Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Award Pengiktirafan .



Ngee~ Aku curik award ni dekat blog akak Pipa. Erm, kalau nak link blog dye, ada dekat shoutbox aku yeh :) . Seperti title entry aku yang tidak tertera tu, title entry aku ni bertajuk "Award Pengiktirafan ". Kepada yang follow aku mesti boleh tengok sendiri dekat dashboard. Tapi kalau bagi yang anon or lebih panjang lagi Anonymous, diorang tak boleh tengok title entry ni. So, point aku terangkan lebih lebih ni sebab saja nak menggedik. Hehe :D

Bagi 4 list lagu yang paling korang suka :

1) 2PM - Even If You Leave Me

2) Super Junior M - Super Girl

3) Beast - I Like You The Best

4) Coed - Too Late

5) Infinite - Come Back Again



Actually banyak nak list tapi~~~ Dah dye mintak empat jee. So, aku bagi lima. Hehe deal jelahh, banyak songeh pulak kaw. Cepuk nak ? Huu~ Walaupun dah bagi lima, aku tetap takpuas hati sebab lagu lain tak boleh nak list *sodeh ni sodeh T^T"


Ngeee~ By the way, thanks for the award ^O^ . Kepada sesiapa yang perasan(macam aku) dye tu Kpopers, pepandai lah songlap award ni okay ? Hik hik tehik tehik tahik kaw xD


No comments: