Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


wanna cheer you up~



- rancangan pukul 3 ptg

ayah mao bwk kami pegy Litar Antarabangsa Sepang. sangat teruja nak pegy. kat radio Era kate ade Shah Rukh Khan kat sana. sangat sangat sangat teringin mao pegy. da smpai seremban 2, ayah dpt call dpd kwn die, tiket percume da abeh. ciss betol. kalo nk masok, kene beli tiket rm1000 SEORANG. percaye tak ? tak percaye ? percayalahhh~ bayangkan wehhh betape mahalnye tohh. tiket SuShow Suju yg rockpitt rm400++ nye pon tak mampu beli, nikan plak nk beli tiket litar sepang tohh. haihh frustnye hati. last2, alang-alang da smpai sremban 2 tu, singgah JJ jelaa~ haha x))

- rancangan di Jusco

ayah kate mao belikan hadiah untok ibu sempena harijadi ibu, 7 April bersamaan rabu nie. ibu kate die mao handbag. kekeke, last2 satu beg pun tade yg berkenan. ibu kate die berkenan ngn satu beg kat Parkson. so kami decide nak pegy Parkson kejap lagy. sblom tohh singgah kedai kecik jual baju2 yg direkemenkan oleh Laila Syaza. hehe lela, sudah ku eli bajumu itu. mianhae ! x)) mane bajunye ? atas etohh. kalo mao detail lagy knape aku beli baju tohh, sile tgok di sidebar blog neh yg bertajok "Hell-Oh". mekasehh ! xP

- rancangan di Parkson

ibu belek2 beg yg die nak. beg kaler putih coklat. act ibu nak kaler itam. tapi dah ade org yg beli. kesian ibu tadapat beli beg itam tohh. ni sume sbb mnggu lps aku gune baucer rm30 beli kasot. tyme tu jugak ibu tgh belek2 beg. tapi kasot aku jugak yg jadi beli. huhu mianhae ibu x( . aku ckp dgn ibu, die mao adiah ape. aku belikan, tapi kene rm50 kebawah. kekeke kenape aku baek sgt ? sbb duet tohh ayah aku yg kasi. kononnye tu duet aku larh nk belanje ibu kan. hahaha lol x)) carik2 kasot, tade plak yg bekenan. haihh.

- rancangan di Carrefour (cmnie ke eja?)

pegy sini melawat & makan-makan sahaje. bule tahan besar mall nye tapi kedai tak tersusun. perlu diperbaiki lagy yee xP thats all for now. bye !^^


Hyuk's day

omoo, omoo, cuteness overload ! kekeke, x))
saengil chukae eunhyukie ^^
Suju fighting ! agagagaa xD


keep the faith :)

No comments: