Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Dear my beloved friends forever,

Kami sayang Cikgu Saadah sangat sangat :DDDDD
P / S : carik lah aku. yes that's me. the most blushing one T_T"


Salam semua :)

Bertaipnya entry ku ini, maka ini adalah entry terakhir sebelum aku masuk SAMURA :) . Pergh ayat bapak sekema eh. Banyak kesalahan tatabahase plak tu. Huehue abaikan :D . Entry kalinie maybe panjang. Okay NOT MAYBE, but MUSTBE. Kahkah, hemm =.="


Harinie sabtu. Or should I say, dah ahad pagi pon actually. Dah pukul 5 pagi ni tapi aku still tak tido. Cause of? Sebab nak online buat terakhir kali lahh. Tadi baru lepas balik dari Melaka beli barang keperluan asrama. Pukul 12.30 malam sampai rumah then terus packing barang sampai pukul 2 camtu =.=" . Well, aku memang jenis yang buat kerja selalu lambat sebab pentingkan segalanya mesti perfect even aku sendiri tak perfect pon. Kwangkwangkwang teeeetttttt -..-"


Some of us :P Sukew I, youuuuu gambow niy :P

Pagi nie nak kena siap siap barang semua then masuk kereta, terus gerak ke Rantau. Ayah aku ade hal dengan kawan dye sampai petang. Then petang tu after selesai insyAllah kitorang akan terus gerak ke Muar, menginap hotel kat sane jea sebab naty senang esok tu kan. Takdelah terkejar-kejar nak pergi check-in kan aku ke SAMURA. Woahhh, check-in giteww =.=" HAHA. Okay, barang aku banyakkkkkkkkk gilaaaaaaaaaaaaaaa. Malas nak tunjuk ah. Segan. Hahah :P


Kami salah satu puak tak bermusim <--- apokah ini ? =.="

So lets go back to the main point, aku kat sini nak say thanks banyak banyak banyak banyak dekat kengkawan aku yang dah sudi nak jadi kawan aku *ape punye ayat nie doe =.=" HAHA. Thanks Aten sbb sanggup duduk dengan aku due tahun dalam kelas. Thanks for sharing everything with me. But i knoe, not everything that you knoe, i knoe. Haha ayat apeje :P . Thanks to Mimi, Teha, Laila, Tyra, Diyana, Ziqah, Aainaa, Syirah and so on sebab sudi jadik kwn aku :) . Special thanks lah to Mimi, Teha, Laila ngn Syirah sebab jadi kwn aku sejak skolah rendah kan. Sejak skolah rendah same skolah smpai Form 3, tetibe Form 4 memaseng nak pindah ke arah tuju memaseng dah. Sedih lah :'(


Auww Najwa~ Best dapat peluk Najwa haritu. Empuk jew xP Im serious lah =.="

Mimi, gudluck keyh dekat Sains Rembau tu :) . Jangan gatai nohh XD Laila pon, congrats dapat MRSM Jasin / TGB. Gudluck dear :) . Tyra, dapat MRSM Gemencheh. Gudluck jugak dekat sane naty :) . Diyana, dapat Sains Mersing. Agak sedihlah sebab tak dpt same Sains Muar dengan aku :( . Tapi takpe lah, maybe ade hikmahnye, insyAllah :) . Gudluck Diyana ;) . Aainaa, gudluck dear kat TTJ tuw. Blaja rerajin tao kat sane :) . And the rest ; Aten, Syirah, Ziqah, hope korang dapat second intake naty. Kalo dapat, jangan lupe inform keyh :') Wuuuuu, memaseng nak pindah. Sodey ehhh den haihhhh TT________________________TT"


Anda tahu tak, ini je satu2 nyew gambow sayew dengan BihaH masew last day T^T"

And the most very special one, thanks to my only one the youngest nenek i ever had, BihaH~ Kwangkwangkwang. Nek, pasni sape nak layan aku merepek tetengah malam lagi doe :'( . Sape lagi nak share pasal Kpop lagy dengan aku doe :'( . Sape lagi nak main "10-3 . haha kau kalahh, aku menanggg" dengan aku lagi doe :'( . Sape lagi yang nak bace entry aku sparuh sparuh kalo bukan kaw doe =.=" HAHA sengal jew xP . Sape lagi doe yang nak rampas Heechul aku selain kaw wehh. Haaa yang ni den mmg bengang boto lah kan. Boo BihaH~ =.=" HAHA xP . Then sape lagi nak tweet dengan aku dekat Twitter naty. Den takona sesapo laie kek Twitter tu slain kaw doe :'( *auta semata-mata :DDD* . Ehh banyak giler "DOE" doeeeeeee~ Hahah -..- Aaaaa nek, doakan den ado jumpo Kpop lovers jugak kat SAMURA naty eh? Kalo bule nak yang minat Eeteuk aaa, tanak yang minat Heechul. Yang tu aku tak pandang laaa kan. MUAH-AH-AH *bunyi sangap =.=* LOL xD . Ohyea, sila-tolong jagakan Heechul ntuk aku. Haa tajadik la. Mao bawak Heechul pegy asrama laa. Hikhik ='D

Haaaa, enough laaa mrepek. Panjang pulakkk cito ntuk Biha haa. Rase unfair je ntuk semua. Haha, sorry peeps. Takpe, aku sayang korang SEMUA same rata okay? ^___^V


Our bare face. Auwhh konon artis Korea lah tu ? HuaHua ^O^V

Dah alang alang tu, aku nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY to Fatin Farhana bt Midzan :) May Allah bless you and always be with you dear. Sayang kaw auww auww ♥ ♥ :)



Emm, sememangnye kalau korang baca entry aku nie time pagy, time ni aku dah ade dekat Rantau :) Kalau korang baca time petang, aku still kat Rantau jugak xP Tapi kalau korang bace malam, insyAllah aku dah ade dekat Muar time tu :)

And lastly, SORRY FOR EVERYTHING THAT I HAD EVER DONE TO YOU GUYS :( Loads of sorry okay :/ . Do pray for my happiness, frienzy :') XOXO :-*
OFFLINE. Bye bloggers. Till we meet again in the future :)



Jangan lupekan saye si budak sepet yg gumuks dan pipi blushing ini kawanss :')


P / S : ini bukan entry wasiat yew semuaa xP



Much Love ,
Nuraida Idora


No comments: