Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Kitew adew BFF baruw. Auw BFF giteww *PANGGGG

Salam semua. Nie entry yang kedua for malam niy :) . Petang tadi actually ade keluar lepak dengan kengkawan sekelas dekat KFC, tapi malas nak cerita. Kalau cerita, mesti panjang. Haha tak lawak. Kihkih stopit -,,-"



Ngehngeh, inie gambaow cumil mumil untuk permulaan karangan seperti biase xP . Teringat pulak dekat Fiqah bile nampak Domo niy XD



Yes macam yang aku taip as title atas tuw. Aku memang dah dapat kawan baruww. Bestfriend you know. BFF (Be Forever Friends) lagy tao XD *aku renovate sikit BFF tuw xP . Ngee~ silaa jangan salah paham. Yelah mane tawu maybe korang pikir cemni, eleh--mementang--nak--tukar--sekolah--dah--sombong--dapat--kawan--baru--dah--takmao--kawan--dengan--kitew--HMPH *PANGGGGGGGGGGGGGGGG kaw dapat satu. HAHA.

-
-
-
-
-
--
--
---
---
---
----
----
-----
------
-------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
-
-
-


Actually aku dapat hadiah meyh. From my brothaa and from Kak Ila. Hehe~ Sukewww I, youuuu XD . Dapat bear bosauwwwww godanggg haaa hamek kaww tido nanti terus berkeruh tak pike hantu kiri kanan dahh. HAHAH, tak lawak sila jangan gelak. Senyowm pon dilarang sama sekali T________T"




Yang jam belah kiri tu Kak Ila kasi aku. Dye kate tu hasil buatan tangan dye sendiri. WOW, terpaku I tengoknyew youuuuu~ =O



Hasil aku zoom in and flash. Sangad lah tantek auww *godik . Thank you kpd incik Zoom In dan incik Flash XP




Bear iniy, sangatlah bosauww godangg. Kepalew nyew mengalahkan buntot sayew youuuuu. Trust me or you'll die. Hahah TERsengaja mahu blackmail pulowk. Hikhiks :D Sememangnyew bear bosauww godangg ini bakal ku bawa ke asrama nanti bagi pengganti family ku dan bakal menemaniku tidur nanti. Hehe sangatlah shewdap memeluknyew youuuu XD And and, aku bakal letak rantai nama aku supaye takde orang curik dekat asrama nanti. Hahah I sangat melebih terlebih dah niy youuuuu. Help me youuuuu. Taleh berhenti niy youuuuu~ *PANGGGGGGGGGGGGG* okay I dah boleh senyap =,="


Name baru bear ku iniy sudah kurasmikan dengan namenye, POPO~ Auwww sangatlah comel youuuuuuuu XD POPO bhase lain dalam korea means KISS. Actually eja nyew macam "BOBO" tapi aku tukaw "POPO" kasik cowmeyl lagik. Heehuuuu~ I sukaaaaa youuuuuu. I sukaaaaa dapat pelempang lagi dari youuuuuuuuu auww. Okay stopitt ! -__________________-"


Hah, this week sangat busy membeli belah barang keperluan asrama. So susah sikit nak online selalu *konon* But, I will usahakan. Hahah :D


* OMGODik gilooooo entry aku kalinie. Harap maaf -,,-"




BYE ! :D

Last day in TMS :)

Salam Ahad, salam malam, salam hari hujan, salam 1 Malaysia dan salam semua :) . Maap, harinie takdew gambouw cumel mumel memulakan karangan. Males sebenonyew. Hehe. Entry kalinie post malas nak taip pepanjang. Just nak share gambaow jew :)

Nie semua gambaow last day aku and kengkawan yang bakal SBPian plus MRSMian dekat TMS. Wuuu =')


Aaaaaa bakal merindui padang bosaa godang iniy~ Tempat selalunyer perhimpunan diadakan sampai nak kena berdiri sejam dua sebab cegu2 berucap tak hengat dunia. Hamboihhh melebih lah kan =,=" HAHA.


First time aku tuka kelas masuk 4 Ibnu Sina (4A) . Dudok depan sekaly giteww. Cegu beceramah kat depan pon nak kena mendongak you. Patah tengkuk I. Boo godik~! XD Huu dok dalam kelas ni pon tahan sebulan jew sebab nak kena pindah sekolah lain dah :)


Snap snap. Kami kawan sejak sekolah rendah lagi. Susah nak pisah lah niy. Hemm =/



Yeahh, nie geng lepak selalu aku. Haha, will gonna miss you all. InsyAllah lah XD



Ngeng, ini budak aku bakal rindu giloo giloo lah kan. Rakan mengumpat aku, rakan kasik nickname baru, rakan se-Kpop aku, sumo ehh lahhh. HAHA, jgn lupo den bhai kalo dah dpt kawan Kpop yg minat Heechul den tuu. Memang bocimek lah den amo dio kan. Hishh =/ HAHAHA XD


Dan yang ini, takmao cakap banyak lah kan. Dah slalu snap gambaow amo dio. Dah busan den. LOL XD Haha lek, rumah dokek yoo. Kok free naty datang lah rumahh yeww XD


Awhhh teha~ Jangan sesedih lagi yew bile kitorang takde naty. Jangan nangis yew. Hehe, ramai lagi kat TMS tuu. Jangan sedeh lagyy~ Bubyeee~ =')


Haaaaa, malas taip lagy yeh. Will gonna miss you all. Loads of hates, bye~! :-*

Entry hari rabu yang InsyAllah mulia lah kowd heh


Haruslah ade gambaww yang comeycomey dulu sebelum memulakan karangan. Danbo tengah rest. Mase untuk Domo pulak beraksi. Tenenggg~! :DD


Salam senja semua :D . Lame gileee dowh rasenye tak post entry =,=" Dalam hati sebenanye memang nak aje post entry tiap tiap hari tapi takdok maso dowh. Baru start sekolah, homwek dah berkilo. Nak kate ber-tan ponn boleehhhh T_T" Tambah lagi dengan banyak subjek baru yang kitorang tak pernah belajar. Memang agak susah nak catch up. Especially subjek Addmath. Wuuuu, nak nangih membuek ehh. Tu baru chapter 1. Belom masok yang laen lagi tuuuuwww T..T"


Okay tuka topik. Bosan doe cakap pasal sekolah niy =,=" Harinie rabu, bebudak bakal SBPian and MRSMian (WOWW name ! HAHA~) dah pulangkan buku teks memaseng. Baguih bonaa lah tu, khamis dengan jumaat takdelah nak kena belajar beriye-iye. Takdolah lagi homwek dari cekgu. Yeahhhh SYURGA~! hahah -..-" Tapi yang tak best, tinggal due hari je lagi dekat TMSian tuu dengan kengkawan. Aisehhh T_T" Tapi takpe kowd, Chinese New Year niy kite lepak la KFC ke kan maen snap snap gambaww takde keje. Huehuehue :D


Em lagi, sabtu niy ibu cakap InsyAllah keluar pergi beli barang for me and my brother. Abang aku dah tak kerja lagidah kat Pizza Hut tuh memandangkan gaji pon dah masyukkkkk~ HAHA :D . For me, nak kena beli barang keperluan untuk masuk asrama nanti. Huhu first time bebeh. Selame niy bekepit bawah ketiak ibu jew. HAHA, halamak kantoi nokkk XD . And for my brother, 10/2 niy dye akan fly ke New Zealand untuk sambung study TESL dye ='(


Sad tak sad, i knoe my mom is sad. Wuuu. Bayangkan dalam seminggu tu anak dye due due takde. Bukan maksud aku takde yang tu. Takpaham ? Alaa yang tu laaa. Yang tuuuu~ *kokdekau lah, HAHA* Hemm, memaseng dah ikod hala tuju memaseng. Aku dekat Muar, abang pulak dekat New Zealand. For ayah, maybe dye takesa sebab dye selalu busy dengan kerja sampai selalu balik rumah tengah malam. Ibu pulak, cume cikgu sekolah rendah dan comey yang balik tetiap hari pukol 1 ptg sahaje. Terpakse lah ibu keseorangan sepanjang hari dengan bertemankan cahaya matahari dan cahaya lampu serta rumah yang sunyi tanpe bunyik kelentung kelentang dari kami. SOBS T..T"


Aaaa see ! Aku dah emo balek. Takmao pindah ah cemni ! *gedik* Tak, tak.. Aku pindah meyh. Hehe :] . Erm, nak cite ape lagi eh ? Takde pape lagi lah kowd stakat niy. InsyAllah naty aku post pasal hari last aku dekat sekolah dengan kengkawan keyh ! Just wait and see~! *ayat cliche* BYE ! ^..^V



Haruslah karangan diakhiri dengan gambaww yang comeycomey jugak. Hihih (◕‿◕)


P / S : Entry aku kalinie awat boring semacam ja ? *frust sambil tonggekkan buntot panggung punggung -..-"

Dah dapat tawaran SBP :)


Im happy but not too happy =/


Salam hari Isnin, salam petang, salam sejahtera, salam sehad sentiase, dan salam satu Malaysia :) . Harini, nak cerita pasal harini. Okay ayat apejetah yang aku gune niy =,=" Takpeh, mari sambung cerita :)

Balik sekolah, sampai rumah dalam pukul 3. Check phone, dapat message daripade Mimi. Dye tanye aku dapat tak tawaran SBP. Aku mule laa excited nak bukak lappy nak check kat website KPM. Tetibe dapat message lagy, Mimi kate dye dapat surat je. Aku pon tanye ibu, ade surat untuk aku tak. Ibu cakap takde :(

Takpe, berusaha gak carik. Teeeeetibe~~(bunyik saspen) Nampak satu sampul besaaaa godangg punyee lah kan ade tulis name aku. Aku jerit, ibu terkejut terus dye datang kat aku. Ibu cakap,

" dapat tawaran SBP ke ? "

then ibu cakap lagi...

" kalau tak dapat tawaran, dye takkan post sampul tebal macam ni "

Aku takut nak bukak, takut kalau dapat sekolah yang aku taknak :( . Lastlast ibu tolong bukak kan :) . Ibu cakap aku dapat SM Sains Muar, Johor. Aku macam tak percaye sebab boleh dapat sekolah yang aku mohon haritu. Aku ambik surat tu then bace betol betol. And kalinie, sah lagi sahih memang betol aku dapat SM Sains Muar. Terus aku nangis bebeh. Haha aku memang budak cepat cengeng :P

Jeng jeng jeng~~~~





As yang aku dah cakap kat atas, aku dapat SM Sains Muar and dapat aliran sains tulen :) . Actually secara kebetulan dulu mintak Sains Muar ni same dengan Diyana. Tapi dye tak dapat :( . Dye dapat sekolah sains jugak dekat SM Sains Sultan Iskandar, Mersing. Huuu, sedihnyeee tak dapat same dengan Diyana :( . Kalau same, takde lah aku takut nak masuk asrama nanti. Heheh :P . Haiseh, nak buat camne. Da takdir menentukan kitorang lain lain sekolah. Bersyukur jelah kann :)

Alhamdulillah, aku happy dapat tawaran ni :') . Tapi, tibe tibe aku rase sedih jugak. Sebab, tadi ibu cakap cemni kat aku.....

Ibu : Alhamdulillah, dapat Sains Muar. Dora nak pegy ke ?

Aku : Nak ! Nak ! Nak ! =D

Ibu : Hepy nyee dye. Taksaba nak tinggalkan ibu dah ke ?

Aku : T___________________T"



See~! Sian ibu nanti tinggal sensorang kat umah kalau ayah takde umah nanti. Wuwuwu :'(



So, macam mane ? Nak pergi ke tak ? Kalau aku reject tawaran niy, takut tak dapat MRSM pulak nanti. Hemm, dora~ Ni satu satu nyee peluang kaw masuk asrama ! So, hem insyAllah aku pergi :) . Doakan aku keyh korang. First time niy nak masuk asrama ! HAHA. Emm, aku daftar 7/2/11 nanti :) . InsyAllah, ni bukan last entry from me. And jangan anggap entry ni satu surat wasiat pulak. Kaw nak kono ? Nak kono maki ngan den ? HAHAHAH~

Ngee~ So, sekarang takde ape nak kasitau dah. Wish best of luck for me. Byee :)

Takde title tapi gedik nak tulis jugak OMG

Salam dan salam sejahtera dan salam cuti Jumaat dan salam satu Malaysia dan salam semuanyaa :) . Entry kalinie takde motif sebenanye nak cerita pasal ape tapi tetibe rase gedik nak taip entry even banyak lagi homwek tak siap OMGediknyeee sila lempang saye =,="


Okay nak jeles dengan Danbo sebab handphone dye lagi mahal dari aku punyaa. Kayes sungguh. Watdefish -..-


Cakap pasal handphone, dalam seminggu niy handphone aku merajok dengan aku. Taknak becakap langsung dengan aku. Pandang pon tak. Hmph fineeee. Lame jugak nak menunggu handphone niy berbunyi and vibrate ala ala menari dangdut giteww. Tak ade yang nak message. Memang membosankan bile homwek dah siap takde nak buat ape then termenung macam orang menunggu miracle berlaku =,=" . Okay jom tuka topik sebab borak pasal phone ni macam boring. Err takde MACAM, dah MEMANG boring pon T_T

Hari Selasa, hari last aku jumpe Fikhri. Kalau nak cerita, memang menyayat hati lah. Bagi aku jelah, kaw nak nyebok sedih jugak wekpo =.=" . Yes, Fikhri dah tukar sekolah Teknik. Alaa kaw ni Dora, teknik kat Seremban je pon. Chill bebeh bukan dekat Australia pongg. Takboleh takbolehhhhh ! Dekat Seremban ke Australia ke Paris ke, nak emo jugak. Amboi nak yang glamor aje. Okay sedih balik, WUWU T^T" . Aku malas nak cerita panjang lagi, kang emo balik paghahhh bak kate oghang nogoghi. Tapi tapi, petang semalam dye dah balik Pilah balik. Budak asrama memang balik semalam sebab ade cuti Jumaat coz of befday Duli Yang Maha Mulia Tuanku Muhriz ibni Almarhum Tuanku Munawir. Amboiii panjang gilo namo. Weetss ni pon copy dari wall Najib. Bukan Najib PM tu yeh, Najib classmate aku jeh harap maklum.


Danbo pon ade camera sendiri eh. Giloo den jeloss -_________-"


Panjang dah aku cerabih atas neh tah korang paham ke tak aku cito ney -,- Takpaham takpolah asal korang ade feeeeeeeeeel bace cerabih den ni giteww. Takde feel ? Okay takpe, ni yang nak down niy. Hmph~! Hah sekarang aku terdiam taktau nak cito apodah. Homwek pon tak start buat lagi, novel Papa pon belom khatam. Elok lah tu kengkawan dah khatam lime enam kali engkau belom habis bab 4 pon lagi. Amboiii melebih lah khatam lime enam kali tuh kan =,=

Esok sabtu. Ade ape dengan sabtu ? Mimi cakap ade kenduri rumah dye. Hoi hoi korang, korang dijemput tak ? HAHA, silelah salahkan Mimi sebab tak jemput korang. Mimi ajak aku sorang je. Kuikuikui~ Okay sorry Mie. Kang tak pepasal kaw kene boikot plak kang. HAHA tak lawak -..- Sabtu, actually result SBP keluar. Tak tak, aku tak nervous. Tak langsung. Tengah chill je ni *sambil senyum nampak gusi* T_T

Hem, redha jelah. Kalau aku tak dapat tawaran SBP pon tak ape. Aku akan tunggu MRSM. Kalau dapat MRSM Alor Gajah macam yang aku mintak, and Fikhri pon dapat MRSM yang same, dapat laa same skola dgn dye. Yeyeh ! Haha, banyak bermimpi di siang hari tak baek yeh adek adek. Jangan ikut contoh akk yang sorng niy @,,@ Emm camane ek ? Aku konpius niy. Wayar wayar otak pon dah banyak yang tercabut bak kate Biha T_T Kite just wait and see jelah. Fuhh speaking giteww. Ptuihh~




Byebye Fikhri, will gonna miss you bebeh. Nanti lepak KFC tao tao ! Makan ayam goreng feveret kaw~ Dah janji kan ?! Ngehngeh =D Kalau aku pindah nanti aku text kaw keyh. Okay emo balik, hemm -______________-


Dan sila berhenti cakap dekat aku macam ni,

" Kaw ni tak habis habis dengan Fikhri. Rilek jelah, bukan pakwe kaw pon "

Okay setakat ni maseh belom ade yang cakap macam tu dengan aku. Tapi mane tawu, on the way ade orang yang bakal cakap macam tu. Memang aku kasi hadiah dekat dye nanti. Tunggu sajelah :]


Kan aku dah cakap, Danbo memang kayo ! Jelos lahhh, boncimek den -..-


Okay dah, BYE................................................(noktah panjang yang melambangkan kekonpiusan diri)

Old school, new me.



Comel jea Danbo atas ni kan ? Hee, sesuwai bebeno lah dengan tajuk entry :D


Hello and assalamualaikum visitors :) . Tajuk atas niy saje tulis nak kasi gempak sikit. Hohoh. Tapi betul jugak, sekolah lame but aku yang baru. Takde lah baru sangat. Just ade bezanye aku tahun ni dengan tahun lepas. Tahun lepas aku pengawas, tapi tahun niy jadik budak biase. Ngehngeh :D

Lame jugak aku tak on pakai lappy niy. Asyik asyik on pakai handphone. Siyes tak masyukk on pakai bendalah tu =.=" . Hari khamis haritu baru bukak balik lappy. Tu pon tak on lame sangat :P . Aku ade jugak ber-blog walking and kebanyakan nye banyak cerite pasal first day sekolah. Akuuuuuu pon nak cerita jugak even takde ape yang best pon first day tu =.=" . Okay jum bace, taknak bace boleh shut down your lappy :)

Okay first day sekolah, tak best langsung. Pagi pagi lagi dah sakit perut. Actually sakit perut tu sejak hari sabtu tapi berlanjutan sampai isnin, selasa, rabu. Hari Ahad tu dah pergi klinik and dapat ubat tapi still tak berkesan. Tapi hari rabu tu dah okay sikit alhamdulillah :) . Tu pon sebab makan ubat gastrik ayah aku mase beli dekat KPJ tahun lepas. Huuuu~

Blablabla sampai khamis ade orientasi untuk Form4. Siyes bosan nak matiy =.=" . Khamis lepas rehat tu barulaa Form4 dapat kelas masing masing. Jauhhhh giloooo lah kelasnyee T..T" . Toilet jaoh, padang sekolah jaoh, pagar sekolah jaoh, semuaa jaoh laa. Lagi jaoh dari masa Form1 dulu. Dahla tingkat atas sekali. Macam apeje T___T" . Maybe cikgu memang saje nak aku exercise kowd tahun ni. Papepon thank you so much yer cikgu =.=" HAHA.

Oh yea, tahun nie aku masuk 4 Ibnu Sina which means im in 4A this year. Muahohohhh~ Selama 3 tahun sejak Form1 aku kelas B, tahun ni first time naik kelas masuk 4A. And and, aku ambik kelas sains. Hari Jumaat, dapat buku teks yang berkilo tu and cikgu Biology aku pon dah kasi homework bebeh. Nasib baik sikit, just buat nota je :) . Cikgu ade gak terangkan pasal Biology ni. Yang aku ingat satu ni,

Biology comes from word "bios" which means "life" and "logos" which means "study" . So, Biology teach us about the study of life.

Erkk, betol ke eh ? Aku main taip je tu, tulis ape yang aku ingat je. Malas nak ambik buku teks dalam bilik. Ngehh, maap kalau salah yer. Saye tak bersalahhh xP . Haa satu lagi, keputusan kemasukan Form4 2011 ke SBP bakal keluar 15/01/11 ni yakni hari sabtu kayh. Doakan aku dapat meyh. Hope dapat sekolah yang jaoh jaoh and yang bagos bagos *konon berani*


Lupa lagi ! Followers aku dah tepat 200 orang. Haahaa, congrats dekat orang yang ke-200 tu yeh ! Maaf takde award sebab tak ade mase nak buat LOL. Btw, congrats to you once again and thanks for visiting ! Heehee~ ^O^v


Okay dah. Takde ape nak cerita lagi. Maybe this week dah start belajar, and aku mesti busy takde masa nak online nanti. Tapi, aku still akan tweet di Twitter guna phone. Nantikan kemunculan saye~~~ HUAHUAHUA -..-"



And nie kengkawan Danbo, ahaha comel comel ! XD


Okay, BYE ! :D


The last memory of us in 2010 :)

Entry dimulakan dengan gambar kami ^^


Salam semua :) . Harini dah 1/1/11 tau. Best jee nombor tu ^^ . So, nak cakap HAPPY NEW YEAR to all of us =D . Okay takmao panjang panjang, nak cerita pasal semalam. Dengan bertarikh 31/12/10 , yakni hari terakhir dalam tahun 2010, aku dengan kengkawan keluar hang out dekat Jusco Seremban 2 ^^ . Khamis tu aku baru balik dari Mid, tapi esok tu je dah nak kena keluar lagi. Tapi tak ape, aku suka tauu bab keluar jenjalan ni. Hehee Okay jum bace :P

Aku bangun awal dalam 6.30 pagi sebab nak solat subuh. Tak terus tidur balik sebab takut nanti aku susah nak bangun balik =.=" . So online lah kerja aku ape lagi, heheh. Online pon sebab nak transfer itu transfer ini dari lappy ke Mr.Lime aku ni. Tak tau Mr.Lime ? Heh, handphone aku laa -__-" HOHO~ Kengkawan aku cakap nak sampai sane around 10 or 10.30 am. Diorang datang Jusco dari Pilah, tapi aku dari Seremban je memandangkan aku tengah ada dekat rumah Seremban ni :) . So nak dekat pukul 10 pagi tu baru laa aku mandi. Sebelum mandi tu pon Mimi text kata diorang kat Pilah lagi. Diorang lambat sebab apetah aku malas nak ambik tawu nanti buat sakit hati je ingat. HAHA~ Kite klimaxkan cerita, pukul 11 macam tu aku terus ke Jusco. Dalam 11.30 sampai laa :)


Da sampai Jusco aku terus pergi cinema jumpe diorang. Diorang cakap tiket dah beli. Wayang start 3.40pm. So kitorang ada banyak lagi masa tuu. Terus turun tingkat bawah sekali, aku nak beli sandal. Kebetulan Tyra pon nak beli. Satu, satu kedai kasut kitorang usha. Banyak yang mahal je =.=" Last last tak jumpe pon yang cantik. Tyra pulak selalu adee je masalah dengan saiz kasut dye. Huu, aku dah fedup carik kat kedai, terus usha dekat kedai kecik kecik yang jual selipar murah murah. Ngehh, jumpe laa satu selipar ni. Comel pon yea jugak, and sedondon dengan colour baju aku. Hee~

JJang ! Selipar pink polka dot saje. Ngehngeh =D . Aten cakap tali hitam selipar tu nampak mcm tali b**. Watde ? o.O HAHA~


Then kitorang nak gi makan pulak. Lapo beb. Mimi dengan Tyra beli makanan dekat foodcourt tapi aku, Aten, Laila terus pergi McD beli ape yang kitorang mawu. Lepas dah makan, kitorang jenjalan dekat tingkat dua. After that aku ajak Aten nak usha selendang yang jenis batu batu tu dekat satu kedai kecik ni. Time tengah tengok tengok tu, akak yang kerja dekat sebelah kedai selendang tu tetibe tanye..


Akak free hair : Adek, adek.. Nak beli selendang ke ?

Aku : Taklah, nak tengok jee *senyum

Akak free hair : Nak tengok boleh, usik jangan.


Aku macam, WATDEFISH KAU CAKAP DEKAT CUSTOMER MACAM TU. Mencarut-carut aku ehh dekat akak tu dalam hati. Memang dye mintak jeling ehh daripada kitorang ? Boleh je, Aten pakar hal macam tu. HAHA


Aku : Okay. Fineeeeee~ Jum blah. *blah sambil mencebik



Ahhhhhh~ Sakit hati kitorang wey. Perghh, taknak dah aku pergi kedai tu lagi beli selendang. Pi mampos kaw lah ehh tak laku pon selendang kaw. Aku doakan ni tau, aminnn. Yes aku memang kejam. Haha macam ade yang kesah. Ngee~ :D . Yeah lupekan pasal akak yang tak penting yang free hair tu.

Lepastuuuuuu, kitorang terus pergi kedai depan tu. Cadang nak beli headphone, tapi rase macam aaaaa tajadik laa. Haha, last last Aten ajak beli earphone yang same macam dye punya tapi colour lain. Kire sedondon giteww. Auww HAHA~ Murah jugak laa earphone tu. Beli dua dapat RM20. So kami beli sorang satu. Comel je heh ^^ . Tahu tak yang aku dan Aten dok mengutuk akak free hair tu depan akak yang jual earphone tu ? HAHA, akak tu senyum je tengok kitorang. Takpeh, macam la akak tu nak ngadu. Akak baik kan ? Akak ni tak macam akak yang free hair tu kan ? BAHAHA~

Aten beli colour pink, aku beli colour lime. Baru cocok dengan handphone giteww ^O^


After that kitorang singgah Popular, nak beli barang sekolah sikit :) . And tengok laa ape yang aku jumpaa~~~
-
-
-
-
-
--
--
--
---
----
-----
------
-------
--------
---------
----------
-----------
------------
-------------
--------------
---------------
----------------
-----------------
------------------


Tenengteneng~ Pencil case bentuk Darlie. Ade muka Obama tau dekat situ dengan trend terkini iaitu, "CHANGE" . LOL. Maybe name Change tu sebab Obama dah ambik tempat Bush kan, tu yg berubah tuu. HAHA xP Hmm, tak lawak kod -.-



Then kitorang terus pergi main bowling. Blablabla~ Mood aku nak cerita pon dah hilang sebab akak free hair tu dah spoiled kan mood aku. Perghhhh -________-" Tengok gambar jelahh. Banyak jugak aku upload nie :)

Saye dan Aten Ngehhhh~




Saye dan Laila meyh :D


Tudea muka kitorang semua. Abaikan muka aku yang tersepit tepi tu. Dah macam bola dah aku tengok. POHOHO~


Saye dengan Mimi pulokkk ^^


Hah, gambar diorang. Aku jadi photographer, so gambar aku takdak. Hmmmppphhhhh ! *mrajok* XD


Kalinie dengan Tyra and Laila pulak :) . Sila zoom tembikai pink yang saye pegang tu~ 14kg(kg eh?) tuh ! Time tu ceq dah ketaq lutot pegang tembikai tu dah tao dak ! XD


Aaaaa ni time aku bergerak kowd sebab tembikai tu berat sangat. Nak marah photographer laa sebab snap lambat ! Haha :P



After dah puas main bowling, kitorang solat then tengok wayang. Tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah. Aku memang dah lame mengidam nak tengok cerita niy tapi tak berkesempatan =/ . Skang baru dapat tengok. Ngehehe~ Cerita dye lawak gilomekkkk ehh tapi merepek ! =.=" Cerita dye tak sambung langsung and banyak part laguuu semata mata nak habiskan masa wayang 2 jam tuu. Haha SABO JELAHHHH~ XDDD

Lepastu blablabla~ Malas nak cerita :) . Pukul 6.30pm ibu aku jemput balik, Laila dah balik awal. Aten and Tyra pulak tumpang Mimi balik Pilah :) . The End~ HAHA~~ T_T"

See ! See ! Kitorang beli buku yang sama tao. Earphone sama, buku untuk tahun depan pon same. Hehe sukeeeeeeeee ^^v



Okay, gambar bawah ni di zoom in untuk tatapan anda sahaja. Ngehh~





Kesian Teha tak dapat join =( . Huhuhu~ Papepon, jumpe korang dekat sekolah isnin ni okay ? Byeeeeeeeeee ! Ngee~ =D