Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


awat dak habaq ?

hang nie sapa ? apa hang buat kat sini ? pasepa hang ada kat sini ? HAHA, tah bile mase aku jd org kedah. maaf kpd rakan kedah sekalian, heh ade ke ? ade kodd, tifa, tikah, sys tira tohh jugak. ngeng :P maaf kerane merosakkan bhase kedah, kekeke x) okeh balek kpd gmba atas tohh. sape lak tu =.=" gahaha kene penyepak kang kaw nie dora. abg sndri takenai dahh xDD wokeh, act aku dah lame perasan smenjak due menjak tige menjak nie kat default picture abg aku die asek pkai spec jaa. aku pike tu die pinjam kwn die punye, beselah nk mencapab kan, kekeke xDD aku bese buat tohh. aku pike abg aku pon seperangai je ngn aku. hehe. tapi afta usha2 komen die ngn kengkawan die, mmg betoi die pkai spec. tatao lah mane die dpt duet beli spec tohh sendiri. bkan peh, aku tao die kat Kuching tohh mmg da pokai dahh. gehee mcm tabese je aku usha blog die en. HEHE =P hmm, aku ade gak tnye pasai benda tuhh. tpi ta berbalas lagy komen aku. hmm, wait and see jelah nmpknye. awat hampa dak crita kat kami yg hampa dah pkai spec huh ? grr -.-"

P / S : act aku agak tegoda kodd tgok gmba neh. bahahahaaha, satu lagy gmba kat "My Cutie Tiny Family =]" tohh. PUAHAHAHAHAHAAA~ bawak mengucap yee wahai idora. die abg mu, KAHKAHKAH. korang dibenarkan & dipersilekan lah mengejek dan menggelakan aku yee wahai rakan-rakan xDDD abg kalo bace, pelissss jgn perasan yehh. HAHA x)

bersambung...

keep the faith :)

2 comments:

Atifa said...

Haha, bahasa Kedah Dora betul Dora ;P

Dora Kimmy said...

gehahhaha mekasehhh xDD