Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Pabila budak gedik post lagi

Best pulak dah tajuk entry aku kali ni. Hehe. Memang sengaje aku nak post kali ni. Nak share dengan korang, korang, dan korang semua tentang kesengsaraan aku time bulan puasa nih. Ecehh... Saja jea ni, boring lah. Haih bulan puasa nie banyak betul dugaan. Bukan pasal tak dapat makan minum ke hape. Tapi sbb Pimples. You know pimples ? Don't know ? Pepandai lah capai kamus yer :D Aku rasa muka aku makin terok yang amat sekali. Kalau nak dibandingkan muka aku masa Form1 dulu dulu, putey lagy you know~ Sekarang, fuyohh mak aihh. Dari jauh nmpk blushing blushing jea. Sebab apa ? Pepaham laweyh, aku kan dah cakap tadi. Hahahh :P



Seorang kakak : Adek pakai blusher ke ? Merah pipi ;)
Budak gedik : * Blusher ? Apakah ? * Nie merah sebab jerawat lah kak -____________-"

Seorang kawan :
Waaaa~ Da blushing blushing haa budak itu.
Budak gedik : Ahha mana ada. Merah merah nie jerawat punya pasal lah -,-"




Aku capekk, duhhh ! Paham tak capekk tu ape ? Tak tau ea ? Pergi capai kamus Indon pulak yer :D Hahah, aku dah berpuluh kali tukar pencuci muka sebab pencuci muka aku yang dah setia dengan aku selama 3 tahun aku guna tu dah habis. Pencuci tu mahal pulak tu. Nak raya nie, tak mampu wey nak beli pencuci semahal tu. Nak guna duit bahh tahun nie. HUHU d(ToT)b Apa apa jea lah. Sekarang, tah apa apa pencuci aku guna tah, effect habis dekat muka aku. Muka aku nie dah lah jenis sensitif jenis yang tak boleh sembarangan guna pencuci muka. huwuwuu :'( Muka aku dah jadi kering habis, berkerak dah muka aku. Eeiiyy aku sendiri nak tengok muka aku dekat cermin pon takut, inikan pulak korang -___________-" Tak tahu lah aku camne nak raya nanti. WUWUWU ;(


Dah lah enough. Kaw merengek kat sini pon muka kaw tetap macam tu jugak Idora oii. Huhu

T________T"





Oh yea, sememangnya dialog di atas di create sendiri oleh imaginasi aku. Tq :)





* Ouhh, Kashaa sangat romantik !





Takde motif, saja menggedik nak post. BYE !

No comments: