Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Happy December ^^


Comel jeaa aku tengok Danbo pakai kasut bosaa godang tuhh. Bahaha x)


Yeahh, harini dah masuk December. Rasa macam baru aje semalam habis PMR. Cepat betul masa berlalu lahh kan. Haritu pulak kecoh jea kan aku risau pasal ujian MRSM tu. Tup tup, dah selesai pun ambik ujian petang semalam. Tak sangka aku sama team dengan Beda and Nina. Hehee, Beda sama makmal dengan aku tapi Nina makmal atas :) . Seriously aku cakap heh, math senang NAK MAMPOS. Haha, paham tak maksud aku ? Kalau paham, bagus. Tak paham, sila pahamkan. Hehe :) . Sains boleh tahan, and attitude pulak senang gilosss. Ahaha, yang attitude tu aku banyak menipu, maafkan sayeee ^^ Hehe, biasa lah kan. Aku tahu, ramai jugak yang menipu macam aku. Kuwangkuwangkuwang, teeettttttt~ -.-


Esok abang aku dah start kerja. Ahad haritu carik kerja, and dapat kerja jadi car seller. Walaweyhh, sehari aje carik kerja dah dapat dah ? Ohh patut lah cepat dapat, rupanyaa orang yang ambik abang aku kerja tu kenal rapat dengan abang aku. Jengjengjeng~ Good luck brother~ Buat kerja betulbetul~ Dah dapat gaji nanti jangan lupa adik tersayang kamu ni. Belanja tengok Narnia ehh ? Hik hik tehik tehik *keningkening* ^O^ . Petang semalam abang dah bagi tips macam mane nak jawab ujian MRSM tu kan, yakni bantai sahajaa kalau tak dapat jawab -.- Terima kasih banyakbanyak atas tips berguna tu~ Alhamdulillah dapat lah jugak jawab SEMUA soalan semalam kan. HAHA~ Jiyeaahhhh~ Thats all for now. Gtg, byeeee~


Im more in Tumblr-ing now. Find me there ^^



Pee Ass : Abang aku dah kerja, so sekarang.... SAPE PULAK LAHH NAK TEMAN AKU TENGOK HARRY POTTER DAH SEKARANG NIY ??! HUWAAAAA~!


T_______________________________________________________________________________________________T"


2 comments:

twinkle twinkle said...

ahha thn lps punye exm mrsm pon mtah susa :)

Dora Kimmy said...

rasenye semua tahun pon soklan math ttp susahhh. hukhukkk T_T"