Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Cuti seminggu yang tak rase mcm cuti je ponn


Rindu tak korang dengan budak comey niy ? *toilet ade kat depan yew. sila jalan terus. mekasehhh -____-" HAHA


Tajuk entry nak kasi gempak je. Gempak ke ? Ontah -__-" Aku banyak benda nak cerita kat korang niy tapi...... tak dpt nak spend time lelame kat lappy nie coz homwek belambak dah malambai-lambai tangan suruh siapkan T__T" Homwek seminggu dah mcm homwek setaon je rase -__-" Cuti nie subjek BI nk kena carik tajuk sendiri for oral bukak skolah naty. Aku dah decide nak amek tajuk Health, and akan cerita pasal Skin naty. So saye sgt memerlukan bantuan pakcik Google ntuk dpatkan isi oral ku itu.

Homwek Bio, Chemist, Addmath, Mathmode, Physic, PAI, BM, Sej, tapayah ckp laa. SEMUA subjek ade homwek. Cikgu skola aku sangat baik dan rajin kasi homwek. Bukan takat homwek dlm buku teks, homwek dlm module pon SANGAT BANYAK. Lupe mau ckp, kat skola sane ktorang jarang guna buku teks. Jarang ke ? Okay silap, actually TAK GUNA. Yup, ktorng tak guna buku teks pon. Just guna module yg kitorang bayar tu je. Wuwuu, module sgt mahal weyy. Lebih kurang rm20 ntuk 9 subjek. Korang darab laa sndri brape T_____T"

Kesimpulannya, aku akan menjadi seorang budak tak cukup umur yg sangat busy cuti ni mengalahkan seorang doktor pakar bedah yg 24/7 busy tu. Eceywahh statement melampauww -_______-" Sayew mawu hang out bersame rakan lame walopon sekejap tapiiiiii, err tgok dulu keyh. Naty pape aku inform je :) . Aku sebenonyew nak kenalkan korang dengan akk2 dorm aku je. Memandangkan aku takde gamba dorng, aku songlap je gmba2 ni kat album facebook mereka. Heehoooo :P

Teneng teneng~~ ^__^


Dari kiri, KD (Ketua Dorm) ktorng, Kak Az. Then yg pkai BE 6 tu Kak Deca, my akk katil. Pstu kak Velo, then kak Necy :)

Kak Az je yg aku kasitau name betul. Yang lain tu sume registered name dorang :P


Yang ni plak, from kiri still kak Velo :P . Yang tengah kak Gucci, then kak Deca :D


Yang nie, akk yg kiri skali ni bukan akk dorm ktorang. Maybe dye supersenior kowd :P . Yang tengah, kak Nadia then yg ujong kak Az :)


Yang ni aku dah kasitau sume kan. Saje je nk masukkan gambo ni senanyew. Kak Az sangat comeyyy dlm gamba niy. Hehooo ^O^


Korang korang, aku dapat registered name baru :D . Dulu name aku Ella. Tapi skang ni name aku Nova ^O^V . Aku tatau ape maksud name tu -.- tpi name tu kak Deca yang kasi ^^ . Aku kat dorm paling rapat dgn kak Deca ni. Ade pape aku share ngn dye je banyak. Even kak Az yg tido sebelah aku, tpi aku tetap rapat dgn akk katil sndri, kak Deca :D . Sayang dye gilaaaa gilaaaaa laa. Tapiiiiii, kak Deca slalu korek rahsie aku from Nowel. Hah Nowel ? Takenal kan ? HAHA. Nowel tu registered name Fiqah. Muahaha korang korang panggil la dye Nowel ye pasni xP . Kak Deca slalu pnggil aku BuPel T____T" BuPel stands for Budak Pelik. HAHA, chill je. Bukan aku sorang je BuPel kat skola tu, rmai lagi :D . Stiap kali ade org yg buad bende pelik, ktorng akan ckp "eee BuPel !" hahah :DD . And dekat sane, aku da terbiase ckp "BAPAK AHH" =.=" So kalau terlepas kat korang korang, pepaham lah yer. Hehe ^_^v


Last week sebelum cuti, ade 3 event berlangsung weyyy =__=" Sabtu malam lepas, ade FEBAK. FEBAK stands for Festival Bahasa Melayu. Aku tatau nape name tu tak masuk langsung. HAHA -__-" FEBAK nie pertandingan SESE. Hah hamek kaw SESE tu ape plak ? =.=" Haha SESE tu means SEnada SEirama lehhhh xP . SESE tu mcm chorul speaking dlm bhase mlayu. Sangat mashukkkkk :DD . Kitorang kena pakai baju kurung kaler mengikut rumah masing2. So mlm tu, berbaju biru lah akuu :P . And rumah aku menang malam tu ! Huwehehehe bangge siot :D


G double O D J.O.B.... GOOD JOB ! GOOD JOB ! GOOD JOB ! :D


I say BES , you say TARI !
BES...... TARI ! BES...... TARI ! BES....... TARIIII !!!

huwahaha apo den niy =.=" . Haa lepastu malam selasa plak ade pertandingan drama. Aku tatau la singkatan dye ape haih -__-" . Kalinie rumah Budiman menang. Perghh T_T" Then jumaat lepas, ade maulud nabi. Yes maulud -.-" Even maulidur rasul da lame lepas, tpi ktorang bru nk sambut smlm. Haha. Pagi tu rumah masing2 kena pakai bju yg seragam, berarak kena same, banner pon kena cantik. Baru dapat Merit rumah. Tapi, Bestari kalah lagi =__=" Pujeng plak menang. Well, mmg patut menang lahhh. Banner dorang sangat cantekkkkkk. Okay tanak puji lelebih xP


Kami ahli Bes7~~ :DD . Tapi dalam gamba ni tak semua ade -.-" Haa ni laaa pakaian yang kononnye rumah Bestari nak seragam sangat untuk maulud nabi. Sumpah aku cakap sangat hodoh boleh tak ? Memang patot kalah pon kitorang. Bahaha, sila abaikan muka aku yg semakin menembam etuuu T______T" LOL~


P / S 1 : huuu perkataan "BOLEH TAK?" dekat ujong ayat pon aku dah terbiase kat sane =.="
P / S 2 : ni satu2nyee gamba yang aku ade kat sane. Yang laen dlm kemera akk katil aku. Takpe, bukak skolah naty aku bwk kemera, snap gmba kitorng puas2. Muehehe :DD



Akuuuu, konon takmau taip pnjang2. Ni da kire pnjang gilooo dah niy. Okay okay aku patut stop kat sini. Nak tido. Byeeeeeeeeeeee ^_________^V


1 comment:

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/