Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Ceweyyhhh~

Tajok di atas, Ceweyyhhh oke. Bukan CEWEK. HAHA :P




Semenjak aku tukar URL blog, aku lupaaa nak follow blog orang balek. Ehh memang kena follow balik ke ? Huhu entah. Aku sendiri tak tau sebenarnyee. Hee~ :P Sebab, banyak jugak blog yang aku dah follow, tapi tak jumpa dekat Dashboard aku tuu. Huhu bengang aku dibuatnyee -.-"




Aku actually baru lepas usha blog Fara Fauzana tadi. Haha tipu sajee :P Aku baru lepas stalk blog Fara Syaira tadi. Erk, pelik pulak sebut name penuh dye. HAHA. Oke lah, aku baru lepas jenguk blog Fara. Alaaa, madu Nenek Bihaa kita tuu~ haha LOL :P Emm banyak jugak aku click ' older posts ' dye. Hehe kantoi pulakk dah lame tak bace blog dye ;D Usha punya usha, jumpa lah ayat Nisa nie...


" When you love someone, it's better to tell them & risk being rejected instead of keeping it ɑ secret "




And, AKU TERASA . Haha tak sangka pulak orang macam aku pon boleh terase x)




Ouh, sungguh bijak kaw Nisa :O Full credit for you :) And aku mintak maaf Fara sebab copy paste ayat nie daripada entry kaw. HEHE jangan marah yeee :P





Oh Emm Gee~ Macam mane aku nak terus terang dengan Ex-laki aku nie yang aku dah jatuh cinta balik dengan dye ? HeeChul macam mane pulak ? -_____________-" Emm, aku nak rujuk balik lah dengan JJ. Takpe kan ? Haha kaw tak susah pon kan ? Tq :D





* Aku menipu memang number 3. Number 2 merepek, number 1 mengGEDIK. HAHA :'D









P / S : Oke, aku tak tau camane blog aku boleh jadik hijau -.-"

No comments: