Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Children of Empire


Mazeltov himnaebwa, Mazeltov oseobwa.
Mazeltov, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday~
Friday, Saturday, Sunday~~
Latin girl, Mexican girl, Korean girl, Japan girl~
365 ilchummanchullae yeh yeh yeh mirror mirror mirror~


whoahaha !
lagu diorang SUPERB bebehh !
semue comel comel pulak tu. ^^
tapi satu je aku tasuke ttg MV neh,
tarian diorang nak dekat same mcm Mirotic. watda ?
patuh leader die, Junyoung pulak muke cam Micky.
cesssss ! korang nie twin ke hape ? LOL ^^
pkaian diorang pon nak kat same je itam.
tapi pkaian diorang ade yg itam, putey, biru.
okae lah jugak tak same en. yg taley trime tu satu je.
tarian tu ! maneley same weyy. grrr ! hehehhh :P
tapi naseb baek lagu korang sedaplah tawu ? ^^
aku still tadapat cam muke korang satu satu neh.
tapi buat mase terdekat nie lah en,
leader Junyoung, magnae Dongjun, Hee Chul, Min Woo,

aku punyaaaaaaaaaa. phm kaw ? hehehehhh :P
tamak haloba sudahhhh. WAHAHAHAHAAAA.
alaa naty kalo aku nk tuka taste, aku gtao laa.
hakhakhak xD

nah hamekkkkkk !


ni leader Junyoung.
kan aku da ckp, muke sebijik mcm Micky Yoochun kan ?
gwiyeoweo !^^ saranghae youngie^^
kimmy, jgn nangehhh ! HAHAHA xD


Jaejoong oppa :)

No comments: