TERIMA KASIH YE COPYCAT :)

___________________________________________________

Beauty

haaaaa nie yg buat mood aku baek nie. hehehe. ape cer aku tuka mood nie. hahaha. mls nak taip pnjang2. bace jela kawww. nahhhh amekkkkkk ! x)

waktu rehattt.....
fikri ngeng tu makan biskut yg lukman bwak dpd umah. org tengah dok sebok menyapu, die bantai pi teraborkan sisa-sisa biskut tu kat lantai. aku unn apelagi. membebel jela kat die even bukan aku yg betugas tyme tu xP . saje nak teman ziqah sbenanye :) .



aku : kaw ni fikri. sajeje teraburkan biskut tu kan. blablablabla... nanti bersemut laaa.

* 'budak tu' lalu depan aku tibe tibe *

budak tu : nanti bersemut laaa *die tiru gaya aku ckp tady smbil gelak2* .

*malu bhaii. senyom jela aku*

budak tu : lame dah tak jumpe kaw :) *ckp dgn nada lembut & perlahan*

aku : hmm haah :) *malumalumalu*

budak tu : kaw bukak komputer lagy ke ?

aku : bukak lagy :) *betambahtambah malu aku*

*tetibe choi panggil aku. 'budak tu' bepaling arah laen smbil senyom*

waaaaa teros aku berlari kat choi ! choi nmpk kudd aku burak ngn budak tuuu. waaaaa malu doeee ! segan nak mampos ! x) choi soh aku tutup muke. dah merah2 da pipi tuu. ahahaha choi ! jgn perli aku lagyyyy x) korang tapaham ape yg aku cite nie ? yg psl 'kaw bukak komputer' tu korang tapaham ? hahaha tu rahsie kami. mane ley cite kat korang. ngehehe :P kepade 'budak tu', weyy aku pike kaw da ta engat aku doe. siyes. aku pike kaw da lupe kat aku nii. due taon da tak jumpe kaw. contact punn dak. dlm tige minggu skola ni, ni laa first tyme kaw tego aku en. ehehh. malu laaaaaa ! gahahaha menggedik kejap xD

P / S : gelaran untuk aku pada harinie, "HUMAIRAH" . ahaha baru blaja agama tady. pepandai la korang carik kat buku teks agame yeeee ^^ (mood hepy nie)


Jaejoong oppa :)

2 comments:

FATIN said...

aku azzaharah :D

Dora Kimmy said...

HAKHAKHAK gedikk ahh kaw xD