Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Aal izz well ♥ ( All is well )

* Mesti korang takde idea langsung kenapa title entry aku camtu kan ? HAHA. Kami yang layan hindustan sahajaaa yang tahuu~ LOL.



Mood aku dah okay kot sekarang nie. Mood aku berubah happy lepas layan movie 3 Idiots. Mulemule tengok name hero dye, Aamir Khan. Rase dalam hati, macam pernah dengar. Baru teringat dye yang berlakon dalam cerita Mann I was extremely excited when I watch this movie last night. Keke :D


(Sepiking kononn. Tah betol tah tidak. HAHA)








Oh emm geee, I LOVE YOU Aamir Khan~ I LOVE YOU DAMN FREAKING MUCH !

MUAXXX MUAXXX ! hehe, ♥ ♥ ♥





Canteekkkkk gilaaaaa na matiyy scenery dyee~ Dengan background music dye yg A+++++ lah kan, ouhhh I sayangg movie niee~ ^o^











Isn't he superb adorable ??! Oh mai god ! *fainted* HAHA ! :D








Pee Ass : Malam niy aku nak tengok 3 Idiots lagy, sape nak join ? Heehaaaa~ ^O^

No comments: