Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Kitew adew BFF baruw. Auw BFF giteww *PANGGGG

Salam semua. Nie entry yang kedua for malam niy :) . Petang tadi actually ade keluar lepak dengan kengkawan sekelas dekat KFC, tapi malas nak cerita. Kalau cerita, mesti panjang. Haha tak lawak. Kihkih stopit -,,-"



Ngehngeh, inie gambaow cumil mumil untuk permulaan karangan seperti biase xP . Teringat pulak dekat Fiqah bile nampak Domo niy XD



Yes macam yang aku taip as title atas tuw. Aku memang dah dapat kawan baruww. Bestfriend you know. BFF (Be Forever Friends) lagy tao XD *aku renovate sikit BFF tuw xP . Ngee~ silaa jangan salah paham. Yelah mane tawu maybe korang pikir cemni, eleh--mementang--nak--tukar--sekolah--dah--sombong--dapat--kawan--baru--dah--takmao--kawan--dengan--kitew--HMPH *PANGGGGGGGGGGGGGGGG kaw dapat satu. HAHA.

-
-
-
-
-
--
--
---
---
---
----
----
-----
------
-------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
-
-
-


Actually aku dapat hadiah meyh. From my brothaa and from Kak Ila. Hehe~ Sukewww I, youuuu XD . Dapat bear bosauwwwww godanggg haaa hamek kaww tido nanti terus berkeruh tak pike hantu kiri kanan dahh. HAHAH, tak lawak sila jangan gelak. Senyowm pon dilarang sama sekali T________T"




Yang jam belah kiri tu Kak Ila kasi aku. Dye kate tu hasil buatan tangan dye sendiri. WOW, terpaku I tengoknyew youuuuu~ =O



Hasil aku zoom in and flash. Sangad lah tantek auww *godik . Thank you kpd incik Zoom In dan incik Flash XP




Bear iniy, sangatlah bosauww godangg. Kepalew nyew mengalahkan buntot sayew youuuuu. Trust me or you'll die. Hahah TERsengaja mahu blackmail pulowk. Hikhiks :D Sememangnyew bear bosauww godangg ini bakal ku bawa ke asrama nanti bagi pengganti family ku dan bakal menemaniku tidur nanti. Hehe sangatlah shewdap memeluknyew youuuu XD And and, aku bakal letak rantai nama aku supaye takde orang curik dekat asrama nanti. Hahah I sangat melebih terlebih dah niy youuuuu. Help me youuuuu. Taleh berhenti niy youuuuu~ *PANGGGGGGGGGGGGG* okay I dah boleh senyap =,="


Name baru bear ku iniy sudah kurasmikan dengan namenye, POPO~ Auwww sangatlah comel youuuuuuuu XD POPO bhase lain dalam korea means KISS. Actually eja nyew macam "BOBO" tapi aku tukaw "POPO" kasik cowmeyl lagik. Heehuuuu~ I sukaaaaa youuuuuu. I sukaaaaa dapat pelempang lagi dari youuuuuuuuu auww. Okay stopitt ! -__________________-"


Hah, this week sangat busy membeli belah barang keperluan asrama. So susah sikit nak online selalu *konon* But, I will usahakan. Hahah :D


* OMGODik gilooooo entry aku kalinie. Harap maaf -,,-"




BYE ! :D

No comments: