Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


ouchh !


haiyoo x tau cmne aku nk ckp. gigi aku nie gile lah saket. da la saket, nk naek gile lgi uw. gahh, pepagy lagy kul 9 da ade appointment ngn dentist kat klinik pergigian KP. aku skang plak kat semban. so pagy2 lagy nk kene bgun. btolak dpd semban ke pilah smate2 sbb appointment aku tuh. huhu. okay that's not the main point right now. the main point is, gigi aku saket weyyy. kene tmpal baek punyee beb. huhu. sbelom tmpal tu gusi dgn lelangit aku kene inject dulu kasi kebas gigi nie. aiyarkkk~ bleh byangkan x betape sakit tu. tpi xpe lah, saket smentara je time tu. bile da tmpal tu x rase pape pn actually. tpi, lpas bbrape jam kene tmpal tu kan.. fulamakk aihh. berdenyut2 gigi nie doee ! saket ea smpai x leh nk bwat pape. nk tido saket, x tido saket, nk bckap saket, x bckap saket, nk mkn saket, x mkn pn saket, nk on9 saket, x on9 lg la saket. HAHA. abih nk buek po da nie ? den pon tatau dahh. sumo bondo den buek sumo eah saket yoo. urghh. kua dah bhase n9 aku nie. hahaha =D sory lah. lyan jela aku nie yer. hurm, mlm neh ade plak kenduri kat umah pakngah. aku tengah dok pikiaq ( bhase kedah plak ;D )cmne nk mkn kat knduri naty. tady aku mkn kunyah2 gune gigi belah knan. kpale pn da senget2 ke knan je. xkan aku nk bwt cmtu kat knduri naty. org pike aku senget org eh naty. haha pepaham jela mksud aku en ;P haiyoo, apejelah. aku nk on9 bende lain plak lah. sory ea kngkwan kat cbox tu. aku on9 nie gune broadband. so lembab gilelah en. naty klau bile2 aku free naty aku balas la korangnyea komen As Soon As Possible okay ? chiauws ! :)

No comments: