Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Bosan punya pasal .


Ohh, tajuk dekat atas tu merujuk kepada Danbo dalam gambar dekat atas yea. Disebabkan dye bosan sangat, sebab tu dye ajak Domo main game ular tuu. Aku lupa pulak apa name game tuu. Yea lah, budak menghadapi PMR lah katakan. Tak layan lahh game budakbudak tu lagi kan ? Haha *konon* :D . Okay aku menipu lagi~ Memang tajuk tu merujuk kat aku. Tapi tak aci lah kalau aku sorang jee kena. So untuk fair, Danbo pon bosan jugak. Hehe ape aku merepek ni. Nampak sangat aku dah bosan tahap max =.="



Serius aku tak tawu nak buat apa dekat rumah ni. Percaya tak sekarang aku sorangsorang dekat rumah nie ? Dah nak senja tapi aku masih sorangsorang tanpa ditemani sesiapa pon dekat rumah. Haha, woah berani sungguh anda dora. Tabik springgg andaa. Tott tottt :D . Dalam masa dua hari ni aku tak pergi sekolah, aku masih bangun awal. Yes, bangun awal. Aku bangun macam orang ready nak pergi sekolah jea kan. Dah terbukti lahh aku penakot macam apetahh nak cakap =.=" . Sebab, malam sebelum tidur lagi aku dah bagitau ibu aku suruh kejut aku awal awal pagi sebelum ibu ayah aku pergi kerja. So, pagipagi lagi aku baring dekat ruang tamu sambil tengok tv sambil online sambil selubung selimut. Beshh ! :D . Tapi pagi tadi, aku penat sangat. So, aku tidur dekat ruang tamu sambil tv menonton aku. Ahaha :D . Lepas tu aku sambung tengok 3 Idiots. Rindu pulak dekat Aamir Khan , LOL xD



Fuhahhh, lupalupa. Tadi aku bosan, aku usha YouTube. Lepas tu jumpa lagu and terus tukar lagu belog niy :) Then aku editedit sikit mana yang patut dekat belog niy. Entah apa yang aku edit, aku pon lupe. Hehe :D Urmm, haa.. Tadi aku scroll banyakbanyakk kali belog aku ni. And buat pertama kali baru aku perasan ada satu entry aku ni, ramai yang like. Aku macam, erkkk... Dekat entry " Hampeh Betol . " pulak tuu. Tefaaaaakkkk =.=" . Dah lah aku benci entry tu, tapi ramai pulak yang like. Haiyaaarrkkkkkk T________T" . Yang pelik tu, lebih 34 orang like entry aku, tapi kurang 20 orang like belog aku. Hah, ape cer pulak tu ? Ke belog aku ni memang ada stalker ? Dudududududuuu =.=" aku tak tahu. Haihh tak sangka aku ehh korang ni pelik. Ehh, korang yang pelik ke aku yang pelik ? Haha, nevermind lahh :P



Nahh, bukti x) .






Motif entry niy = Entah , BYE ! :D

No comments: