Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Entry hari rabu yang InsyAllah mulia lah kowd heh


Haruslah ade gambaww yang comeycomey dulu sebelum memulakan karangan. Danbo tengah rest. Mase untuk Domo pulak beraksi. Tenenggg~! :DD


Salam senja semua :D . Lame gileee dowh rasenye tak post entry =,=" Dalam hati sebenanye memang nak aje post entry tiap tiap hari tapi takdok maso dowh. Baru start sekolah, homwek dah berkilo. Nak kate ber-tan ponn boleehhhh T_T" Tambah lagi dengan banyak subjek baru yang kitorang tak pernah belajar. Memang agak susah nak catch up. Especially subjek Addmath. Wuuuu, nak nangih membuek ehh. Tu baru chapter 1. Belom masok yang laen lagi tuuuuwww T..T"


Okay tuka topik. Bosan doe cakap pasal sekolah niy =,=" Harinie rabu, bebudak bakal SBPian and MRSMian (WOWW name ! HAHA~) dah pulangkan buku teks memaseng. Baguih bonaa lah tu, khamis dengan jumaat takdelah nak kena belajar beriye-iye. Takdolah lagi homwek dari cekgu. Yeahhhh SYURGA~! hahah -..-" Tapi yang tak best, tinggal due hari je lagi dekat TMSian tuu dengan kengkawan. Aisehhh T_T" Tapi takpe kowd, Chinese New Year niy kite lepak la KFC ke kan maen snap snap gambaww takde keje. Huehuehue :D


Em lagi, sabtu niy ibu cakap InsyAllah keluar pergi beli barang for me and my brother. Abang aku dah tak kerja lagidah kat Pizza Hut tuh memandangkan gaji pon dah masyukkkkk~ HAHA :D . For me, nak kena beli barang keperluan untuk masuk asrama nanti. Huhu first time bebeh. Selame niy bekepit bawah ketiak ibu jew. HAHA, halamak kantoi nokkk XD . And for my brother, 10/2 niy dye akan fly ke New Zealand untuk sambung study TESL dye ='(


Sad tak sad, i knoe my mom is sad. Wuuu. Bayangkan dalam seminggu tu anak dye due due takde. Bukan maksud aku takde yang tu. Takpaham ? Alaa yang tu laaa. Yang tuuuu~ *kokdekau lah, HAHA* Hemm, memaseng dah ikod hala tuju memaseng. Aku dekat Muar, abang pulak dekat New Zealand. For ayah, maybe dye takesa sebab dye selalu busy dengan kerja sampai selalu balik rumah tengah malam. Ibu pulak, cume cikgu sekolah rendah dan comey yang balik tetiap hari pukol 1 ptg sahaje. Terpakse lah ibu keseorangan sepanjang hari dengan bertemankan cahaya matahari dan cahaya lampu serta rumah yang sunyi tanpe bunyik kelentung kelentang dari kami. SOBS T..T"


Aaaa see ! Aku dah emo balek. Takmao pindah ah cemni ! *gedik* Tak, tak.. Aku pindah meyh. Hehe :] . Erm, nak cite ape lagi eh ? Takde pape lagi lah kowd stakat niy. InsyAllah naty aku post pasal hari last aku dekat sekolah dengan kengkawan keyh ! Just wait and see~! *ayat cliche* BYE ! ^..^V



Haruslah karangan diakhiri dengan gambaww yang comeycomey jugak. Hihih (◕‿◕)


P / S : Entry aku kalinie awat boring semacam ja ? *frust sambil tonggekkan buntot panggung punggung -..-"

2 comments:

Nur Syu'aidah said...

ahhhh dora abg dora blaja TESL??? wow nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hahaha

Dora Kimmy said...

gahahah yes he is :D
kak aida nak? amek yelahhh, tade sape laranggg xP