Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


tolong urutkan jari jemari ni boleh ?

ape aku dah buat smpai lenguh2 jari jemari heh ? ni gare-gare SMS maa. lebey kurang 6 orang aku msg arinie. 6 orang wey ! HAHA, act sejak pukol 9 tady dah setart sms-ing. antarenye aku msg biha, aainaa ngn mimi. msg ngn aainaa ngn mimi ni kejap je. dlm tige empat msg cmtu. biha bnyk siket la. pling bnyk ni, ade lagy tige makhluk yg aku malas nak kasitao name.


- makhluk A

gado ngn die dpd kat skola tady. sms lah balek umah tu ckp nk setelkan problem. kdt die tade plak. smbong lah sms mlm nyee. terang2kn kenape mengape sbb ape sume kan *proses membaik pulih pergadohan la ni*. haha lepastu dah baek. die ajak pulak masok satu community. pastuh melibatkan makhluk B ni. makhluk B dah tersedie maklum mmg kwn rapat makhluk A lah kodd. tah mls masok cmpor. makhluk B ni pulak masey makhluk aseng lagy di planet kuale pilah nie. makhluk B ni bermasalah siket, aku pon nasehat lah si makhluk A ni mcm2. then mulelah makhluk A marah2 tacing2 ngn aku. pike aku heran, aku tacing balek laa. nak lawan aku ? meh. bab tacing aku mmg terer. haha. pergadohan mule la balek. saket aty betol sms ngn die nie. lepas da lame2 ta msg uw, tetibe makhluk A msg says "im sorry" haha. act bukan dlm bhase english. tapi saje nk kasi ayat ni jiwang siket. bahaha. maaf semue kpd yg membace x) patuh kitorang dah baek balek. ajak pulak die join aku ngn biha on tetengah mlm neh. maun lak deh~ hahaha. and now, im still chatting with this makhluk A. HAHA xP

- makhluk B

makhluk B ni plak tetibe terjah aku dlm fon. dgn tak bername, tak berbiodata. tapi aku tao la sape yg anta msg tu. dgn tak disangke2, makhluk A bersubahat dgn makhluk B rupenye. makhluk A pi forward msg yg aku kasi psl makhluk B kat makhluk B tu sndri. mane ta bengang aku ngn makhluk A. tu yg gado beriye-iye tuh ngn makhluk A tady tuh. last2 die gak yg mintak maap. haha :P makhluk B nie, serah diri nak aku kutok psl die kat die sndri. aku plak bukannye kutok, lagi pi nasehat die adela. haha apetah aku. melencong ke korea sinun~ xP aku tnye die yg die ni pkai hentam je msg aku, tah kenal aku ke tidak kan. die kate die kenal. heh, nie makhluk A punye pasal aa aku jadi femes kejap. HAHAHA x) im done with this makhluk B.

- makhluk C

makhluk C ni msg tetibe mintak no **** atas urusan sekolah yee. maaf tabule kasitao sape :P masalahnye aku takde no yg die nk tu. haih sory lah jepp tadapek den nk nolong doo. haha x) dah sejam try carik sape yg ade no ****, takde jugak. last2 lain pulak yg kitorang borak. tetibe makhluk C ni tacing je keje. aku pulak jadi tukang pujuk. ahaha~ dgn kesungguhan dan ketulusan dan keikhlasan dan keihsanan dan apejelah yg dan, aku pon pujuk la ini makhluk C. hehe. then kami pulak saling memuji antare satu sama lain. makhluk C luahkan ape yg die pendam slame nie kat aku. heh cam tacaye jep. wahai makhluk C, aku tapernah siket pon ade rase segan kwn ngn kaw weh. chill la bebeh. HAHA, borak punye borak punye borak, smpai ke facebook pulak chat ngn die. haha jaoh poei ea x) and lastly, right now this makhluk C had gone to bed already *siap mintak izin lagy nk tido plus ckp "esok sambung lagy" . bahaha xDD*

pnjg giler citer aku nie. dah la msg ngn derang nie ayat kasi power punye. pnjg2 je sume beb. haha, && tgn plus jari aku yg lenguh sms-ing derang ni sume, maken saket menaip entry yg pnjg nk mampos nie. haha :P okae2. im done :]


keep the faith :)

1 comment:

Atifa said...

aha, lama tak mesej dgn dora an :( HAHA :D