Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


13/8 + 31/8 = 4/9/2010

wokehh entry kalinie kasi PANJANGGG (!) punyee~ hehehh.
okay aritu aku ckp akan update later kan ? so, nie aku nk update lah niy. dlm mase sminggu ney aku dpt bnyk jugeee adiah dpd kngkwan plus family :D
bak kate Sir Chen Teck Soon, " nak tgok, tgok ! tanak tgok, tgok ! :) " ahaha :D

ehee kad plus button Heechul dpd Nenek Biha sygg, perfume SyaSya dpd Zqah sygg, teddy bear putey yg ku beri name Chocky etu dpd Mimi sygg, plus rntai kat leher Chocky uw dpd Datin Fatin sygg~ tenkiu korang~ :DD

okay yg kat bwh nie tayah ckp larr, korang bule tgok sndri -.-"


mntang2 birthday aku hari merdeka.. cess~ MEREKA kasi aku bendera. trime kaseyh atas keikhlasan anda semue. hmm, nk buwat ape dgn bendera niy ea ? urm klau buat purdah je oke ta ? buat lngsir bilik keh kan ? ahhaa :D

neh pulak gmba kami celebrate birthday abg & aku di Jusco Melaka.
13/8 : Nur Rasyid , 31/8 : Nuraida Idora

pisss, senyom.. senyom~ :D

aku bosan time neh, jd aku soh ibu snap gmba aku. hee~ ^^

wokeh, siyes muke aku burok -______________________-"

lalalalalaaa~ :P

uuwwwaahh ! ^O^

aauuwww~ hahakzz (^3^)

erk, ape function tah aku msukkan gmba neh. huhu -.-"

ohyea, selendang plus kerongsang plus perfume neh birthday
present dpd abgku. memandangkn taun niy family aku wat kaler cokelat, akan ku pkai selendang etuh pada 1 Syawal naty. tenkiu abg~ hehee~ :D

nie plaks birthday present dpd ibu and ayah. ibu kasi purse, ayah kasi handbag. jd taun niy aku dpt handbag and purse yg juge merangkap ntuk raye naty. yeyehh, i loikeee~ hahah :D

jeng jeng jeng ! oyeah, aku pling sukaaaaaaa kasut niyh. kasut raye~ weehoooo~ v(^^)v

tenkiu ayah and ibu~ ayah and ibu terbaek punyee~ HEHE :DD


And lastly..

tenkiu Fara sygg~

tenkiu Sys Amal sygg~




TERIMA KASIH SEMUA !

I LOVE YOU ALL~ ♥ ♥ ♥ ♥


" erk, adiah laila x sempat nk msukkan. naty kalo ade org kasi adiah lagy naty, aku masokkan skaly gmba adiah laila tu wokeyh ? eh ade keh yg nk kasi adiah lagik ? beharap yelaa kaw dora oi~ HAHAHEHEHUHU ^^v bye ! "

No comments: