Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


I want this badly !


Ouhh, please ! Nak gilaa Slim Dynamic Headset niy okay. Cantik gilaa. Tak dapat MixStyle pon tak ape asalkan dapat headset niy. Grr geget kang. Haha :D . Aku sudah order semalam and sudah dapat response yang baik daripada pihak sana tadi. Duit pon dah ada yaw. And and, tadi baru aje mintak izin dekat ibu untuk bank in duit. Ibu kate esok bolehhh. Ibu kate lagi, dye tak kisah kalau aku nak bank in duit ke hape asalkan bukan duit dye yang keluar. Haha, fineeeeeee ='D



Oyeahh, oyeahh, oyeahh oyeahh oyeahh~! ( Mblaq-Oh Yeah )



Hahaha, tetibe teringat dekat lagu tuu x) . Hope dapat lah nanti. Aminn =')



BYE ! :D

4 comments:

Nabihah-N said...

Mane like button? Aku nak likeee!

Dora Kimmy said...

Maap, saye lupe nak taruk. Dah letak daa. HAHA x)

f_aRa_aINa989 said...

comellah headset tu...=)

Dora Kimmy said...

yepp, comel sgttt >.<