Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Hoyy-ehh (!)

Park Jungsoo aka Leeteuk aka Biha's
hahaha, sile lah jgn slah phm smue. adenye gmbr seorang korea kat sini x bermakne aku nk kembali dgn korea tuu. ohh tidak, jgn slah phm memaseng. hehe :D act sesaje post gmbr nie kat blog sbgai tnda thank you to Nabihah Nuur atao dgn name lbih femes lagy, Biha Choi Jungsoo. so korang yg tergedik gedik menggedik terlebih gedik tu jgn lah ngade2 nak songlap gmbr nie sesedap hati kaw yoo. bahaha hamek ko xD ngehh~ okay kpd nenek, trime kaseh la sbb da berpenat-lelah berpeluh-pelah mngajar aku nie bwat header sndri. x silap aku afta maghrib tady smpai la pkul 11 mlm tady die aja aku bwt header nie. ponek poitt wat bendalah nie. yelah, aku org bru first time nk blaja wat bendalah nie en. x mcm korang. mseng2 da maju. erk, rendah dri la plak. gahaha sorry. that's not the real me. muahahaha xD okey the main point is, nk ucapkn.. mekasehhh nekkk~! full credit for her. gehehehehe :D

okay sperti yg korang dah sedie mklum tady aku buat header sndri, and there it is.. taddaaaa~ hahah aku tau header tu still simple semacam je kan. tpi x pe ahh. as pendatang baru kan, masey bleh dimaafkan lah en en ? hehe :D naty klau aku da pro cam korang, aku edit la yg power power pnye. haha insyAllah klau ade mse lah yer. hehe ^^ ouh yea, siyes aku semacam menyampah nk bkk blog aku nie sndri. lembab semacam. duhh maybe sbb bnyk sgt edit. ni lah jadik ea. huhu. erk mgkin jgk sbb laptop aku nie je yg bermasalah kud. aku try tgok gune laptop ibu aku x de lah lembab pn. laju je. haha. masalah.. masalah.. :P tpi klau laptop korang pn lembab, jgn slahkan blog aku yer. ngehngeh :D

No comments: