Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


KFC aje yang mampu .


Gambar diculik daripada album Aten *lagi sekali :P


Testing testing, one two three, one two three. Ehem, actually ini entry semalam. Tapi semalam mood tak datang datang untuk taip entry. Penat dah aku tunggu untuk mood tu datang tapi mungkin mood tu merajuk, sebab tu dye tak muncul muncul. Okay, itu saya tipu. Maaf :) . Hehe, gambar dekat atas ni aku ada crop sikit bagi nak nampak same macam entry dekat bawah ni. Haa, posing kami ada sedikit persamaan tak ? Kahkah, okay tak lawak =.=" .


Gambar ni pon daripada album Aten ~_~"
Sorry aku masukkan gambar yang tak ada Aten. Sebab tu aku letak gambar Aten awal awal dekat atas ni. Hehe :D


Semalam sebenarnya ada jamuan kelas untuk 3 Ibnu Khaldun 2010 (Jjang!) . Sepatutnya dah lama buat dekat sekolah dah. Tapi masa tak mengizinkan kod. Mula mula plan dengan cikgu nak pergi celebrate dekat Pizza Hut Bahau aje. Tapi tibatiba tuka plan celebrate dekat KFC pulak. Sebab takut kalau buat dekat Bahau tu, ramai yang tak dapat pergi :) . Cikgu pulak semalam, tak dapat datang. Macam yang korang dah baca dekat blog aten, itulah yang sebenarnya berlaku. Woahh ayat skema giteww. Yepyep, tidak dinafikan lagi, cikgu bawak orang gaji dye pergi shopping. Percaya tak ? Baik sungguh cikgu kami kan kan kan ? Aku terpikir jugak, daripada bawak orang gaji dye, baik bawak kamikami nie shopping terus je. Tak giteww kan ? Hik hik tehik tehik, gedik nak mengekor samee :P


Buat pertama kali gambar daripada album sendiri. HAHA


Kalinie entry aku takmao lah panjang panjang sangat. Malas nak taip ni, tapi kena taip jugak sebab esok nak buat entry baru dah. Hehe ^O^ . Okay, gambar dekat atas ni agak sengal sebab Fikri buat muka yang macam first time jumpa camera dan itu telah mencacatkan gambar ini. Tapi masih ada perasaan excited di situu. Hehe, baiklah mari berterima kasih kepada Fikri sebab telah mendatangkan mood happy dalam gambar ni~ *clapclapclap* Tak perlu puji lebih sangat. Nanti dye explode, susah nanti :)


Hell yeah, gambar daripada album Aten lagi. Banyak betul credit untuk dye nih. Haha :P


Ohho~ Ini gambar yang last. Actually nak upload banyak lagi tapi malas meyh. Kalau korang rajin, korang carik lah sendiri dekat dalam album Facebook aku okay. Dah dah. Lima belas minit aje aku taip entry kali nie. Tak penah penah dibuat oleh aku betol. Sekejap aje. Haha okay memang tak lawak kan ? Fineeeeeeeeeeeee =.=" . Dududududududuuu~ ^O^

No comments: