Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Surat dari MARA .

Harini aku pergi sekolah macam biasa. Tapi sebenarnya, tak biasa sangat pon sebab dalam seminggu cuma datang dua hari jee. Haha kami memang pelajar yang rajin :D . And yeay ! Adli Teo cakap harini balik pukul duabelas. Heaven yeahh :D . Tapi kitorang keluar lambat sikit. Saje nak lepak lepak :) . Sampai rumah awal lah jugak dalam pukul satu suku giteww. Cadang nak balik nak terus membutaa jea. Tapi bila dah nampak laptop depan mata, terus segar bugar balik. Tak jadi tidur. Endingnya, aku stream PK jee satu episod. Laju woahh stream harini, hehe :D . Petang kang habis stream aku tengok lah kan ^^v .


Actually tu semua yang aku merepek dekat atas ni bukan topik utama. Maafkan saya kerana telah membuang masa anda semua. Ehh SEMUA ke ? Macam lah ramai jee yang bace blog aku ni. HAHA perahsan x) . Okay back to the main point, tadi ibu aku balik daripada sekolah dalam nak dekat pukul dua giteww. Ibu aku pelik sebab aku balik awal. Then ibu aku cakap ada surat daripada MARA untuk aku. Hohh, aku pelik =.=" . Takkan diterima masuk mrsm kod. Hesh hesh tak mungkinn. Rupanya aku salah anggap. HAHA, okay saya malu *sorok muke* :P . Mari lihat... Jjang~!




Ouhh, surat dari MARA untuk Ujian Kecenderungan tu rupanyaa. Hesh hesh lega kod. Tak payah lah aku susah susah lagi nak pergi check dekat web mrsm kan. Aku pikir nak kena check balik dekat web yang cikgu bagi tu ke hape. Rupanyaa dak pon :D . Tapi tapi, aku tak ready lagi laa nak buat ujian tuu. Formula math pon dah lupaa kod. Science apatah lagi. Terpaksa lah jugak study nanti. Huwuu ==" . Haa, saya punye dah confirm baybeyh. Korangkorang pulak macam mane ? :)