Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Kontest Blog Terkemas

Hye semua. Sekarang aku dekat rumah Seremban and tak dinafikan, aku bosan sebab tak ada Astro. Cerita Marry Me Mary sedang berlangsung sekarang ni dekat KBSW. Thank god aku dah tengok online and dah sampai episod 8 dah pon. HEHE ♥ Haritu dapat tag daripada Kak Syera pasal satu kontest ni and asyik bertangguh sampai sekarang. Now tempat kontest tinggal 20 aje. Limited betul. So better aku buat kontest ni secepat mungkin -.-"




Syarat-syarat wajib :

1) Follow blog Hana and Fyza . Tak follow pon takpe but make sure korang selalu update dengan blog kitorang ok :D

2) Make sure korang ada blog tau ! No blog. No contest, no present ! Haha.

3) Buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . Amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni.

4) Bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok. Submit link entry dekat blog hana je tau. senang sikit. Kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang. Haha.

5) Kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

6) Tag 3 orang blogger ok :)

7) 3 orang pemenang je akan dipilih. Kalau nak tambah nanti kitorang gitau. Haha.

8) Update : Sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja. Kalau nak tambah hana bagitau :)


Saye tag : Fatin Farhana , Althahira Izzati , Atifa Nabila


PeeAss : Orang yang aku tag nie, kalau korang lambat buat, melepas lah ehh ? Huhu =.="


No comments: