Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


yahh, it's onew's victory~ *applause*

mari belajar nombor bersama cegu onew. LOL :P




kekeke, onew yahh~ xDDDD




habes belajar, mari pilih stokin kegemaran.
of coz aku pilih onew~ :P yoogeun pulak ? x))


WOHH~ yeyehhh xDD
pssssstt, aku nak jugak stokin shinee uww~ huwaa~ haha xP


kekeke jonghyun xD
tapuas aty ckp jelahh xDDD
nugyu ? im curious. palli maraebwa yoogeun-ahhh :DDD

ONEW APPA !~ \(^.^)/


. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

kekeke~ key, HAHA xDD

HAHAHAHAHAAA~ xDD *dush key ! xP*

yolah~ yolah key~
apoyolah kaw nie~ kaw mmg saloo cmtohh~ xDDDD

P / S : bnyk kali kodd yoogeun asek sebot onew jea.
oppa yg laen die sume lupe dah. kekeke xP

P / SS : act bnyk lagy part yg klaka tapi ni je yg sempat aku snap, LOL.

cerita dicilok dpd : (Eng) 100316 Hi Bb Ep9 3/6 & 4/6

keep the faith :)

had fun~

tutup mate semue..


degil korang neh ! kan aku dah ckp, tutop mate !
burok ahh muke memaseng =o="

yeh aku kat rumah aten nie. bwat ape ? ntah ape aku buat kat umah die ntah. tanye la die. haha lol :P okeh tadela. kitorang snap2 gmba, aku bwk laptop abg aku nie, on kat umah die. die on gune laptop die pulak. umah aten ade WiFi kan, umah aku dahla tenet rosak nie. huhu. then gusip2, burak2, blablabla :P okay dah. heh act ibu kitorang pegy skola kitorang coz ade PIBG lah senang cite. ngeh, tady tetibe ibu kitorang balek. teros aku shut down laptop ney, ingtkan dah sudah coz bru about an hour ago derang pegy. huhu. then bru kutahu derang balek kejap coz rmai sgt org kat skola. then teros on laptop balek. ibu aten siap2kan mknan, yeay spaghetti ! hahahh, burpp kenyangg :P then derang pegy balek, and now smbong taip entry. jjang ! im here, haha lol x) dah enough merepek heh, bubye ! ^^

keep the faith :)

a new member of UKiss ?

rakan-rakan kpop sekalian, janganlah korang cemas panik gelisah sume psl tajok entry tohh. yes this new member of UKiss is very handsome ! trust me. no regret^^ mwo ra go ? what ? you hate him ? i love him more :D you love him ? i love him triple more than you. kekeke, watch this if you wanna know who he is xD

NEW Lupin & Bingeul Bingeul

HOYEAH ! dah tgok ? gahahaha ! handsome kan member baru UKiss ? kekeke xDD

psssst, kasitao kalo vid nie taleh bukak or whatsoever la. kengkadang vid youtube yg diambik dpd allkpop nie slalunye cpt je kene delete or diprivatekan. so kasitao kalo kene cmtu kayh :D

keep the faith :)

power ranger head butt, kyaaaaakkkk~ xD

sbelum mao cite, ngeh..
lgu2 new album ZE:A , F.CUZ , After School sume aku da download :D
*kembangidongkembangidong* kekeke xPP

HEHE, *evil glare*


BAMMM ! hahaha jonghyun jadik mangse xD

wooaaaaa yoogeun dah pndai dah aaaaaa xDDD
ouchhh, that must be hurt heh hyunie. kekeke xP



"Yoogeun, will you marry me ?"
bahahahahahaha tetibe jeaa niii.
cett ade pape keh nie ? hahaha xD
patuh key, onew, minho sume budak kicik ni pi keja.
belari sume menyelamatkan maseng2 'punye' xDDD


taemin~ hati-hati~ yoogeun mao attack ! xD

tgok ape taemin buat demi menyelamatkan die 'punye' xDDD






DUSHH ! hamek kaw yoogeun kene skalikk !
bwahahahahahahahaaa tidak disangke2 maknae begitu bijak sekali xDDD


yoogeun : "appa, how could you do this to me ? hate you !"
*monolog ini hanyalah rekaan semate2 xP*



HAHAHAA~! xD

petikan cerita diambik dpd : 100310 Hi Bb Ep8 2/6

ni kyaaaahahahaa comeii !
yoogeun nari RDD, woaahhh daebakkk ! *O* xD

keep the faith :)

haritu kan,

haha tajuk taleh blah. okeh sambongsambong. haritu kan, hari jumaat au. aku tengah mandi dlm kul 9 cmtu. haha mandi kat hotel nie, baru lepas balek dpd kua jenjalan beli barang. tgh sedap2 mandi nyanyinyanyi memekak memekik melolong dlm toilet tu, tetibe "tushh" hahahaha apenye yg bunyi tohh. nak aku ckp keh ? betol ? korang nk tao keh ? betol ni ? ta menyesal ? ngeh hahaha petame kali dlm sejarah hedop aku, tapenahpenah dibuatnye aku dok hotel, tetibe ape ? kenape ? dan mengape ? haha okay sory :P BLACKOUT lah macekk xD aku tatao nk buat ape tyme tu dgn aku nie dahla penakot gelap, menjerit jelaaa. alaa mcm slaloo tgok kat tv tuu. kan slaloo kalo blackout kan derang slaloo jerit je tatao nk wat hape kan ? haha, tulah keje aku tyme tu. lawak je haiii xDDD tu baru skali. ni plak tyme tgh mkan mlm kat restoran hotel tu jugak. rmai lah jugak kat restoran tu. tgh sedap2 mkn steamboat, blackout lagy. sume kuar bunyi "aaahh" . cett laen bunyik ea tohh. gahahah jgn merapik ! x)) yeah, aku plak tyme tu tgh usha kamera en, aku cume bule ckp "KAHKAHKAH" jeaa xD dlm hati, "naseb baek dah abeh mandi". wahahaha cam bengong jelaaa. kekeke xDDD best kan crite aku ? agakagak korang cite aku ni bule masok box office ta ? haha okay merepek :P && yeah, tady aku dah officialy jadi pembunuh. HAHA, bunuh. yes ! BUNUH ! wahaha aku bunuh spider maa. korang tatao keh aku nie 1# anti fans spider ? esp yg kaki die pnjg2 tu. eee-uuu =..=" gahahaha, okay enough merepek fer now. menuju ke blog biha pulak. SuJu, im comingggg~ lalala~ bye !^^

keep the faith :)

Coffee Prince~

Coffee Prince Parody .
click. sape dah tgok, dah. yg belom, tgok lah. malay subs punye xD

adakah aku ? adakah aku ELF KUNO ? yes, kuno. ELF ke ? sbenanye bukanlah ELF sgt tapi mahu mengaku sbgai ELF. bule kan ? tasala kan ? ngehahaha. aku bukan lah ELF sgt tapi aku tersangat, teringin, teramat mahu pegy super show yg dah belalu tu. aku berjanji, aku akan menjadikan diriku ELF mulai hari ini. YES ! SUWER ! haishs dora dora~ ToT

keep the faith :)

im back, im back =.="

dlm hati bekate : bapak besa eh tu stadium bukit jalil.
biha mesti ade dlm nie kan ? agak-agak mane satu biha ek ?
hmm mane ek ? O_o huu~ nak pegy jugak T^T

yeh, aku baru je smpai uma pilah nehaa. agak memenatkan diri lah, huhu. berdasarkan gmba kat atas tu, frust, sgt frust, dan teramat frust, smlm wey, smlm wey, smlm wey, smlm ! tadapat pegy super show SuJu. bapak frust ea tu. moody je aku smlm weh. biha un satu, pegy bukan mao ajak ! cehh. katenye, kalo aku pegy pon dok luar. cettcettcett betoll =o=" bnyk kali kodd aku kaco die sbelom konsert tu mule. cehh kaw, kate mao mms aku. mane ? mane ? mane weyy ? heh, geram betol. hui smpai umah pilah nie bukan bule teros tido ke hape. tigetige folio aku tu ta berusek pon haa. da behabok daa kodd fail ijau aku tohh, hahaha. && skrang, aku on9 pulak niii smbil tgok cite Nodame Cantabile Special , channel 708. ahh rindunye cite nie. dah betaon kodd cite ney habes, ne pulak smbungannye. rindurinduu :P aritu tgok Tada, Kimi Wo Aishiteru The Movie. best citenye, aku puas pike sape hero dlm movie tu. Tamaki Hiroshi, the hensemness. wahaha. die blakon cite Nodame Cantabile tu jugak :D cite tu plus movie yg aku tgok tu, heroin die bapak weirdo. HAHA, korang pepandai la tgok sndri x) ngehh aku pike Tamaki nie Ikuta Toma you know ? muke bapak lah same tohh. due2 hensem lahhh. haha lol. dahdah stop it lah dora :P ohh allkpop, ohh dbskdream, miss you bebeh. im cominggggg~ LOL x)

P / S : eh Leeteuk saket afta SS2 Malaysia ? ottokhae ? get well soon oppa :\

P / SS : biha tmbh lagy, Kyu ckp kat fans mase SS2 smlm,
"saya sayang anda semua" .
cukop jeles ta ? =___________________________="

keep the faith :)

awayy for awhile

haishs saket dan menyaketkan hati je tulis entry ni. tapi, tapelah nk post jgak :P tgh mlm neh plus tgh mlm esok & luse tadapat aku on9 menemani biha tohh, ahaha lol :P agak mengecewakan diriku, broadband tade kat ayah aku. so, mmg taleh nk on lah. ptg neh nk balek umah semban, tapi bukan untuk pi cinema ngn laila. haha, act da janji ngn laila aritu kalo aku blek semban, cpt2 sms die ajak g kuar jj. tapi apekan daye, keadaan tidak mengizinkan. ecece ayat xD huhu, esok insyAllah nk berangkat ke dotdotdot. tayah cite, & mmg mls nak cite un. hahah, grr aku baru cadang nk abehkan ep 13 GOS tgh mlm neh tapi tadapat on en, tadapat jugak lah nk tgok =o= lagi, cite Hello ! My Lady yg baru eps1 smlm menggantikan cerita Dalja's Spring yg bru je abeh pon tadapat tgok mlm nie. tapi tapelah. cite tu da lame tgok kat channel 708 dludlu. hahahh :P lagy, diari af8 pon tadapat nk layan mlm neh ngn mlm sok. gahh lagy mengecewakan, sbtu maybe tasempat tgok konsert live af8. mmg mengecewakan. aihhh. tambah lagy, cite Down With Love, mmg aku dah agak tadapat tgok esok. dah la last week punye eps aku missed sbb g muar. grr rase nk geget2 je neh, tapi tatao nak geget sape neh =___="

*kimmy curik2 pndg aku on9*

me : kimmy ! mari sini you ! nk geget daling ! meh sini !

kimmy : run run run ! :P

kyaaahahahaha xDD

P / S : komen2 kat chatbox aku balas ahad naty keyh. anyeong semue ^^

keep the faith :)

kyaaaakkk~ \(>.<)/

tgok aa die ngn karam. kyoptaa, ngeee~ ^^

comei kan my cutie pumpkin~ lols lalala~ x)

tgok ape die buat bile nmpk something,

jay : hmm.. where is she, where is she ?
me : im here baby.
jay : auk?

jay : nahh, there you are *staringstaring* *eye contact*

jay : i love you, chinca saranghae^^

jay : auwh how embarassing xP
me : it's okay dear, i love you too. saranghae^^ *hug hug \(^O^)/*
LOLS xD

teka lah mate sape yg mengancam nie :P

karam, tade sape yg akan tetipu ngn magic kaw tu.
aku pon bule buat maa =o=" *HAHAHAaa*

lastly,
jjang ! (^0^)

sedutan vid dpd : search yourself chingus x)

keep the faith :)

CNE1~

ehem, kasi aku gelak dulu boleh ?
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA~~~
okay, now it's your turn ! laugh out loud bebeh ! xDDDDDDD kekeke bapak lawak nehhh ! aku still tgh gelak tgok muke sume member except my hyunie yg depan skaly tohh. hyunie sorang je cantek x) wakakakakakakaaaaa lawak je dohhh.

everyday i shock, SHOCK ! everynight i shock, SHOCK ! xD

mian semue yg terase aku ckp laki derang tuuu xDDD

keep the faith :)

drooling , LOLs

agagaga~ ta hensem kan ? kan ? kan ? xD
lantak korang la nk kate hape aihh, tapi aku dah terjatoh ! terjatoh ! terjatoh !terJATOH SOFA tgok die menyanyi. haha, chinca ! chinca ! chinca ! chinca err ape eak ? entah. HAHA, mmg wat aku nk rawr die ney. *nosebleed* wahahaha lol xP dora, bwk bwk mengucap. hahaha. aku sememang nye tgh rajen layan diari AF8 and tasangke aku layan bendalah tu. hell yeah aku tapuas hati diari AF cume stengah jam je. ta syiok lah tawu asetero ? tapuas tgok iwan neh. gee~ *sigh* && kadang kadang aku kene jugak jadi org melayu sejati. mane buleh korea je slaloo kan ? lol x) iwan, kalo kaw keluar AF, grr mls je rase nk tgok diari AF dah. ey, i mean DIARI tao. bukan show AF tu. hahaha x) dah, kimmy merajok sudah tuh. anyeong^^ lalala~ xDD

keep the faith :)

onew yahh, saranghae ^^

derang kat studio for filming CF Mexicana Chicken :P






suddenly smiling~~

"have a bite"
bahahahaa xDDD





wahahaha nomu chinca jooahae onew~
saranghae^^ LOLS xD

keep the faith :)