Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Walaweyhh~

ukiran or coretan or semburan or bule dikatekan contengan kat dinding serba batu bata serba oren nie tersangat lah popular dikalangan budak NOGHOGHI. haha. siyes, pekataan kat dinding neh terlalu men-CAPUB smpai buat kamikami nie nk snap je wat kenangan xD thank you very the muchie lah kat sape2 yg meluahkan prasaan geram mreka kat dinding petakpetak nie. mreka telah mmbuatkan budak NOGHOGHI smakin kagum dgn bakat bdak2 zaman skang. wakaka xD

aku xtau apekena ngn aten nie. lupe mkn obat kodd. HAHA soryy joke sajee ;D

dari kiri : me, aten, dyana, zqah

ni plak keje budak laki 3A. bahaha sory weyy aku pomote gmba korang neyy. dont worry, korang sume comel KOD xD hehe peace ^^v

dari kiri : afiq, madeep, najib, awang, haziq

ehee, ni plak gmba aku bru tejumpe tady kat blog Kak Umirul :D
maaf, kalinie muke Kak Khaleeda plak di pomote. HEHE ^^

sememangnye 2 gmba dari atas tu mmg dtg dpd budak
Pusat Tusyen CHEN lah kan :P eh jap. afiq, haziq, awg ta temasok yea. mgkin derang bru balek dpd lepak Kepsi kod. sbb tu bleh snap sesame ;D emm.. tpi gmba Kak Khaleeda nie plak, aku xtau la ape cer. maen rembat je gmba neh. jgn mara yea sume. HEHE ^O^



* ayat aku cam keling. maaf Cegu Aznah Abu Samah ! x))

No comments: