Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Tak terkata eh .


Hari khamis malam jumaat, aku online tengah malam and terbukak link hantu. Dahlah aku online sorang sorang dalam bilik yang gelap tuuu. Tiba tiba keluar muka hantu dengan menjerit-jerit lagi bagai nak rak. Speaker pulak aku bukak tahap maximum punya. Cayalaaa kaw dora ! Sampai sekarang trauma tawu tak ? And sekarang aku tidur bilik ibu aku jee. And aku dah tak berani nak tidur lewat malam lagi, harap maklum :)



Hari jumaat bangun lambat sebab trauma lagi pasal hantu semalam. Ibu aku kejut aku bangun tapi tak jugak nak bangun. Second time ibu aku kejut barulah aku bangun. Tu pun sebab terpaksa nak kena ikut ibu aku pergi Port Dickson dengan Teacher Azlina. Daripada aku histeria sorang sorang dekat rumah tu, lebih baik aku ikut lah kan. Haa, sebelum balik singgah makan dekat Restoran Warisan Sri Menanti. Bertuah kodd sebab Teacher Azlina baik hati sangat nak belanja. Haha. Sampai rumah pukul 12.30 malam. Sembahyang, terus tidur sebab tak berani nak sentuh laptop dah :D



Harini sabtu, bangun 9.30 pagi. Awal kod. Pukul 10.30 pagi terus gerak Seremban dengan ibu nak pergi klinik mintak ubat kulit aku sebab dah habis. Then merayau manetah aku lupa pulak. Lepas tu terus pergi Jusco Seremban 2 nak sembahyang zohor. Terus jalan ke cinema, tengok 3C-Cuti Cuti Cinta :D Tak ada lah best sangat kod cerita niy. Three over five star lah aku kasi kan. Tu pon markah kesiann. HAHA :D Balik malam, terus tengok bola Negeri Sembilan vs Kelantan. Hobin Jang Hobin ! Grr, malangnyaaa Negeri Sembilan kalah. Aku frust bilaa Aidil keluar padang. Macam apetahh. Sejak tuu Negeri Sembilan down habis. Haihh sabar jelaaa~ -.-" Emm, aku online ni pon kejap aje. Lepasni nak off lah :)



Esok tak ade dekat rumah jugak. Esok pergi Melaka buat apetah aku ikut jea mane ibu and ayah aku nak bawak. Asalkan aku tak ditinggalkan dekat rumah ni sorangsorang dengan hantu harituu. Macam hampeh hantu tuu ! WUWUWUUUU T^T




Penat lah 3 hari ni nampaknyee, BYE ! -.-"

Hampeh betol .


Domo pon comel lah. Teringat dekat Biha, HAHA ^o^v


Benda niy jadik dalam pukul 1.30 petang tadi. Sorry lah sekarang baru nak post. Hehe tadi aku tak ade mood nak post entry lah :D Sekarang, mood aku dah datang. So, please just keep your mouth shut and read properly. Ehem, al-kisahh~ Toibbb~ Haha okay gurau jea :D Macam niy.. Petang tadi mood aku tersangatlah baik mengalahkan macam mood orang yang baru jea lepas kahwin *tiputipu* , haha aku decide nak meneruskan idea aku malam tadi yang terbantut dek sibuk sangat melayan Facebook. Malam tadi aku cadang nak bace novel sambil dengar album lagu Maher Zain yang aku pinjam daripada Najwa. Ouh betapa nikmatnya kalau benda tu berlaku. Haha :D So, disebabkan hasrat aku semalam tu terbantut, aku memang dah cadang nak ganti harinie. Aku pun dah readyready lah masukkan CD tu kat dalam DVD apetah namenyea tu lupe. Hehe, dah start lagu dah ni, baru jea nak start bace novel tu, Taylor Swift suruh aku bercakapcakap pulak ( Speak Now ) *tiputipu* . HAHA, tak ade lah. Sebenarnya tetibe phone aku berbunyi. Maka keluarlah lagu Speak Now tuu~ Haha Hisyh sape pulak yang nak spoil mood baik aku niy ?


Aku : Hello, sape niy ? *malas nak angkat actually

Gilo : Hello, betul ke niy number Nuraida Idora bt M.Ramlee ?



* Gulp ! Sape lak mamat niy ? Mane dye tau number aku ? Tapi, suara macam kenal.



Aku : Hah, betol lah tu. Sape niy ?

Gilo : Saya daripada Jabatan Perdana Menteri nak bagitau sesuatu.



* Adeke Jabatan Perdana Menteri ? Tak pernah dengar ! Pffftttt ! -_______-"



Aku : Hah ? Jabatan Perdana Menteri ? Hm, ade ape ?

Gilo : Saya nak bagitau yang anda dapat 6B 2C untuk PMR 2010.



* WATDAHECK ! Hah ? -__________________________-"



Aku : Hah ? Takkan lah ! Sape niy ?



Tuuttt , tuuttt , tuuttt..... * Tetibe terputus pulak



* I am not the kind of girl , Who should be rudely barging in ~ LALALA ~
* Phone berbunyi lagi , aku pun angkat lah



Aku : Hello ? Hello ?

Gilo : Haa, maafkan saya cik. Tadi ada masalah sikit.

Aku : Okay, haa ape kaw cakap tadi ?

Gilo : Tadi saya cakap yang cik ni dapat 6B 2C dalam PMR 2010.

Aku : Takkan lah ! Penipu !

Gilo : Betul lah. Saya ni daripada Jabatan Perdana Menteri.

Aku : Okay, hurm mane dapat number ni ?

Gilo : Cik kan salah seorang candidate PMR 2010 nie. Jadi ade laa number phone cik dekat borang PMR tu.



* Tetibe dengar orang gelakgelak kat sebelah sane



Aku : Dah agak dah ! BODOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHH !

Gilo : BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA ! xDDD

Aku : Bodoh ! Bodoh ! Bodoh ! Sape niy hah ??!

Gilo : Azizi !



* Terus aku end call jeh. Aku tau tu suare ARIP ! Macam bab* ! Tetibe phone bunyi lagi



Aku : Hello ! Nak hape hah kau, ARIP ?

Arip : Bahaha, terkena jugak kau ! Eh, mane kau tau niy aku ?

Aku : Aku tau lah ! Dah selalu sengar suara kaw ! Bodoh ahh kaw ! Cam apetah ! -.-"

Arip : Budakbudak niy yang nak kenakan kau lah.

Aku : Haih, whatever lahh. Membuang masa aku jeh ! Bodoh korang !



Macam tulah cerita nyaa, actually panjang lagi borakborak tuu. Tapi aku malas nak cerita sebab nanti banyak pulak name mamat tu (bukan Arip) dekat entry aku nie. Aku memang menyampah dengar name mamat tu. Nak tulis dekat belog apetah lagi kan. HAHA, sorry to say lahh. Aku memang tak suka engkau :D Ramai lahh yang terlibat tu, aku tau ! Malas nak list lah. Buat penat taip jeh. Haha. Diorang call aku dekat sekolah. Korang rase siape lagi laa yang ingat number aku kalau bukan mamat tu ? Sebab tu aku malas, eh bukan malas, memang aku TAK NAK and TAK HINGIN nak tulis name dye. HAHAHA aku memang kejam. So ? Lalala~









Korang macam cipet ! Haha, BYE ! :D

Sayangg kawankawan -__________-"



Harinie aku datang sekolah seperti biasa. Last week cuma isnin and khamis jea yang aku datang. So, this week pon just harinie and khamis nanti jea aku datang. Rombongan Ustazah Rosnani pon dah di cancel kan. Macam hampeh jea, HAHA :P . Macam biasa, dekat sekolah bosan nak matiy takde buat ape. Nasib baik jugak aku and Laila ade bawak racket nak main badminton. Hehe :D . Main badminton kejap jea pon lepastu lepaklepak, dengar lagu, and blablabla. Tyme tu hujan, so kitorang tak boleh nak merayau manemane lahh. Terperap jea dekat dalam dewan yang serba serbi memang tak indah langsung tu. HAHA :D . Tyme tengah borakborak tu tetibe hujan setitik turun kat kitorang. Rupanyea atap dewan bocor ! Macam yang aku cakap tadi, dewan yang serba serbi memang tak indah langsung pun tuu ! HAHA :D . Haih, ape lagy. Diorang niy mule laa tadah air hujan yang turun tuu pastu simbah kat muka orang lain. Haha. Lastlast diorang tukar spot main dekat luar dewan pulak. Aku pulak konon nak bace novel lah kan sambil tengok budakbudak niy main air kat luar dewan. Tengoktengok aku pon join sekali. Haha hampeh tol xD Aainaa pon tadi tetibe jea panggil aku an. Muka dah serius semacam. Aku pon agak cuak arr an. Heheh, rupenye takde ape pon~ :D


Aainaa : Doraaa~

Aku : Ape ? *tengah syiok simbahsimbah hujan kat muke budakbudak niy*

Aainaa : Sini arr jap.

Aku : *berjalan pergi dekat Aainaa* Haa, ade ape ?

Aainaa : Hee, jum redah !

Aku : Okeh jum !

Aainaa : Kite kire satu due tige, pastu pergi okeh ?

Aku : Okehhh ! :D

Aainaa & Aku : Satuuuuu , dueeeee , tigaaaaaaaaaaa ! *tak gerak jugak*

Aku : Hahahahahahahaa *gelak jea mampu :D *

Aainaa : Cepatlah ! HEHE.

Aainaa & Aku : Satuuuuu , dueeeee , tigaaaaaaaaaaa ! *tak jugak gerak lagi*

Aainaa & Aku : HAHAHA !


*tetibe semue budak pompuan nak join niy !


SEMUA : Satuuuuuuuuuuu, dueeeeeeeee, tigaaaaaaaaaaaaaaa !



Boomm kebabooommmmmmmmm ! *tiputipu* Haha akhirnyea redah jugak ! And semua budak perempuan macam gayat jea jeritjerit " AAAAAAAAAAAAAAAAAA~~ " sambil maen air hujan. Auww, gedik gituhh~ HAHAHA xD . And si Sakhawi pulak sengal, tak boleh blah dye cakap " Eee, main air taik burung jea korang niy ! (-.-") " . HAHA ! xDD



Ending of the story, kitorang main hujan tadi you know ?? Best gilaaaaaakkkkk ! And sebab diorang jugak aku demam harinie. Hehe takpe kawankawan, asalkan aku happy harinie~ Yeay ! Laen kali hujan lahh lagi eah ! Best ! Best ! Syg korang~ Weehoooooooo~ ^O^




Pee Ass : Aku sukaaa pulak gambar Danbo yang niy, Hehe comel~!


Life As We Know It

Sabtu kelmarin, yakni semalam, aku pergi turun Seremban dengan kengkawan. Bayangkan aku tidur pukul 3 pagi melayan Facebook dengan Mimi, Fikhri, Armani, Faizal, and ramai lagi lahh an. Then aku bangun tidur pukul 7 pagi. Ape function entah aku bangun awal. Pergi Seremban pukul 10 je ponn. Maybe aku excited terlebih kodd. HAHA :P . Okay pukul 9 baru aku terhegeh-hegeh nak pergi mandi padehal dah janji dengan Tyra nak jemput dye pukul 9.30. Haha lastlast aku text dye cakap aku lambat sikit. Hehe :D . Dah 9.45 pergi lah Gentam nak ambik Tyra. Suruh dye tunggu kat luar rumah tapi kereta aku dah jauhhhhh masuk ke dalam, tak jugak jumpe orangnyee. Dah masuk ke hutan dah niy, cepatcepat aku suruh ayah aku stop. Terpaksa lah pusing balik. Haha dah terlanjur babe, nak buat macamanee. Hehe :P . Dah pusing balik baru lah nampak batang hidung minah ney. Haha.



Then dah jemput Tyra, kami bertolak pergi rumah Najwa pulak. Raserase macam dah lambat jea kan. Tapi sampaisampai jea rumah dye, tengok tengok tuan ehh baruu nak sarapan pagi. Hampeh jee, -_________-" HAHA :P . Tyra macam kanakkanak riang nak jenguk sekeliling rumah Najwa tu. Tau lah rumah Najwa besarkan. Haha aku yang baru first tyme datang pon tak macam tuu. Kehkeh, jangan mareee Tyra~ hehe :D .



Dalam pukul 11 pagy kitorang gerak ke JJ, Seremban 2. Sampai sana pukul 12. Terus naik tingkat atas dekat cinema. Kami tunggu Laila dulu dekat sana. Lepas tu check tiket wayang. Mulamula tak tawu nak tengok Cuti-Cuti Cinta yang pukul 1.30 petang or Life As We Know It yang pukul 1.50 petang. Lastlast decide tengok cerita Life As We Know It tu jea coz hero dye hensem ! lol, HAHA ^O^ Dah beli tiket, kitorang jalanjalanjalan dan jalan lagy. Heh, mase memang singkat betol. Kitorang makan dekat foodcourt pukul 1.30. Terpaksa lah kitorang rushed wey, kalau tak memang tak sempat lah. Andand, mak Najwa belanja~ HEHE :D Thanks Acik ! Ehh silap, thanks AUNTY ! Bahaha, buat maluu aku jekk semalam xDD . Aku and Laila makan makanan Korean semalam, tapi pilihan kitorang memang tak tepat langsung ! -____-" Patutnyea kitorang ambek Bulgogi jea or Ra myun kee an. Sedap lahh jugak rasenyea kodd. Erkk, aku tak ingat pulak ape yang kitorang makan semalam tuu, hehe :P Lastlast, kitorang tolong Tyra habiskan chicken chop dye. Lagiiiiiii sedaaapppppppp~ HAHA ! x)



Life As We Know It Fuuuhaahhhhhhh~ Hero dah lah hensem bapak, ehh bapak hensem ! Baby tuu pulak buat muke seposen mintak kecomelan ! Wahahahaha comel gilooossssss aku cakap baby tuhhh ! Aku rase macam nak ambik je baby tuh jadikan anak angkat aku ! *tiputipu* Haha, okaylah. Tak ade lah sampai anak angkat kan, ambik dye jadi adik aku yang comel sudah memadai~ LALALA~ Hehe









Lepas dah tengok wayang, aku dengan Tyra pergi solat kejap. Then kitorang pergi MPH pulakk nak carik novel. Laila dengan Najwa dah turun bawah dulu. Diorang tunggu kitorag dekat Speedy. Tyme on the way jalan dengan Tyra nak ke MPH tu, terserempak dengan Pakuk. Actually bukan terserempak lahh tapi dye yang nampak kitorang. Haha :P Tyme tengah jalan tu tetibe,

Pakuk : Dora ! *sambil jalan

Aku : Ouh ! *terkejut

Tyra : Eh, dye pon ade ah. Tak ade pon dye nak tegur aku ann ;(

Aku : HAHA xD


Kitorang buatbuat tak tawu jelahh kehadiran dye. Haha. Kami terus berjalan masuk MPH. Hehe, so aku pon usha lahh rak novel dekat MPH tu. Akhirnya jumpa jugak buku nyaa. Actually aku memang tak ada idea langsung nak beli novel ape. Aku main beli jea novel tu lepas bace sikit sinopsis dekat belakang buku. Nampak macam best jee kan tapi tak tawu lahh. Novel Horizon Cinta pon ade lagi sikit jea nak habis. Tyra nak pinjam pulak lepas niy. Hehe :)



Pastu aku dengan Tyra bergerak turun ke Speedy. Aku borong 3 Idiots & Om Shanti Om. HAHA, hindustan punya pasal aku sanggup ! LOL :P . Aku tengok purse, duit dah tinggal ciputtt wey ! Aku cakap kat diorang, "Pasni aku taknak bukak purse dah" HAHA :D Kitorang ade snapsnap jugak dalam Speedy tuh. Nasib baek tak ade sape nak marah. Hehe :D . Ouhyea, semalam Sabtu, HARI TANPA BEG PLASTIK -____________-" Aku rase macam WATDAAAA ???!! Haha macam bongok jea. Dah lah makngah Tyra pesan macammacam barang dapur untuk dibeli. Kesian kodd Tyra sebab kene beli beg Jusco warna cokelatt tuu sematamata nak bawak barang dapur tu. Kelakar pon ade. Kehkeh xDD





















My lovely Aamir Khan ~! HEHE !

After that dudukduduk, lepaklepak, coz penat sangat nak jalan dah. So, snap gambar sebelum balik. Aku call mak aku, and mak aku cakap dye ngn ayah aku dah sampai pon dekat Jusco. Haha, ingatkan balik tumpang Najwa. Lastlast Tyra sorang jea yang ikud Najwa balik. Laila pulak cakap dye nak kene pergi bank ke hape entah aku lupe. So kitorang pon berpecah ikut jalan masingmasing. Aku pulak pergi lah lepak MPH jea. Mak ayah aku biarlah berdue-an dulu. Hehe. Then tetibe Laila call, tanye aku dekat mane. Laila cakap nak teman aku jea coz mak ayah dye pon dah on the way ke Jusco. HAHA, kitorang pon macam orang bodoe jelahhh tengoktengok buku dekat MPH tuuu. Lepastu mak ayah aku datang pulak dekat MPH, ajak kitorang makan. Kitorang pon follow jea. On the way nak ke foodcourt tu, nampak pulak mak ayah Laila. Lastlast Laila ikut mak ayah dye jea, dye tak jadi ikut aku pergi makan. Heheh :D








Ouh, Josh THE HOTTIE ! Lots Of Love ( LOL ) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Erkkk, panjang gilooooosssss entry aku kalinie. Penat type weyy, huhu k BYE !


Danbo, i love you .


















HEHE, Danbo comel sangat ! Bye ! lol .


I'm tired enough .



Okay, tajuk memang speaking habis tapi entry ? Haha bahasa melayu lah babeyh. Kita kena martabatkan bahasa melayu kita. Ceweyhh, bak kate Mimi " Mentangmentang mak kaw ajar bahasa melayu boley laa an. Haha " . Hehe betol uw, tapi even kena cakap melayu, kita kena gak speaking sikit. Kasi naikkan markah bahasa inggeris kita pulak, hehe. Pffftt, dah lari tajuk ahh. HAHA :P



Ngee, semalam kitorang datang sekolah. Bangge kodd, seminggu dua kali jee datang sekolah. PMR dah habis lah katekann. Hehe :) Okay, mulamula datang semalam kitorang kena main futsal. Boring gilaaaa babess -.-" Lepas dah main futsal, lepaklepak kat tepi court tennis tu, borakborak ngn Mimi Najwa Laila Tyra Aten pasal hindustan. Haha, 3 Idiots lahh weyhh, tak dilupakan :D And Mimi mase tuu tak boleh blahh, " TAKE DHAT ! " . Bahahahaha naek gilaaa aku tyme tu bila dengar Mimi cakap macam tuu, HAHA xD . Erkk, korang tak paham ea ape aku ceritaa ? Hahaa, tengok 3 Idiots dulu lahh baru korang paham. HEHE ^O^



Then, lepas dah boring lepak court tennis tu, kitorang tukar spot ke dewan pulakk. Fuyohhh, gulagula lolipop strawberry aku habis dahh lepak dewan tuu. Kejap jee habis. Haha takpe. Kalau aku pergi Cameron lagy, aku belikan banyakbanyak untuk korang okeh ? *Tah bilo nak poie lagi tah, HAHA :P . Okay, mulamula lepak tuu memang bosan gilaa la kan. Then aku dapat idea nak main badminton jehh. Lastlast main badminton dengan Laila daripada awal pagi sampai lah balik weyy. Takde rehat langsung tawu tak ? *tiputipu* haha :D Memang lahh ade rehat jugak, tu pon tak lame. Baru nak labuh punggung duduk, dah kena panggil ngan budakbudak niy, ajak lawan badminton. Haha ape lagi, peluang dah ade an, pergi je lahhh. Hehe :)



And seperti yang aku dan Laila dah jangka kan, badan mesti lenguhlenguh wey. Malam tu rase biase jee. Nak bangun pagi tu fulamak aihh, nak taip sms pon susah aku cakap ! Serius niy aku tak tipu yerr, harap maklum. HAHA :P . Hah, kalau aku baring dekat lantai sambil online, nak bangun ea tuu an. Ambik masa satu minit nak bangun wey ! Korang dengar satu minit tu macam pendek jea kan, tapi bagi aku. Haiyarhhhh, rase macam sejam ngok ! Haha kan dah keluar dah x) Nak sembahyang lagi laaaaa, korang pepaham jelah. Sape yang pernah merasa tu, memang dapat memahami aku lahh. Haha. Yelah, mane tak lenguhlenguh badan an. Dengan aku niy yang memang jenis tak suke eh bukan, lebih tepat kalau cakap MALAS bersenam, nie lah padahnyea. Hoho padan muke engkau lah Doraa~ LOL :D



Haih, papepon~ Mak ayah aku dah kasi green light untuk esok. Mimi pergi sendiri dengan family dye, tapi tak tawu lah dye nak join dengan kitorang ke tak kan :) Laila pon dah sure pergi, dye pergi sendiri daripada rumah dye dekat seremban. Tyra pulak memang nak pergi kalau Najwa sanggup jemput dye, Teha pon rasenye boleh jea pergi tu kodd. Heh~ Yang penting, aku tumpang Najwa jea esok. Plus, NO BOYS okayh ? Grr. Fullstop ! Bye ! Teheee ^.^v


Hey , korang tawu ta ?

Korang tawu tak yang name blog ni " ceritabudakgedik " ? Mesti lah korang tawu kan ? And EffWaiiAii (FYI) , budak gedik tak main lahh colourcolour hijau niy kan ? Hahaha :D And for sure aku nak tukar colour blog sekarang nie. Ape lagi, Pink plus Purple lahhh~ Lalala~ ^o^v

Aal izz well ♥ ( All is well )

* Mesti korang takde idea langsung kenapa title entry aku camtu kan ? HAHA. Kami yang layan hindustan sahajaaa yang tahuu~ LOL.



Mood aku dah okay kot sekarang nie. Mood aku berubah happy lepas layan movie 3 Idiots. Mulemule tengok name hero dye, Aamir Khan. Rase dalam hati, macam pernah dengar. Baru teringat dye yang berlakon dalam cerita Mann I was extremely excited when I watch this movie last night. Keke :D


(Sepiking kononn. Tah betol tah tidak. HAHA)








Oh emm geee, I LOVE YOU Aamir Khan~ I LOVE YOU DAMN FREAKING MUCH !

MUAXXX MUAXXX ! hehe, ♥ ♥ ♥





Canteekkkkk gilaaaaa na matiyy scenery dyee~ Dengan background music dye yg A+++++ lah kan, ouhhh I sayangg movie niee~ ^o^











Isn't he superb adorable ??! Oh mai god ! *fainted* HAHA ! :D








Pee Ass : Malam niy aku nak tengok 3 Idiots lagy, sape nak join ? Heehaaaa~ ^O^

Mood :

Macam..............................







Bodoe , Bongok , Bangang , Babi jeh Bahlol !









Pffffttttttttt -________________-"








* Aku mintak maaf, nie memang diri aku. Blahh laa kalau kaw orang tak buleh terima. Tq.

Semalam ,

Semalam, I call you, you tak answer~ * hanya lagu sematamata, tiada yang lain :P



Actually, semalam aku awayy ke Perak. Abang sedara aku bertunang. Emm sebelum tu, aku tido pukul 3.30 pagy sebab layan Fikhri, Armani, Fara, Aainaa online ! Kitorang plan nak chat sampai 2K. Tapi dapat sampai 1K lebehh jee, haha okay lah tu kodd :P



Dah tu, tido pukul 3.30 pagy, bangun pukul 5.30 pagy. Bapak ea tu an. 2 jam jee aku dapat tidur. HAHA, takpe. Dalam kereta, membuta jelahh aku :D Sampai Perak dalam pukul 1 petang lahh. Terus makanmakan, snapsnap gambar semua. Then balik pukul 4 ke 5 petang tah aku sendiri lupaa. Hehe ;) Aku pon ape lagy, membutaa lagy lahh dalam kereta kan ? HAHA.



Sekali tu, aku terjaga. Tengok jalan, macam kat Bukit Putus. You know Bukit Putus ? Alaa, bukit yang terputus putus tulaa. Haha penipu :P Bukit Putus tuu yang jalan bengkang bengkok macam ular tulaa. Ruperupenyaa baru aku tau yang kitorang on the way ke Cameron. Haha, aku pon happy semacam jelaa kod kan. Hehe. Dah panjang kod aku bercerita, tengok jelah gambar ea :)




ouhh ibu, Kak Caca, Maktam, Paktam :)


HAHA muke akuu~ -__________-"


Cantik kodd... Pelamin jelahh. HAHA :D


Tu dea abang GG ngn tunangnye, elehh.. segansegan tangkap gambar pulak. Haha



Ayah aku tergelak tengok gambar nie. Macam apetahh, haha :D


Abang GG niy tak pandai nak berposing sebenarnyaaa, kahkah :D




Abang GG : Dora niy, pergi lah tangkap gambar tu.

Dora : Eh, pehalakk. Abang GG yang nak kawen, abang pergi lahh posing kat sane tuu~

Abang GG : Eeeee~ Abang malehh lahh * Gelakgelak sambil merungut xD

Dora : Eiy, orang nak kawen happy jea posingposing, dye pulak malehh xD



Camtu lahh abang GG. Haha pelik sikit dye tu. Sorry bro :P



Terliur aku bhaii. Aku baru tau name abang GG, Hazizi. Kenape mesti name tuu hah ? Haihh, HUHU -_____-"


Yeahh, kat Cameron. Marimari, beli bantal Strawberry. Beli 10 , free 1. HAHA :D


Cincin saiaa belii. Ngehngeh ^___^


Sumpaaaa hodoh muke akuu. Haha~ Bantal bentuk strawberry beli masa pergi satu family. Yang macam headphone tu aku beli masa pergi dengan ibu and ayah aku jea. Yang bantal petak tu yang aku baru beli semalam. Beli pon sematamata sebab nak jadi alas tidur dalam kereta. Huaaarghhhh memang lena betul aku tidur dalam kereta semalam. Hehe.



The ending of the story, bertolak balik pukul 10 malam, sampai rumah pilah pukul 6 pagy, bangun daripada tidur pukul 4 petang. HAHA ! ^o^















Bye ! :D



Bengek .

Nii la keje aku online Facebook. Leka dok memujuk orang, pegy rombongan Kelantan Terengganu Ustazah Rosnani yang RM50 tu~











HAHA, bye ! :P