Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Hoya - Yeol .

YOU


Dimulakan dengan menyejukkan mata anda dengan melihat crushed baru saya, dari kiri.. Duguduguduguu... Sungyeol dan Hoya . Okay, sila muntah :P . Waaaaaaa, rindunyeee Infinite~ Ada variety show yang ada diorang lagi tak ? Sila bagi aku. Aku rasa macam semua variety show diorang aku dah habis tengok yaw. Hesh hesh, tau laa diorang baru debut kan. Tapi takkan ciput jee variety show diorang. Hishh~ Okay aku ulang semula, kalau ada lagi, sila bagi aku ! HAHA desperate enough ? YES ! LOL x)



Hehe, tu cerita pertama. Yang kedua, aku dengan riaknya nak bagitahu semua yang aku sudah sampai episod 6 untuk Playful Kiss ! Okay rakanrakan, sila bangga. Sila bangga dengan rakan anda seorang ni yang masih tak sedar diri yang sebenarbenarnya masih ada lagi 10 episod untuk dye habiskan Playful Kiss tuu. Tefaaaakkkkk =.=" . HAHA okay aku dah sedar diri sekarang. Tsk tsk ='( . Cemni ahh. Merajuk lah cemni. Keke okay menggedik kejap x) . Tapi aku tetap bangga poit. 6 episod dalam dua hari memang unbelieveable ! LOL, unbelieveable lah sangat kan. Haha :D .



Lagi lagi, aku sempat habis 6 episod sebelum mula cerita My Mom, Super Mom tau tau. BAHAHA, yaa saya sangat bangga ! Dah lah dora. Tak habis habis dengan bangga engkau tuu. Haha okay then, nak sambung tengok My Mom, Super Mom :D



BYE !


No comments: