Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Hello School , Goodbye LIFE .


dush dush ! trpkse la aku mnerime hakikat bahawesenye ESOK SKOLA. haiyooo~ tanak weii. naty mesti keje skola menimbun la, pstu nk kene wat revision lagy. huhu. tmbh lagi, tiap hari kene dgr bebelan ibu kuh yg sgt merdu tu. haha joke :P . heh bkn nye bkk skola je kene. ni cuti nie pn bnyk kali kene bebel kat ibu aku. boleh kate tiap hari lah. nk on9 pn x brape nk snang. duhh. aisehh bkk skola naty dpt paper exam lagy. x snggup aku. huhu. lagylagy, hurm naty ade prjumpaan ibu bapa lagy. fulamak. ibu aku blik dpd prjumpaan tu naty msti aku kene. aku dah ready da mnerime ape jue keadaan yg akn brlaku. cewahh ayat. haha :D . hurm, laptop for sure kene tarik beb. huhu. haih redha jelaa. ibu aku ckp, " nak 8A ke tanak ? " . hoho dulu mase aku dajah 6, ayat yg sme jgk ibu aku ckp kat ank2 murid die trmasok la aku. cume jumlah A nye je berkurang 3. ayatnye, " nak 5A ke tanak ? " . haha. so dora, lpas nie da xleh nk main2 lagy. FIGHTING ! ("-o-)


hoyehh, lupe plak nk wish ayah aku kat sini. okay, Selamat Hari Bapa diucapkan kpd M.Ramlee bin Kamarudin. smoge dipnjgkn umur & dimurahkn rezeki. aminn.. :) hoho, actually aku ade beli hadiah da nie tpi x bagi2 lagi kat ayah aku. die tgh sebok dok ngecat umah tu haa. heh, mlm kang yela bagi. hehe :D

No comments: