Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


YB part 2

Presenting,

my most favourite actor in YB,

drumroll...

his glare,

his smile,

& his cuteness,

KILLS ME ! HELP ! x)



hongki's hotness side, PERGH ! *O*



& his cuteness side, KYAAAAAA~~ =________="

shin hye, gojezz !

yong hwa, his handsomeness side !
kyaaahahahaha x)

some of my favourite part..



geun suk's laugh kills me again !
aaaaaa faint ! xDDDD

auwuuuu shin hye x)



OMOOO~~ hongki yahhh~~
you too ? kyahahahahaaa such a cutie^^


SARANGHAE OPPAS :D

click untok video ^^

keep the faith :)

YB part 1


HAHAHAHA nie part mi nam mabuk kat club dlm YB tu xD
ahahaha jeremyyy~~ LOL comel bapak sore die !
KYAHAHAHAHAAA~~~ xDDD



ahahaha yong hwa un nak join same niiii x)

BAHAHAHAHAHA tgok aaa muke hongki !
die wat mimik tyme tae kyung jeles !
lelebih sgt dah muncong tuu oihh xDDDD

tae kyung said : make fun of me huh ? *xDDDD*

part nie, alaa yg ni laa, alaa yg tuu, yg tae kyung kene tuuu..
hahaha korang pike la sendiri xD

auwuuuuu maseng2 comel dowhhhh ! *3*
part geun suk ckp tu taleh blah x)
tengok kat sini :)

keep the faith :)

janji ditunaikan^^

ahahaha sperti yg aku kasitao smlm, ibu ajak g tgok wayang.
blek tucen tady teros blah pegy sremban.
singah la blablabla kjap [ x) ] then g JJ. haha mls nk cite :P
then smpai JJ teros nk pi tgok cite ape best.
erkkkk tade yg best pon ! tapelah pasreh jealaa.
last2 tgok jela Niyang Rapik. ckp psl Niyang Rapik,
teringat aku kat aainaa. haha aainaa, kaw nk sgt tgok cite ni kan ?
da bape puloh kali tah kaw ajak aku tgok cite nehh. ahaha xD
Niyang Rapik, bnyk merapik je cite tuu. tade lah seram sgt.
lawak jea lagy adela. siyes, sumpa aku ckp. lawak ah ! xD
dlm tukan, Awal kann.. nmpk kann.. die punye kann.. haha tanak cite la.
naty aten mara. haha x) tapi ade satu part tu, Awal kene rasuk.
caye ta sume org dlm panggung tu gelak tgok Awal kene rasuk.
siyes ! temasok la aku. hahahaha. lawak jea meyhh xDD
bukannye org takut. lagy lawak adela. haishs cam apetah cite tu.
aku kasi 3 bintang stengah jela. sbenanye nk kasi 3 bintang je.
tapi memandangkan aku agak baek (jngkit ngn biha xD) tgh mlm neh,
aku tmbah la 'stengah' tu kan. HAHAHA mianhae Ahmad Idham xP
okay, im done.

P / S : tgh demam neh. *balek uma je, demam teros xDD*

keep the faith :)

burst out tears TT^TT

nak share ini dgn korang.
yang dah tgok, tapayah laa tgok. ni ntok yg belom tgok je :)
btw, pastikan ade sekotak tisu di sbelah anda sbelom click link tu T..T



Translations :

Junsu : " First, i'm very very happy that we got the amazing prize in this great stage. Thanks to JYP..blablabla... and I want to tell this very much. i'm really want to share this glory with our leader Jay ! (who didn't here now, but together with whom 4years) "

Taecyeon : " and..really..really (he talks at random) 2PM debuted before almost 2years. thanks for giving the big prize like this. ahhhhaha^.^ i can't believe it. and thanks very much to hottest who cheer us. thank you ! "

Junho : " I didn't think we can take this prize before. in advance there are many facts. by the way, I'm really thanks to our hottest (who give support to 2pm) ! "

Chansung : " First, thanks to my mother. & Jay ! Are you looking now ? We take this prize together. include you, Jay ! i love you. "


wooyoung ahh, please don't cry TT^TT


keep the faith :)

Chandu yahhh ^O^

ahaha prefer call him Chandu than Hyeonwu.
mianhae x)


suare Chandu gilaaaa lahh comel !
agak berbeza dlm GOS la koddd :P
due kali tgok muke cam wooyoung la plak ^..^
auwuuuuu nomu nomu kyoptaa !^^

keep the faith :)

"I damaged all these perfect brains" -LOLS-

agagaga korang penah tgok news psl UKiss yg nie kat allkpop kan ?
meh kasi gmbaran cite sket xDDDDDD







" It's all my fault. I damaged all these perfect brains " -Soohyun-
BAHAHAHAHAHAHAHAAAA gelak nk mampos aku tgok weh xDDDDD
eh eh, kibum, kaw punnnnnn ? andwaeee ! ahahaha x))

keep the faith :)

nak share tak ?

urkk pening kpale, rase nak muntah, pitam, sume ade. balek dpd tucen ptg tady teros tuka bju kurung, pi kenduri kat semban. ade kenduri nikah / akad nikah / kawen, ntahla aku sndri tatao ape beze sume nie. yg aku tao, ade tok kadi je tady. haha akad nikah lah tu kodd xP . ayah aku jd photographer pengantin. family pacik norizan, acik ana ngn anak die due org pompuan un ade skaly. ijad anak cik ana yg si kecik ta ekodd pulakk. heshss rase buring je. hahaha x) oke ckp psl ayah aku nie, kalo da jd photographer, mmg ta engad nk balek la jadinyee. aku pon da smpai bape kali tah tetido kat meje makan tu. naseb baek meje tu bersih :) ayah pengantin tu kawan same keje ngn ayah aku. aku un da lame kenal ngn pacik uh sbb dlu bnyk kali pegy family day sesame :) time tu kecik agy. budakbudak :P pacik tu prasan aku tetido. die bule lagy kate,

pacik : dudok la dlu ye semue. eh da tido da ? jgn risau. jln KP dah lurus.

aku : HAHAHA *lawak sgt la tu. aku dah ngantok tahap cipan neh =='*

tah bape bnyk kali tah pacik uh ckp bende same. rasenye sebanyak mane aku tetido, bnyk tula jugak die ckp psl jalan yg da tuka dpd Bukit Putus tu da jd "Bukit Sambung" . haha sesaje mereka name ntok jalan tu x) . && hell yeah kul 9 tady mkan laksa, then kul 11.30 mlm plak mkn nasi. habeh aku balon je sume. sbb tu rase nk muntah sume ade skang neh. bnyk sgt mkn. betambah kilo aku naty. haishsss =_______=" kul 12, tak jugak balek tu. apelagi, kaum pompuan menggusip la kejenye. gusip psl sudu lauk yg tuan rumah sediekan. sudu ape ? teka la. tadapat jwb ? jwpannye, sudu teh. sengal je. sangat unik smpai nk cedok sayor pon dpt seciput je. bantai ibu aku pi gelak abeh2. haishhss ibu ibu xDD akhernyaaaa, balek pukol 12.30 am. saket panas membare je hati aku nie menunggu. haih saba jela. smpai umah 1 stengah. mmg saket hati. pening kpale un ade. hw aku BEKILO ta siap wehh. sape nk tolong ?? x( nak aku list keje ape yg blom siap ? bule je.

- bm (karangan)
- math (kertas latihan)
- bi (literature)
- kh (-folio- nk kene siapkan jugak next week)
- geo (-folio- print peta ntok kwan2 plus aku skaly)
- sej (-folio- bahan2 satu haprak un blom carik)

banyak nk mampos wehhh. ibu aku plak tah ape mood die tetibe nk g tgok wayang esok. aku nak je cancelkan tapi, kesian plak kat ibu. plus aku jugak yg rugi tadapat tgok wayang naty. hahah xD. aaa ibu, promise is promise. jgn da smpai semban naty wat2 lupe la hape la itu la ini la. ahaha. bese jadik daa tuuu x) &&& afta that teros tinggal umah semban coz esok tu ade zikir for maulidur rasul kat surau yg bese aku g kat semban. so so so, peta tu nk kene print esok sblom aku g semban jugak. kat semban manede komp plus printer. da la peta cegu nak senin. kang majok lagy cegu kang. huhu =,= . erk aku tatao la nk bwk lappy g semban skaly ke ta. camane erk ? arghhh urghhhh stress bhaiii.

korang nak share tak stress aku nie ngn aku ? =__________="
im done. toodles :)

keep the faith :)

gidaridaga jichinda T^T

Jaebeom, we miss you ! T^T











Kpop lovers WAJIB tgok vid neh :(
vid neh cover lagu Tired of Waiting by Janet.
& lagu ni tgh play kat blog aku ney haa. korang denga sndri.
denga jugak cover by Janet yg laen. SUPERB !
promise me korang takan nanges ea bile tgok T..T
click kat sini ntok video. khamsahamnida T^T

keep the faith :)

peng peng !







ahahahhaaa kiseob sengal je ! jaat nahhh ! xD
auwuuuu kibum bapaknyelah comel mase die tido ^O^
sayangg korang bedue !^^

keep the faith :)