Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Last day in TMS :)

Salam Ahad, salam malam, salam hari hujan, salam 1 Malaysia dan salam semua :) . Maap, harinie takdew gambouw cumel mumel memulakan karangan. Males sebenonyew. Hehe. Entry kalinie post malas nak taip pepanjang. Just nak share gambaow jew :)

Nie semua gambaow last day aku and kengkawan yang bakal SBPian plus MRSMian dekat TMS. Wuuu =')


Aaaaaa bakal merindui padang bosaa godang iniy~ Tempat selalunyer perhimpunan diadakan sampai nak kena berdiri sejam dua sebab cegu2 berucap tak hengat dunia. Hamboihhh melebih lah kan =,=" HAHA.


First time aku tuka kelas masuk 4 Ibnu Sina (4A) . Dudok depan sekaly giteww. Cegu beceramah kat depan pon nak kena mendongak you. Patah tengkuk I. Boo godik~! XD Huu dok dalam kelas ni pon tahan sebulan jew sebab nak kena pindah sekolah lain dah :)


Snap snap. Kami kawan sejak sekolah rendah lagi. Susah nak pisah lah niy. Hemm =/



Yeahh, nie geng lepak selalu aku. Haha, will gonna miss you all. InsyAllah lah XD



Ngeng, ini budak aku bakal rindu giloo giloo lah kan. Rakan mengumpat aku, rakan kasik nickname baru, rakan se-Kpop aku, sumo ehh lahhh. HAHA, jgn lupo den bhai kalo dah dpt kawan Kpop yg minat Heechul den tuu. Memang bocimek lah den amo dio kan. Hishh =/ HAHAHA XD


Dan yang ini, takmao cakap banyak lah kan. Dah slalu snap gambaow amo dio. Dah busan den. LOL XD Haha lek, rumah dokek yoo. Kok free naty datang lah rumahh yeww XD


Awhhh teha~ Jangan sesedih lagi yew bile kitorang takde naty. Jangan nangis yew. Hehe, ramai lagi kat TMS tuu. Jangan sedeh lagyy~ Bubyeee~ =')


Haaaaa, malas taip lagy yeh. Will gonna miss you all. Loads of hates, bye~! :-*

No comments: