Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


jusco terbesar di asia ?

ngehh, wahai nenek nenek semue~ eh bukan, ade sorang je nenek aku knal. kan haramuni ? kahkahkah :P okay nk mulekan crite. td tgahary pegy kenduri kat mlake. ayah aku borak punye borak punye borak ngn kwn die smpai ta engad zohor, haha teros ajak g jusco. aku tamao maa~ nk pegy mahkota parade. aiguu~ tapi apekan daya, bukan aku yg drive kan. haha. so ikod jela hala tuju dorang. kwn ayah aku kate jusco nie bru je bukak. die kate lagy ni jusco terbesar di asia ? aku mcm.. erk, betol ke ? =.=" cayo yolah. takleh wek po dahh. hahaha. smpai je, perghh mmg besar poittt. due kali ganda jusco seremban kudd kalo korang penah pegy. tmpt die besar lebey kurang mcm Mid tpi lagy besar dpd Mid rasenye. haha x) bapak best eaa tu tady weyyy. kedai bnyk yg jual barang best2 doe. bnyk gileee pilihan. da la banyaaaaaaaaakkkkk~ gileeeeeeeeeeeee lak tu~ yg penting, kdai jam Swatch sndri pon da ade kat mlake maa. dlu manede. mahkota parade pon kalah~ haha LOLs =P

haihh, aku bnyk kali merungut kat ibu aku kate duet da abihh. ade skaly tu aku pnjm RM15 kat ibu aku nk beli purse. tgok2 purse tu RM10 je. then pulangkan la baki kat ibu aku balek. da lame2 tu sonyap kojap. patuh aku ckp smbil wat muke sedey,
" baki lima ringgit tu xnk sedekah kat dora ke ? "

bahaha ibu aku gelak terkekek-kekek jela kat situ. die jwb,

" tula. lenkali beli la CD bebanyak lagy yee "

haha mmg kesian gilaa kat aku tady. nak beli adiah befday laila pon gune duet ibu aku. haha adiah laila aku dah beli dah. kluar je kedai, bru tringat adiah aina plak ! hahaha maaf ye aina, adiah kaw aku beli next week ye, tu pon kok kluar umah. kekeke joke ! xP

bnyk gilaaa aku borong arini kat jusco tuhh, baju 3 helai balun semue beli. ade sale bebeh. 3 helai RM50. beli jelahh. haha =P then cadang nk beli sandle. puas pusing satu jusco. ade tu mmg ade tapi mahal poitt. last2, beli kasut meyh. kekeke aku sukaaaaa~~~~ =DDDDD pastu beli jeans. haha sbb ape beli jeans ea ? pekejadah tah. menggedik je nk jeans tady. beli jugak satu. mahal siottt =.=" haha. mcm aku ckp tady, beli jugak purse. act bukan saje2 nk beli purse, tapi td aku g jusco pkai bju kurung kan. xde poket lak tu. bwk fon tepakse la pgg je dpd ptg smpai ke mlm. bepeloh tgn ni mogang haa. bwek ponek yoo, teros mntak duet beli purse. murah je. hahaha lol :P pling aku suke adiah laila nii. hehehehe. comel kyaaaaaaaahhhhh~ aku beli ntok die satu, aku pn msti ade satu maa. hehe. contoh brg tu ade bwh ni. yg bwh ni aku punya. laila punye dh siap balut. die punye kaler pink. aku nye cam kaler gincu sket. hehe ^^


comel weyyy, comel~ suke~ suke~ suke~ hehe.
ape brg neh ? tah korang pndai kan, lu pikir la sndri. ngehngeh :P

weheeee~~ suke lagy~ suke~ suke~ suke~ hehe ^^

aku upload 2 jela gmba ea. yg laen mls nk upload.
hehe, okay gtg. youtube, im cominggggg~ lol =PP

keep the faith :)

2 comments:

NikTim said...

kyaaa~ nk curi sneaker tu ..huhu :p

Dora Kimmy said...

haha xleh, xleh.
bli sndri xP