Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Actually,

Arahan :

Sila buat ayat dengan menyambung menggunakan perkataan di atas :)

Actually, entry nie entry last week. Tq ^^ *ayat giler power kan ? HAHA

Ouh, pingu nie sangat la comell. Badan dye best pegang macam ade pasirpasir halus tuu. Siapakah tuan empunya pingu ini ? Semestinya abang aku terchenta. Hahaha. Percaya tak ? Aku sendiri tak ada teddy bear baru kecuali teddy kecik yang mimi bagi hari tu. Hehe :D Ni gambar last week sebenarnya. Tyme ni abang aku baru lepas basuh pingu niy. Pastu dye keringkan dekat depan kipas pusing-pusing tu. Ayat sengal. Kipas memang la pusing-pusing kan ? Haisyhh, haha :D Then bila dah pingu nie bediri depan kipas kan, angin mesti la tiup kan ? Tyme angin tiup tu, nampak macam dye tengah kibaskibas kepak dye jee. Eeeeeiiiyyy comel gilaa la aku cakap ni pingu kan. Abang aku letak pingu niy dekat ruang tengah rumah. Setiap kali aku nak pergi dapur, mesti lalu ruang tengah tu. And setiap kali aku nak lalu kat pingu nie je, mesti pingu nie buat macam-macam aksi you know. Sekejap telentang, sekejap terbalik, sekejap terbaring kiri, sekejap terbaring kanan, tertonggeng pon ade. Aku picit-picit bontot dye curik-curik. Tott-Tott :DD (kang buat depandepan kang abang aku marah. hehe)



Auwwww ! Comel nye ! Rindu pingu niy. Sekarang ini pingu kat Sarawak. WUWUWU :')




TEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ! :P




Ouke, aku sebenarnya tak sempat nak post pasal raya (raya ker ? haha) kat rumah biha plus raya dekat sekolah last week. Hehe, tapi tak ape. Sekarang nk post lah niy. Tutup mata semuaa~ Nanti ada yang termuntah pulak tengok kecomelan kami kan kan ? Wekksss. Bahaha x)





Budak gedik memang sukaa tunjuk gambar sendiri. HAHA xD





















Dah boleh bukak mata dahh~ Hehe bye ! ^o^

No comments: