Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


im back, im back =.="

dlm hati bekate : bapak besa eh tu stadium bukit jalil.
biha mesti ade dlm nie kan ? agak-agak mane satu biha ek ?
hmm mane ek ? O_o huu~ nak pegy jugak T^T

yeh, aku baru je smpai uma pilah nehaa. agak memenatkan diri lah, huhu. berdasarkan gmba kat atas tu, frust, sgt frust, dan teramat frust, smlm wey, smlm wey, smlm wey, smlm ! tadapat pegy super show SuJu. bapak frust ea tu. moody je aku smlm weh. biha un satu, pegy bukan mao ajak ! cehh. katenye, kalo aku pegy pon dok luar. cettcettcett betoll =o=" bnyk kali kodd aku kaco die sbelom konsert tu mule. cehh kaw, kate mao mms aku. mane ? mane ? mane weyy ? heh, geram betol. hui smpai umah pilah nie bukan bule teros tido ke hape. tigetige folio aku tu ta berusek pon haa. da behabok daa kodd fail ijau aku tohh, hahaha. && skrang, aku on9 pulak niii smbil tgok cite Nodame Cantabile Special , channel 708. ahh rindunye cite nie. dah betaon kodd cite ney habes, ne pulak smbungannye. rindurinduu :P aritu tgok Tada, Kimi Wo Aishiteru The Movie. best citenye, aku puas pike sape hero dlm movie tu. Tamaki Hiroshi, the hensemness. wahaha. die blakon cite Nodame Cantabile tu jugak :D cite tu plus movie yg aku tgok tu, heroin die bapak weirdo. HAHA, korang pepandai la tgok sndri x) ngehh aku pike Tamaki nie Ikuta Toma you know ? muke bapak lah same tohh. due2 hensem lahhh. haha lol. dahdah stop it lah dora :P ohh allkpop, ohh dbskdream, miss you bebeh. im cominggggg~ LOL x)

P / S : eh Leeteuk saket afta SS2 Malaysia ? ottokhae ? get well soon oppa :\

P / SS : biha tmbh lagy, Kyu ckp kat fans mase SS2 smlm,
"saya sayang anda semua" .
cukop jeles ta ? =___________________________="

keep the faith :)

2 comments:

FNSyareena said...

eh eh! Toma Ikuta itu super duper kawaii! serious laa! comel gila gila kan kan? haha! :D eh eh, matsumoto jun lagi kacak jugakk.
ahh. maaf membebel ta tentu pasal kat sini. haha :D

Dora Kimmy said...

gahaha yup ikuta toma such a cutie !
kyahahahaha~ :P
matsumoto, dora takenal meyh.
ahhaha lol x)