Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


haritu kan,

haha tajuk taleh blah. okeh sambongsambong. haritu kan, hari jumaat au. aku tengah mandi dlm kul 9 cmtu. haha mandi kat hotel nie, baru lepas balek dpd kua jenjalan beli barang. tgh sedap2 mandi nyanyinyanyi memekak memekik melolong dlm toilet tu, tetibe "tushh" hahahaha apenye yg bunyi tohh. nak aku ckp keh ? betol ? korang nk tao keh ? betol ni ? ta menyesal ? ngeh hahaha petame kali dlm sejarah hedop aku, tapenahpenah dibuatnye aku dok hotel, tetibe ape ? kenape ? dan mengape ? haha okay sory :P BLACKOUT lah macekk xD aku tatao nk buat ape tyme tu dgn aku nie dahla penakot gelap, menjerit jelaaa. alaa mcm slaloo tgok kat tv tuu. kan slaloo kalo blackout kan derang slaloo jerit je tatao nk wat hape kan ? haha, tulah keje aku tyme tu. lawak je haiii xDDD tu baru skali. ni plak tyme tgh mkan mlm kat restoran hotel tu jugak. rmai lah jugak kat restoran tu. tgh sedap2 mkn steamboat, blackout lagy. sume kuar bunyi "aaahh" . cett laen bunyik ea tohh. gahahah jgn merapik ! x)) yeah, aku plak tyme tu tgh usha kamera en, aku cume bule ckp "KAHKAHKAH" jeaa xD dlm hati, "naseb baek dah abeh mandi". wahahaha cam bengong jelaaa. kekeke xDDD best kan crite aku ? agakagak korang cite aku ni bule masok box office ta ? haha okay merepek :P && yeah, tady aku dah officialy jadi pembunuh. HAHA, bunuh. yes ! BUNUH ! wahaha aku bunuh spider maa. korang tatao keh aku nie 1# anti fans spider ? esp yg kaki die pnjg2 tu. eee-uuu =..=" gahahaha, okay enough merepek fer now. menuju ke blog biha pulak. SuJu, im comingggg~ lalala~ bye !^^

keep the faith :)

No comments: