Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


HOTTEST, don't bash please :(


Huhu, sedih bila dapat tawu pasal benda ni :( . Sejak akhir akhir ni Woonie macam err tak tawu nak cakap macam mana. Even masa dye nyanyi dekat konsert Beast Airline pon dye nangis, tak giteww kan ? Maybe dye nangis tu pasal benda lain :( . And ni pulak satu lagi hal. Apekah ? =.=" Aku terkesima kowd baca bendalah ni. Mesti Woonie sangat sangat down bila benda ni jadik. Is it really true ? Macam tak percaya. Why ? Is HOTTEST is really that cruel to bash artist ? Erkk, IDEK T_T" . Aku mengaku yang aku sendiri HOTTEST, tapi tak sanggup aku nak bash Woonie aku sendiri T^T" . Hope HOTTEST and B2UTY jangan bergaduh sebab benda ni. Errr, parah nanti woihhh -___________-"


Nak emo kejap boleh tak ? Guguguguguguuuu~ TT^TT"


No comments: