Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


gee~

kyaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha~
aku sukaaaaaa terlalu sukaaaaaa terlampau sukaaaa,
muka myspace yg bru ni yaw. hee chul~ hee chul~ hee chul~
korang x denga ? aku ckp, HEE CHUL~!♥♥♥
hahaha lol x)


cube korang teka aku search gmba sape kat photobucket. gmba hee chul or jaejoong ? hahaha, soklan x berape nak cepuk-emas. kekeke, aku search gmba hee chul maa. gmba jaejoong dah bnyk sgt. eh aku sebut jaejoong ke ? mian ! maksod aku, kimmy yerr~ HAHAHA, x) okay aku search gmba hee chul then kuar la gmba2 sperti tertera di atas. bnyk woo laki kedue aku versus laki petame aku yg kuar. hahaha, nak tersembur aer aku minum tady bile nmpk gmba2 tu. esp yg due gmba aku combine kan tu. mmg mencapub betol. hahah. sape lagy chantek korang rase ? chulie~ or kimmy~ kyaaaahhh~ hahaha bg aku, due2 my princess. kekeke x)

keep the faith :)

No comments: