Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


awayy for awhile

haishs saket dan menyaketkan hati je tulis entry ni. tapi, tapelah nk post jgak :P tgh mlm neh plus tgh mlm esok & luse tadapat aku on9 menemani biha tohh, ahaha lol :P agak mengecewakan diriku, broadband tade kat ayah aku. so, mmg taleh nk on lah. ptg neh nk balek umah semban, tapi bukan untuk pi cinema ngn laila. haha, act da janji ngn laila aritu kalo aku blek semban, cpt2 sms die ajak g kuar jj. tapi apekan daye, keadaan tidak mengizinkan. ecece ayat xD huhu, esok insyAllah nk berangkat ke dotdotdot. tayah cite, & mmg mls nak cite un. hahah, grr aku baru cadang nk abehkan ep 13 GOS tgh mlm neh tapi tadapat on en, tadapat jugak lah nk tgok =o= lagi, cite Hello ! My Lady yg baru eps1 smlm menggantikan cerita Dalja's Spring yg bru je abeh pon tadapat tgok mlm nie. tapi tapelah. cite tu da lame tgok kat channel 708 dludlu. hahahh :P lagy, diari af8 pon tadapat nk layan mlm neh ngn mlm sok. gahh lagy mengecewakan, sbtu maybe tasempat tgok konsert live af8. mmg mengecewakan. aihhh. tambah lagy, cite Down With Love, mmg aku dah agak tadapat tgok esok. dah la last week punye eps aku missed sbb g muar. grr rase nk geget2 je neh, tapi tatao nak geget sape neh =___="

*kimmy curik2 pndg aku on9*

me : kimmy ! mari sini you ! nk geget daling ! meh sini !

kimmy : run run run ! :P

kyaaahahahaha xDD

P / S : komen2 kat chatbox aku balas ahad naty keyh. anyeong semue ^^

keep the faith :)

No comments: