Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Gedik sekali sekala

Haishh memang tipu laa kalau cakap aku tak online hari ni kan. Memang tak sah lah kalau aku tak online satu hari. Hukum nya WAJIB yekh. Perlu aku ulang ? Tak perlu la kan ? :D Percaya tak aku online sejak balik daripada tusyen pukul 11 tady ? Haaa, memang korang tak perlu percaya. Sebab ? Sebab aku mula online pukul 11.30 pagy :D Maaf, maaf. Aku just nak buat lawak saje. Jangan lah marah ;D


Serious mata aku dah berpinar-pinar bermain code daripada tady. Sampai dah terkantoi pulak aku online dekat ibu aku. Dushhhh ! Ayat tajam yang dipanah oleh ibu aku tepat mengenai sasaran telinga ku -.-" Biasalah, apa lagi. Pasal PMR saja lah beliau berkata. HAHA. Hoi Dora, tak sadarkah kaw bahawa kerja sekolah mu masih belum selesai lagi ? Tidak mengapa lah kot, malam ini cancel pergi tarawikh. Hehe :D


* Aku ternyata sangat lah jahat -_______________-" . Tq :P



Apa entah aku merepek ni. Dah lari daripada point utama yang aku nak cerita. Maaf semua. Haishh -.-" Okay, korang perasan ke tak nie sebenarnya ? Tak eh ? Eh perasan keh ? HAHA lantak korang lah. Biar aku cerita jea senang. Aku dengan rasminya baru jea tukar skin blog ni haa. Sememangnya aku cuma guna template di " Design " itu. Senang lah kot. Tak tau la cantik ke tak. Aku hanya buat ala kadar saja. Harap korang tak kisah. Heeee :D


Aku tukar ni pon sebab terjumpa satu blog ni yang sangat cantik menarik tertarik kaw memang Da'Bomb dan simple lah luaran dan dalamannya :D Jadi aku pon try nak cuba jugak buat yang senang-senang punya. Ye lah i ngaku, memang i sengaja menggedik nak ikot ikot orang. Ekh, kaw susah ea ? Saya minta maaf. Tapi saya rasa senang je ni. HEHE :D


Oh yea, aku cadang nak tukar URL blog. Aku mahukan privacy walau sekecil kuman kamin pon. Tak apa kan ? Hehe. Kepada yang tak dapat URL baru aku nanti, pepandai lah anda anda dan anda semua ( ekh ramai keh ? ) mintak URL aku kat orang lain yea. Tq :)



Duhh, hidung aku sakit akibat perfume abang aku yang terlampau melampau wangi lah sangat tu ( tapi memang wangi lah [!] :D )



* Maaf, aku guna bahasa baku kali nie. Nak buat perubahan. Supaya PMR subjek BM aku lulus. HAHAHA ! Ekh, entry aku nie takde lah baku sangat. Kan ada rojak siket tu. Nak tambah kuah tak ? :D





Cukuplah aku merepek setakat ini, terima kasih :)

No comments: